Μου τη σπάει

Δεν προσβληθηκα απο το ασχημο σχολιο. Νομιζω το ειπα αυτο. Ο τροπος με προσεβαλε του χρηστη. Εχει διαφορα να πεις “Εισαι ασχημη” απο το να πεις “Ωραια εισαι αλλα οχι του γουστου μου.” Παρ’όλα αυτα το ενα ειναι κακο και απολυτα πικροχολο και ισως αληθινο. Το δευτερο ειναι ευγενικο αλλα και αληθινο. Νομιζω…

Αυτο με πειραξε…αυτο μου την εσπασε.

Αν αυτο με κανει σκορπιονιστρια, ε τοτε put the blame on me, boy!:stuck_out_tongue:

Καλυτερα να μην το επαναφερουμε, ναι. Εχασε το ενδιαφερον του πια!:smiley:

Restless, εγω ειμαι μεσα, φυσικα!:wink: Αλλα να μην εχει μονο για ποδια! Να ειναι εντελως γενικο!

…που θελω να φτερνιστω και δεν μπορω. Κλαινε ματια:cry:, βουιζει το κεφαλι κλπ κλπ.φτουουου

Οτι θελει ο λαος:pΣυμφωνω,θα γινουμε περισσοτεροι ρομπες ετσι:pΑς αναλαβει καποιος!Θα παρω στο ταφο μου και το ολοκληρο το υπολοιπο φορουμ πριν ξεφτιλιστω και στους υπολοιπους:p

Νομιζεις. Αυτο που λες ειναι οτι γενικα θες να ακους ομορφα “ντυμενα” σχολια παρα την αληθεια καποιου. Εγω αυτο καταλαβαινω. Γουατεβα. Αν καποιος π.χ. σε θεωρει ατομο με χαμηλο iq και στο πει δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι πικροχολος. Εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουμε την ειλικρινεια ελαττωμα και την κολακεια προσον.

Εγώ δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, αλλά θα πεταχτώ σαν την τσουτσου :slight_smile: Γενικά συμφωνώ με Σόφι αλλά παίζει ρόλο ο τρόπος, νομίζω. Γιατί -συνήθως- οι περισσότεροι κοπτόμαστε περί ειλικρίνειας, αλλά μόλις ακούσουμε μια χοντράδα μας πιάνει η ευθιξία. Όπως και να έχει, εδώ μέσα αρκετοί είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, οπότε καλό είναι να τηρούνται τα προσχήματα :wink: Αλλιώς μιλάς στον κολλητό σου και αλλιώς σε κάποιον που “ξέρεις” από ένα φόρουμ.

Μου τη σπάει που πονάει η κοιλιά μου και κάνω ένα σωρό δυσοίωνες σκέψεις. Τελικά τα μαθήματα όπως η Μικροβιολογία Τροφίμων δε μου έκαναν καλό, τελευταία βλέπω παντού τροφοδηλητηριάσεις :-s:(

Ok,δικιο εχεις, απλα εγω το γενικευσα για να πω μια γνωμη.:wink:

Μου την σπαω.

Πείτε όμως και μια γνώμη για το τι να κάνω με την κοιλίτσα μου που πονάει, άχρηστοι.

Zantac+Buscopan. :slight_smile:

Πας για χεσιμο

Ρε γαμώτη μου, όποτε λέω ότι πονάει η κοιλιά μου με στέλνουν για χέσιμο. Αν ήθελα να κάνω κακάκια μου, δε θα πήγαινα; Πφφφ, γιατροί της δεκάρας [-X

:stuck_out_tongue:

που μετά τις οχτώ αντί να διαβάζω, κωλοβαράω.

Ε ναι μετα τις 8 δεν τρωμε και δεν διαβαζουμε

Δεν τρωμε μετα τις 8;;;;:-s

Ούτε ο ίδιος δε το πιστεύει αυτό.

Για το οτι δεν διαβαζουμε κανεις δεν ειχε ενσταση ε;:p:p

Ε ναι απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 12 το μεσημερι δεν τρωμε γιατι κοιμομαστε:-s

Το 'σωσες.

Ρεστλεςς, αυτή τη στιγμή μια χαρά διαβάζω εγώ πάντως:-s:(

Τι εσωσα ρε που θα μου πεις εμενα για φαι, που μου πετας το βρωμικο στα σκουπιδια!

Μου την σπάνε οι σεπουλτούρα:p

ps: το βρώμικο που μπόρεσα μέχρι και εγω να τελειώσω