που κάθε λίγο και λιγάκι κρασάρει το pc(γαμο-vista),πραγματικά σήμερα έχει μαμήθει ο Δίας και όλοι οι θεοί…x:x
Now playing: Iced Earth - Depths Of Hell
via FoxyTunes
που κάθε λίγο και λιγάκι κρασάρει το pc(γαμο-vista),πραγματικά σήμερα έχει μαμήθει ο Δίας και όλοι οι θεοί…x:x
Now playing: Iced Earth - Depths Of Hell
via FoxyTunes
Τοrrent ftw!
Moυ τη σπάει που πρέπει να μειώσω τα αλατισμένα και τα γλυκά…
…που εδώ στη δουλεία δεν έχω ράδιο/τηλεόραση, και ενημερώνωμαι μόνο από το troktiko και το zougla…
τυχερός είσαι που δεν έχει τιβί ρε
που ειμαι στην κατασταση που ειμαι τις τελευταιες 2 βδομαδες.Μου τη σπαω.
Ο Χοκαμ εχει ιντερνεεεεεεεεεεετ
Ο Χοκαμ εχει ιντερνεεεεεεεεεεετ
καλά όλα αυτά
Εθερνετ έχεις όμως; :-s
Μπααα.Μου το κοψαν κι αυτο εδω και λιγο καιρο.Νταν.
Σε τι ανθρώπους έχουμε αφήσει τη μόρφωση των παιδιών μας
το οτι βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω
Πανε για καφε.
που ενώ εγώ διαβάζω υπολογιστική ρευστομηχανική και παλεύω να λύσω ένα πρόβλημα και θέλω ησυχία για να αυτοσυγκεντρωθώ, οι από πάνω βγάζουν τα μάτια τους και ακούγονται λες και έχω βάλει τσόντα στη διαπασών σε dolby stereo…
Την επομενη φορα που θα τους δεις, πες τους ‘ωραιο σεξ κανετε μεταξυ σας, καθε φορα που σας βλεπω ειναι λες και βλεπω επαγγελματιες.’
:cold::cold::cold:
Για τσέκαρε, please, μήπως ένας από αυτούς είναι η Areldia;;;; :roll:
Μου τη σπαει που μαλακας πρωη συμμαθητης μου και νυν αστυνομικος μου εστειλε προσκληση για γκρουπ στο φεησμπουκ: “yposthrizoume thn ellhnika astynomia enanti stous anarxikous k ta kolopaia”
ΖΩΑΔΙ μαθε να γραφεις πρωτα, το φεησμπουκ και το ξυλο σε μαραναν.
Κριμα που δεν ειμαι χακερ να κανω ενα ωραιο μπαχαλακι σ αυτα τα γκρουπ…
Που ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ η ωρα…
Και μου την σπαει που τσακωνομαστε σαν τον σκυλο με την γατα αντι να ειμαστε ενωμενοι σε τετοιες στιγμες… :(
Μου την σπάει που σήμερα πίνω επρέσσο αντί για φραπέ…πρόβλήματα που έχει ο κόσμος ε?
όταν συνειδητοποιείς ότι άνθρωποι που θεωρούσες δικούς σου ούτε σε σέβονται ούτε σε εκτιμούν.
Που ειδα κλουβα της αστυνομιας να περναει απο τον δρομο μου ενω ερχομουν και ηθελα να πεταξω πετρα…
Και μου την σπαει γιατι δεν θα πρεπε να νιωθω ετσι για κατι που υποτιθεται με προστατευει, αλλα …
Επισης μου την σπαει που βλεπω ζωαδια να στεναχωριουνται γιατι “γαμωτο, εξαιτιας των επεισοδιων εχασα τις φοβερες γοβες που χα σταμπαρει στην Ερμου και καηκαν και δεν θα γινει και το παρτυ στο Γκαλεα το Σαββατο!”
Τι;;; Δε θα γίνει το πάρτυ στο Γκαλέα;;;; 8O:(:?
Μου τη σπάει που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ!