Μου τη σπάει

στον Karvou κολάει τέλεια το τραγούδι" Μου το χα πει",από Τσοπάνα Ρέιβ…:lol:

Now playing: Anathema - Violance
via FoxyTunes

Μου τη σπάνε οι βρύσες που πας να τις ανοίξεις λίγο, δε βγάζουν νερό, και αν τις ανοίξεις λίγο παραπάνω, το εκτινάξουν με τρελή πίεση και σε βρέχουν… :?

Εμενα μου τη σπανε οι μη-μεικτες βρυσες.

Η θα καεις του φουστη ή θα παθεις κανα κρυοπάγημα

Το μαθημα πρωι πρωι γαμωτο… Αναθεμα το ειδικο μαθημα!!! :frowning:

ελα να παρεις παραγγελιες και παω εγω στο μαθημα!

Μόνο ένας ανώμαλος λαός, όπως οι ¶γγλοι, θα μπορούσαν να έχουν ένα τόσο ηλίθιο σύστημα για τις βρύσες…

Μου τη σπάει που ξυπνάω και δε θυμάμαι τα όνειρά μου… :frowning:

Για ποιο σύστημα λέτε; Εκείνο που είχαν παλιάααα οι βρύσες, που ήταν μια βάνα (έτσι το λένε; ) για κρύο και μια άλλη για ζεστό νερό;

oui

Παιζει να’χω κανει ζημια στο χερι μου και μουδιαζει συνεχως γιατι το παω απο το καυτο στο παγωμενο γρηγορα :-s

Μουχαχαχα τι μαλακία που είναι αυτό. Θυμάμαι παλιάαααα είχαμε τέτοιο σύστημα στο σπίτι. Ήταν άπειρα σπαστικό και το αλλάξαμε γρήγορα :Ρ Οι Αγγλοι επιμένουν βλέπω :Ρ

Δεν υπαρχουν κατι ειδικα συστηματα που συνδεεις σε τετοιες βρυσες για να γινεται η μιξη; Νομιζω.

φαντάζομαι το κρατάνε ακόμα στις εστίες για να κάνουν οικονομία στο ζεστό νερό οι παλιοσκωτσέζοι τσιγκούνηδες :stuck_out_tongue: (καλύτερα με παγωμένο, παρά να κάψεις το χέρι σου)

ps.: we love Scotland

Μου τη σπαει απιστευτα που χρειαζομαι κασετοφωνο και απ τα 4 που υπαρχουν σπιτι δε λειτουργει κανενα!!ΕΛΕΟΣ!!

Μια απο τα ιδια.Πρεπει τουλαχιστον 5-6 φορες εδω μεσα να εχω γκρινιαξει για το οτι το
στερεοφωνικο μας δεν δουλευει!

Πω δε μπορεις να φανταστεις τι νευρα εχω ομως!Πηγα γεματος χαρα με το λαπτοπ μπροστα στο κασετοφωνο για να περασω την κασετα και με το που τη βαζω και αρχιζει τα κρακα κρουκα ε γαμωτο δηλαδη…Το κωλοπαιδι ο αδερφος μου ευθυνεται γ αυτο…

Σφαξιμο στο γονατο…

Ο αδερφός σου είναι τρου, μη τον πειράξεις :lightsabre:

Ασε θα το σκοτωσω σημερα το κωλοπαιδο…

Αδέρφια!
Μαζί σας, έχει χαλάσει το φορητό Player μου, δεν έχω κάρτα ήχου και δεν κάθομαι στο λάπτοπ γιατί είναι ψιλοσκατά να ακούς από κει μουσική.
Οπότε κρεβάτι και μπ3, αργότερα όμως.

Αν εννοείς εκείνο το όμορφο μικρό αγοράκι που είχες ποστάρει κ φότο του μαζί σου , ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ. ΘΑΡΘΩ ΑΠΟ ΚΕΙ Ε.