Μου τη σπάει

Ρε παιδια.Οκ δηλαδη.10 χρονων δεν ειστε.Πμ μσν καφεδακι τροποι υπαρχουν.

Δε τις μπορώ τις διενέξεις.:-s:(
μου τη σπάει που δεν τις μπορω. (για να είμαι και μέσα στο θέμα:))

[SIZE=“5”]KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΚΙΛΟ!!![/SIZE]:lightsabre::lightsabre:

Αλλιώς nihilist να πας σε φεστιβάλ όπου θα δεις Manowar την 1η μέρα, Scorpions την 2η και In Flames την 3η.:vibrate:

Και αναθεμα την 4η:p

Τώρα γίνεσαι κακός. :frowning:

Μου τη σπαει που ολοι στο φορουμ βριζονται.

αντε χοροπηδηξου κ συ… :stuck_out_tongue:

Εμένα μου τη σπάει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που στα 2 καυτά πολιτικά θρεντς, άμα δεν γράψεις “Σκατά στους Μπάτσους” σε λένε φασίστα, και άμα γράψεις, σε λένε αναρχικό.
Μήπως λίγο περισσότερο καθαρό μυαλό, και λιγότερη προκατάληψη θα βοηθούσε?

Αντε ρε φασισταναρχικε σηκω φυγε:p

Μάυτό που είπες, να σαι σίγουρος πως οτο ξαδερφάκι σου θα μείνει γεροντοπαλίκαρο…:p:p:p
Δε τη δίνω την ανεψιά μου λέμε!!! :p:p:p:p

Μου την σπαει που ξεχνανε…που ανοιγουν το στομα και κρινουν και λενε διαφορες αερολογιες και μετα απο καποιο διαστημα ολα ειναι ροδινα και ολα ξεχασμενα.

Μου την σπαει που με κρινουν επειδη δεν εχω συμμετασχει σε αυτο. Να συμμετασχω,πως? Να κανω ενα ποστ ή δυο λεγοντας ποσο με πειραζει και να δωσω λυσεις που δεν ειναι εφικτες ή να μιλαω ανεβάζοντας τον τόνο της φωνης νιωθωντας οτι κανεις δεν εχει την σωστη αποψη εκτος απο μενα? Να παω στην πορεια? Γιατι? Για να περπαταω και να φωναζω ετσι ανοργανοτα και χωρις αποτελεσμα? Ας καψουν ολοι την Αθηνα, ας καψουν και μενα μαζι. Μας αξιζει και δεν εχω να κανω κανενα σχολιο. Ουτε σε αυτο. Ουτε για το παιδι που εχασε την ζωη του, το οποιο ετυχε να γνωριζω.

Οσοι λοιπον, νομιζετε οτι κρινοντας με επειδη δεν συμμετεχω με κανετε να νιωθω ασχημα, δειτε πως με τα λογια σπιτια δεν χτιζεις, ουτε κοινωνιες. Με τις φωνες και τις αντιπαραθεσεις, ουτε με τις πετρες και τις μολοτοφ.

Με συγχωρητε αλλα εχω αλλα σχεδια για το μελλον της χωρας μου και θα μεινω εκτος.

Σας την σπαω?

Εμενα παντως μου την σπατε πολυ!

Δεν σου ζητησε κανενας να απολογηθεις για κατι, νομιζω.:-k

Απο εδω οχι, αλλα μου ζητησαν τα ρεστα ναι…απο αλλου αλλα ειναι γενικο!

μου την σπαει που καπου εχασα την μυγα μου. Ξερει κανεις που ειναι???:stuck_out_tongue:

Μαλλον θα ξαναγυρισε στον νομιμο ιδιοκτητη της Γεωργιο Βαρεμενο:p

Πηρε την δικια μου και πηγαν στην πορεια.:stuck_out_tongue:

Θα τις βρητε και τις δυο ζουληγμενες σε καμια τζαμαρια στην προσπαθεια τους να την σπασουν!:stuck_out_tongue:

Που μετά το fondue σοκολότας που έφαγα χθες λίγωσα τόσο που δε θέλω να βλέπω γλυκό ούτε από μακριά. Μόλις έφτιαξε η μάνα μου κέηκ σοκολάτας τώρα και το συνειδητοποίησα επειδή με ενοχλούσε η μυρουδιά :?

είσαι πολύ μπροστά Μάνο 8O :bow:
φάε fondue με τυρί που τα σπάει επίσης :smiley: (εγώ μόλις έφαγα κεικ :p)

και για να είμαι ον τοπικ, μου τη σπάει όταν λιγώνομαι από γλυκά :frowning:

Και των τυριών τα σπάει βεβαίως-βεβαίως. :D:D Αλόε μιλάς σοφά:!:

Αυτό που έχω στο μυαλό μου εδώ και 2 μέρες. +άπειρο στον μπλήντιν.