Necro 2 είμαστε, για έλα :twisted:
Επισης πολυ σπαστικο ειναι να ακους μουσικη στον υπολογιστη.
Τις περισσοτερες φορες δεν προσεχεις τι ακους…
Πιστεψε με αν το γνωρισεις απο κοντα αυτο το αγορακι θα παρακαλας να φυγεις και να μη το ξαναδεις!
Και συνήθως τα περνάς στο φλου. Το καλύτερο I think ειναι με ακουστικά. Προσέχεις και τη τελευταία λεπτομέρεια.
Το εργαστηριο οπτικης!
Που σε καμια ωρα δουλευω
που δεν ξερω που σκατα θα βρω κασετοφωνο
που βαριεμαι να κανω μπανιο
που εχω διαβασμα…
ολες οι ατυχιες μαζι:(
κουραγιο!!
μου τη σπάει που το ρέντερ και το στιμιουλέισιον στα 3D προγράμματα είναι μια διαδικασία της (Ιωβείου) υπομονής! Έχω φτιάξει 3 καφέδες και έχω καπνίσει μισό πακέτο για μια γ******η κίνηση!!!
1.Δεν δουλευεις και οικοδομη…
2.Κλεψτο! :twisted:
3.Μην κανεις!
4.Και εγω.
Μηπως να παρεις κανα Mac και να πεταξεις το pc σου ?
έχω ΜΟΝΟ 2 χιλιάρικα ευρω πάνω μου αυτή τη στιγμή… και έχω να πάρω και φουντούνια. :p:p:p:p:p
Θενκς:wink:
1.Ναι σωστος θα την παλεψω
2.Χμ!:twisted:
3.Δε θα κανω:p
4.Κουραγιο μας:wink:
Ε παρε μισο
Εχει η μανα ενος φιλου μιας και ειναι συναδελφος σου.Μεγαλεια λεμε!
Για το κασετοφωνο παμε μαζι να παρουμε 2-3
Μου την σπαει οτι η μια βδομαδα εξεταστικης που δεν θα κανουμε παει ενδιαμεση ! Τα Σαββατα ! 8O
Τερμα η γκρινια παω να δω την ερυθρολευκη αρμαδα!
Το μπάνιο είναι μια πααααααααααααααρα πολύ βαρετή διαδικασία. Κρίμα που μας είναι απαραίτητη γμτ:lol:
+1 κ το ξυρισμα:wink:
Ευτυχώς για μας όχι:p
εκτός αν είσαι φαντάρος. πάλι καλά που έχω λίγες τρίχες και στο στρατό τη σκαπούλαρα αρκετές φορές. 8)
Αν βαριομασταν κι εμεις να ξυριστουμε οπως εσεις οκνηρα πλασματα, θα ειχατε αρχισει να κανετε καμακι σε πιθηκια.
+άπειρο…!
αρκουδα αρκουδα??:lol::lol::lol:
που έχω πιει ένα βυτίο τεκίλα και ξύπνησα με πονοκέφαλο.
άσε που αν θυμάμαι καλά πρέπει να τραγούδησα κιολας σε μια φάση χθες στην σκηνή. ΑΜΑΝ. Το παυσίπονο.