Κι εμενα. Και τα κυνηγω τριγυρω στο δωματιο και τα λιωνω στους τοιχους με χαρτι εκτυπωσης.:lightsabre: :lol:
Mou Thn Spaei pou den mporw na paixw ta sola toy Laiho sthn ki8ara!!!
Μία συμμαθήτριά μου είχε κάνει και για κινητή τηλεφωνία μεταξύ άλλων. Όντως είναι για τα μπάζα. Μπορείς να την φονεύσεις ελεύθερα, ίσα ίσα θα απαλλαγώ κι εγώ από το έργο αυτό!
οτι πλεον τα ακυρα σκηνικα οχι απλως συμβαινουν μαζι αλλα επαναλαμβανονται κ μαζι #-o #-o
Oτι βρισκομαι σε λαθος χρονο.Εδω που ειμαι τωρα επρεπε να ημουν ενα χρονο πριν.
Τι μαλακας εισαι ρε μαλακα θεριον.
Αντε κοιμισου.
Βλακα.
Παω για υπνο.Τα λεμε ξανα απο Τεταρτη.Καλη Πρωτομαγια,καλα να περασετε ολοι σας και να προσεχετε τι κανετε.
Και να μην οδηγατε μεθυσμενοι.Ασχετο αλλα εγκυρο.
που νυστάζω,πονάει το κεφάλι και το γόνατό μου και έχω διάβασμα:(
Που τις τελευταίες 2 μέρες με ξυπνάνε 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά την κανονική ώρα που πρέπει να σηκωθώ…ΕΛΕΟΣ!
Που εχουν σκασει τα χειλη μου, ειναι ελεεινα σπαστικο!
Μου τη σπάει που δεν το πήρα χαμπάρι και έγραψα το χιλιοστό post μου σε topic για τους Evanescence… #-o
:lol: :lol:
υπαρχει κ χειροτερο να εγραφες για τους HIm :lol: :lol:
Mου την σπάει που έφυγε ο Γιουάν από τους pos!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μα τι ΘΕΪΚΟ συγκρότημα είναι αυτό!!!
Ακόμα απορώ με τον εαυτό μου πώς τα κατάφερε να ακούσει ΣΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ένα άλμπουμ από αυτούς!!! (δανεικό φυσικά, εννοείται!:roll: :roll: )
Δεν χρειάστηκε να ακούσω τίποτα άλλο!!! (ούτε το όνομα του άλμπουμ δεν θυμάμαι τώρα, τόσο εντύπωση μου έκανε!! )
AAAAAAAAA, το θυμήθηκα!!! :lol: :lol: :lol:
Ήταν το δεύτερό τους, το Razorblade Romance!
LOL
Να σου σβήσω 3 άσχετα ώστε να έχεις τη δυνατότητα για ένα ηρωικό χιλιοστό Post;
Που κάποιοι βρίζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν το rocking, αλλά ξημεροβραδιάζονται εδώ…
ποιοι ποιοι?
κουρου ερχονται για χιππικο ερωτα…:lol: :lol: #-o
8O 8O 8O WHAT??? wiiiitch, έλα να κλαψουμε μαζίιιιιιιιιιι… Κακά μαντάτα βραδιάτικα… μπουχουχουυυυυυυυυυυυ…
Ονόματα δεν λέμε,συνειδήσεις δεν θίγουμε?
:lol:
Μου τη σπάει που ήμουν τόσο λιώμα, που στις 19.30 είπα να κοιμηθώ ένα μισαωράκι και ξύπνησα στις 23.50!!! :-s Μοναδικές εμπειρίες!!
Σε βλέπω να διαβάζεις όλα τα ποστ στο “Τι ακούτε Νο1” μπας και νυστάξεις!!!
Πάντως, αν βαριέσαι ελεεινά, ξεκίνα με τα πρώτα ποστ στο “links”