Μου τη σπάει

χαχαχαχαχ!ελιωσα!!

ακουμε και τετοια μικρε ερωτηλε σπαμερ?

Πάντα 8)

Τα πρωτα συμπτωματα της γκοθικ πανω σου

που ολοι οι φιλοι μου εχουν φυγει και εγω λιωνω εδωωωωωωωωωω

Που όπου κι αν πάω συναντώ Ηλεκτρολόγο

Eκμεταλλευσου το και αστον να σου αλλαξει τα φωτα

Που σημερα και αυριο εχω ενα σωρο διαβασματα και μαθηματα…

+1 κ γω το ιδιο…:frowning: κ ειμαι κ συναχωμενη:? μες στη μιζερια παλι…

Ωχ αρχισαμε παλι:?..Κουραγιο ρε!Ευτυχως εγω δε την εχω αρπαξει ακομα:D

επισης:D αχ ασε…με πριζει κ η μανα μου να πλυνω τα πιατα κ ειμαι σε κατασταση αυτοκτονιας:p

Χαχαχ!Ξανακουραγια:wink::DΕμενα φαντασου σε τι σημειο εφτασε η μανα μου εκατσε και μου μαζεψε η ιδια το γραφεο γιατι με επριζε απ το καλοκαιρι να το μαζεψω κ ακομα ετσι θα μενε…:p:p

χαχαχα:lol: κ μενα το δικο μ σε απελπιστικη κατασταση βρισκεται#-o

…η νεα αυξηση φωτια (25%πανω) στα εισιτηρια των μεσων μαζικης μεταφορας (καλη χωνεψη σ’ ολους μας)

ναι συμφωνώ με τον από πάνω…γκραααααααααααααααααααν

:expressionless:

Οκ, φέτος δίπλωμα.

δηλαδή θα πάει 0,62 το ticket???
θα θέλω 1,24 για την σχολή??
πολλά έξοδα πραγματικά…
αν δεν κάνω λάθος είχαν πει πως θα το κάνουν 1 ευρώ το ticket για 1:30 ώρα,δεν θα υπάρχουν μισά σαφώς και κάτι τέτοια.:-k

Now playing: Flogging Molly - Between A Man And A Woman
via FoxyTunes

Και θα χαλας πολυ λιγοτερα με ενα τουτουτ:p

Η αυξηση δεν ισχυει για τα μειωμενα και τις καρτες.

ακριβως αυτο ειναι το ασχημο ρε φιλε. Ενω οι κυβερνωντες τοσο κοπτονται για το περιβαλλον κλπ. (παπαρια μαντολες), με τετοιες κινησεις -παραλληλα με την ταυτοχρονη απαξιωση των μεσων - μας στρεφουν αναγκαστικα στη χρηση του αυτοκινητου, αφου καθισταται οικονομικοτερο σε πολλες περιπτωσεις. Και το λεω οντας οδηγος, που γουσταρω να μετακινουμαι με μεσα. Δε βαριεσαι, οι αυτοκινητοβιομηχανιες να ναι καλα[-X

Οι μηνιαίες κάρτες μειώνονται, οπότε είμαστε κομπλέ! :smiley:

Επίσης το αυτοκίνητο δεν είναι οικονομικότερο σε καμία περίπτωση. Πέρα από βενζίνη, υπάρχουν ασφάλειες, σήματα, τέλη κυκλοφορίας μπλα μπλα μπλα.:stuck_out_tongue:

Δε με νοιάζει ρε συ. Θα είμαι και πιο άνετος και γρήγορος.

Περνάω 2 ώρες περίπου κάθε μέρα μέσα σε ΜΜΜ. Τον τελευταίο καιρό αρχίζω και τα σιχαίνομαι, λόγω περίεργων δρομολογίων (srsly, από τότε που το 608 πάει από Γαλάτσι μέχρι Ζωγράφου, έχει γίνει το χειρότερο αστικό) και άθλιων οχημάτων. Τεσπά, θα δούμε.