Μου τη σπάει

μου τη σπάνε οι δευτέρες!

…που τα νέα μέλη κατά κύριο λόγο είναι ό,τι να ναι (υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως)!θα γραφτεί κανένας άνθρωπος της προκοπής πια που δε χαθεί μετά το πρώτο του post?:-k

Που κοιμαμαι κάθε μέρα στις 7 το πρωι και ξυπναω 3 για διαβάσω ενα μάθημα που το βαριέμαι απίστευτα…!!!

μου τη σπαει που αναγκαζομαι να ξυπνησω απο τις 7…

μου τη σπαει που αργει το καλοκαιρι…

+απειρο
αν κ ξυπναω στις 9:p

μου τι σπαει που θα γραψω αυριο τελικα το τεστ ιστοριας…:x

στις 9 ? :-k
γτ?

εμένα μου τη σπάει γτ περιμένω να έρθει η Τετάρτη, δλδ το αύριο
για να κατεβάσω επεισόδια LoSt 5ος κύκλος yeah!!! 8)

Που μου λειπουν καποια ατομα που θελω να δω κι εχω πεθανει στη βαρεμαρα.:frowning:

γιατι δεν εχω σχολειο…:smiley:

που κοιμηθηκα 5 το πρωι,για να ξυπνησω 7.30 ο μλκας,λογω αυπνιων σερι κανα μηνα τωρα…και το τραγικοτερο,δεν θα νυσταξω ολη μερα,αλλα παλι 5 το πρωι την επομενη…τι σκατα πια…

ρε, μου το χαρίζεις αυτό το πρόβλημα? κοιμάσαι 2μιση ώρες και δε νυστάζεις μετά? 8O wow! ίσως έτσι αρχίσω και προλαβαίνω τις δουλειές μου… :lol:

μου τι σπάει που έχω το άπειρο τρέξιμο σήμερα… οργανώνω δρομολόγια για να προλάβω όσο το δυνατόν περισσότερα

Χαρισμα σου,πραγματικα…απλα νιωθω μια κουραση μετα σχεδον ολη μερα,ζομποειδες σκηνικα,αλλα το ματι γαριδα…περαν του οτι δειχνω λες και ειμαι απο μπουζουκσιδικο με τους κυκλους κατω απο τα ματια,σα το Καρρα…

Που περνάω παρόμοιες κρίσεις αϋπνίας με τον Lupin τελευταία

και

Που δε μπορώ να διαβάσω γαμώτο.

που δεν ακουγεται το ενα ηχειο οταν ακουω μουσικη απο το πισι

που τα episodes από House είνα μόνο 43 λεπτά!:(:frowning:

Now playing: Suidakra - Tuatha Dé Danaan
via FoxyTunes

που καταφερα σημερα να διαβασω μονο 1 ωρα

που ολο μιλαω με restless στο this or that κ στο αθωος ή ενοχος:?
:stuck_out_tongue:

… που τα φαρμακα που μου εγραψε ο γιατρουλης δεν τα δικαιολογει το ΙΚΑ και θα παω να δωσω τα κυρατιατικα μου![-X

εμ,δεν ξερετε απο ιδιωτικη ασφάλιση στο Μπραχάμι…:stuck_out_tongue:

Ο,τι γουσταρουμε κανουμε στο Μπραχαμι.:smiley: