Μου τη σπάει

Πηγες σε πορεια?

Nαι άστα. Δεν έλεγε να πέσει μια τζαμαρία.

Μα καλα, εκτος απο κουκουλα δεν σας εδωσαν κανενα γκλομπ? Καποια σιδερογροθια? κατι τελος παντων. Αν θυμαμαι καλα δεν σε ενδιαφερει το γεγονος με τη δολοφονια του 15χρονου, για αυτο ρωταω. Καμια οργανωση η αστυνομια πια?

Καλά θυμάσαι, δεν άλλαξε κάτι, απλά είμαστε ανοργάνωτοι.

Ολα σχετικα ειναι. Σκεφτομαι οτι ισως εισαστε περισσοτερο οργανωμενοι σε αλλους τομεις. Οπως να τρωτε σουβλακια. Αnyway σκληρη δουλεια και αυτη :wink:

Φίλε είσαι καλός. Μόλις χτύπησα δύο! (σουβλάκια μην φανταστείς τίποτα άλλο)

Μην απαντας τοσο γρηγορα. Τρομαζω. Νομιζω οτι ξες και τι θα γραψω :!:

Μπορείς να κοιμάσαι ήρεμος. Σε φυλάσσει η Ελληνική Αστυνομία!

Δε γινεται ρε συ. Δε μπορεις να μου περασεις την δικη σου ηρεμια- αναισθησια. Δυστυχως εγω καταλαβα τι εγινε εκει περα. Ναι. Αληθεια!! Ενας αστυνομικος δολοφονησε ενα 15χρονο!

Μάντεψε! Και γω το κατάλαβα. Μεγάλη έκπληξη ε?

Οχι δα. Ειναι λογικο. Και εσυ ο ιδιος το ξες οτι κανεις δε μπορει να σε φτασει (:

Χμ… τώρα δεν σε πιάνω αλλά δεν πειράζει. Στο επόμενο ποστ.

Δε κανει να παραθεσω ουτε καν χαρακτηρισμο, ακομη και αν ειναι κατι το συνηθισμενο. Μπορει να προσβληθει καποιος χρηστης και ειναι λογικο. Αλλωστε δε θελω να φαω ετσι μπαν- δεν εχει πλακα- και ουτε θελω καμια νεα ρυτιδα :frowning:

Παρέθεσε τον στο προφιλ μου και θα μείνει μεταξύ μας. Για όλα υπάρχει λύση.

χαχαχαχααχα. Ξες κατι. Ισως εγω πρεπει να σου απανταω απο το μου αρεσει. :slight_smile:

Πραγματικα, ειναι δυνατον να σε πειραξε τοσο το γεγονος οτι απαντησα κατω απο το ποστ σου στην αγγελια ενος παιδιου? :lol2:

Και μη μου πεις οτι ειδες τα θρεντ μου και νευριασες ξαφνικα. Γιατι οπως και να εχει η αρχικη σκεψη για να τα δημιουργησω μου ηρθε απο ατομα οπως εσυ, που δε σας νοιαζει η δολοφονια.

Εντάξει ομολογώ ότι τώρα με αιφνιδίασες! Δεν είχα καν φανταστεί ότι συνέδεσες το αρχικό μου ποστ εδώ με την απάντηση σου στις αγγελίες. Απάντηση την οποία είχα μέχρι πριν λίγο ξεχάσει.
Για τα θρεντ its just the tip of the iceberg. Γενικά είσαι κουραστικός εδώ μέσα.
Για την δολοφονία του παιδιού, δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να το συζητήσουμε.

Ενταξει. Μιλαμε εισαι λιγο γεια σου. Βασικα ακομα εχεις κανα μπατσο πανω απο το κεφαλι σου να σου λεει να μπεις εδω μεσα? Κριμα. :frowning:

Χμ, και εσύ εξακολουθείς να γίνεσαι κουραστικός και γράφεις ότι να ναι. Δεν πειράζει, είμαι συμπονετικός με άτομα χαμηλής αντίληψης.

Μια καραμελα δωρακι στον νιχιλιστ. Προσφορα του οικου Πετρακης α.ε.

Ειστε ψυχραμενοι; Διακρινω μια ελαφρα ψυχρασια μεταξυ σας. Ποτε ψυχραστηκατε;

Α ρε Ζηκο, θεε. Να πατε να το δειτε ολοι. Φιλιππιδης, θεατρο Μουσουρη, Μπακαλογατος.