Μου τη σπάει

Εγώ πάντως δε βιάζομαι. Όλα στην ώρα τους8)

μαζί σου και εγώ,το κάθε πράγμα στην ώρα του.
και μου τη σπάει που δεν χιονίζει!!!

Now playing: Elvenking - Death And The Suffering
via FoxyTunes

Δεν ξέρω τί λέτε αλλα εμένα το διάστημα Χριστούγεννα-Καλοκαίρι πέρασαν πολύ γρήγορα πέρσι. Ειδικά μετά το Πάσχα…

Επειδή έδινες πανελλήνιες:p

…απίστευτα η κακοπροαίρετη ξερολίαση.

που αυτα τα χριστουγεννα ειναι τα πιο βαρετα-σπαστικα-χαλια που εχω περασει και θα περασω ποτε μου…
γαμω τη θεια γεννηση γαμω…

…που σήμερα είμαι ιδιαιτέρως antisocial.

εεε άκου punk τότε να μπεις πιο πού στο κλίμα,ή Sepultura για να μην φύγεις από την metal:wink:

Now playing: Dimitris Mpasis - H zwh
via FoxyTunes

που θα δουλευω ολη την αλλη βδομαδα!!

… που καποιοι ο,τι να 'ναι τυποι αλλαζουν το προγραμμα, χωρις να ειδοποιησουν κανεναν και ο αλλος τρωει το γ@μησι.Μια ειδοποιηση ρε πουστη μου…

που με εχουν φορτωσει στο διαβασμα τα ηλιθια φροντηστηρια κ δεν μπορω να στρωθω:?

ε σταματα να ακους πεππερς να σου πω για ποτε θα στρωθεις!

χαχα:D δεν φταινε οι θεοι…παραδοξως σημερα ακουσα μονο 1 τραγουδι…:stuck_out_tongue:

Και εγώ το έπαθα αυτό, αλλά δε χαλάστηκα…
Συνάντησα τυχαία στο ίδιο μαγαζί και κάποιους άλλους οπαδούς του ΑΟΞ και το κάναμε γήπεδο το μέρος στις 5 το πρωί :D:D

Ε, αν σου έχουν βάλει πολλά πράγματα για πολλά διαφορετικά μαθήματα κάνε κάτι λίγο από το κάθε μάθημα.
Επίσης υπάρχουν και τα λυσάρια, στο τέλος του βιβλίου, τα οποία αν κρίνω από εμένα, αν κάτσεις και δείς ασκήσεις από εκεί, κοιτώντας να καταλάβεις και τη λύση βέβαια, και όχι να αντιγράψεις δεν είναι κακά. Ίσα ίσα, εξοικονομείς χρόνο και βοηθούν κάπως…

stathis21 εκφρασου λιγο καλυτερα αν θες.

Μου την σπαει που βρεχει και δεν εχω ορεξη να βγω.

Μου τη σπανε απεριγραπτα ολοι οσοι κλαιγονται στις καμερες οτι εχουν αποκλειστει στο χιονι.

ΡΕ ΜΛΚΣ…μια εβδομαδα λενε πως θα εχει χιονια στα ορεινα, αντε ΓΜΘΗΤΕ και παρτε καμια αλυσιδα, η μη βγαινετε καθολου στο δρομο…

Αλλα ο ελληνας ετσι ειναι, στα @@ τους γενικα, μετα φταινε οι πυροσβεστες που τρεχουν να τους μαζεψουν η οι αλατιερες και τα γκρειντερ που δεν βγηκαν να τους απεγκλωβισουν…Δεν ξεραμε να εχουμε απολκειστικα για καθε αυτοκινητο και ενα γκρειντερ με ενα πυροσβεστη stand by…

ΜΑΛΑΚΕΣ.

μου τη σπαει οτι ολα μου πανε σκατα, ειδικα απο φθινοπωρο και μετα. Λες και καποιος με καταραστηκε. :frowning:
Ας ελπισω οτι ο νεος χρονος και η φυγη στο εξωτερικο θα σημαινουν μια νεα αρχη στα παντα.

Όλες αυτές οι ξενόφερτες συνταγές που παραγεμίζουν το καημένο το γαλόπουλο με σοκολάτες μέλια κλπ.
Όξω ρε

παρε με μαζι σου…:frowning:

στο βαθύ φιλί σου… :frowning: