Οταν μου μπερδευονται τα handsfree!!!
Tι το θες κι εσυ το ατιμο?
ιιι!χωρις αυτο ειναι 100% καρκινος:?
που ποναει η στομαχα μου:?
…που δεν έχω πάρει βιβλία για τη σχολή και δεν ξέρω πότε αρχίζει η εξεταστική. Ελληνικό πανεπιστήμιο σου λέει μετά…
Listening to: Andrew Lloyd Webber - Madame Giry’s Tale/The Fairground
via FoxyTunes
Που είμαι 7η μέρα κλεισμένη στο σπίτι με ίωση κ τα χω δει όλα
η τυφλη γραφη (αλλα αν τη μαθω θα μαρεσει πολυ)
μου τη σπαει απιστευτα που λογω των τρακτερ δεν μπορω να παω σπιτι μου
Μου τη σπάει που ξεκίνησε ήδη η φάση, όπου το ξενυχτάω στη δουλειά για να προλάβω το deadline. Έχω ακόμα 10 ώρες. Μόνο…
που όχι μόνο έχω συμπληρώσει 28 ώρες ξύπνιος, αλλά πρέπει να κάτσω κι άλλες 4 ώρες τουλάχιστον για ένα %#$@#@ meeting.
Πότε θα μάθω να μη τα κάνω ΟΛΑ τελευταία στιγμή; Υπάρχει κανένας που τον έχει καταφέρει ποτέ αυτόν τον πόθο μου;
Ντουμπλ ποστ, Καρβου να προσεχεις γιατι απο δω και στο εξης θα στα σβηνω
Χαλαρωσε, Ελληνας δεν εισαι?
Εγω ειχα μαθει να ειμαι οn time αλλα το φοιτητηλικι με κατεστρεψε σ’ αυτο το θεμα. Οταν ξαναδουλεψα καταλαβα παντως τη σημασια της λεξης “εγκαιρα”.
Κουραγιο παντως:!:
νόμιμος είμαι, γιατί μετά από τις 24 ώρες αϋπνίας, διχάζεται η προσωπικότητα μου.
-Μαλακίες λες.
-όχι δε λέω ρε βλάκα κάρβου
-δε σε πιστεύω, αλλά εντάξει, δε θα κάτσω τώρα να το συζητήσω
Πρόσεξε μόνο μη σου κάνεις Ban.
κοίτα, με βάση το δικό μου χιούμορ, ο Κάρβου είναι ο πιο αστείος άνθρωπος που ξέρω, άρα δε θέλω να τον πειράξω. Έχουμε βάλει κι όλας στο παρελθόν κάτι παλιές διαφωνίες μας (πήγαινε ο πούστης με τη γκόμενα μου) και αφού δε δίνει αφορμές πλέον, δε θα τον πειράξω.
Τέλος πάντων. Τι τα θυμήθηκα κι εγώ; Περασμένα ξεχασμένα. Πάω να υπολογίσω το diffusion term της θερμοκρασίας του damaged matrix στο unstructured grid των fractures. ώστε μπορώ να υπολογίσω το θερμικό κέρδος συναρτήση του χρόνου…
όταν υπερβείς το deadline όλο το φταίξιμο της δουλειάς θα είναι δικό σου.
όταν προλάβεις το deadline θα συνειδητοποιήσεις ότι το project μπορούσε να πάρει μια παράταση.
επίσης, αν δεν τα αφήσεις όλα για την τελευταία στιγμή από μόνος σου, θα συμβεί κάτι που θα σε αναγκάσει να τα κάνεις πάλι την τελευταία στιγμή, άρα είναι αναπόφευκτο απλά αν το κάνεις κατ’επιλογήν υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσεις καλύτερα μέχρι να πλησιάσει το deadline.
τι γλώσσα μιλάει? :-s
ontopic:
Μου τη σπάει που όλοι έχουν δει τα καινουρια επεισόδια του LOST εκτός από μένα
Εχω μπει στον πειρασμό να διαβάσω τα σπόιλερ, αλλά συγκρατηθηκα.
που ολο κανω λαθη στα ποστ μου. Καιλα :?
-Εδω Βασιλακης Καιλας, φωναξε κανεις?:cold:
που τωρα τελευταια ειμαι στον κοσμο μου:wink: