η διαδρομή Αγ.Δημήτριος-Δουκ.Πλακεντίας…όχι άλλο κάρβουνο
Γιατί Δ.Πλακεντίας? Από Χαλάνδρι είσαι πιο κοντά. 5 λεπτά με τα πόδια. Άσε που από πίσω είναι και ο σταθμός των λεωφορείων, οπότε αν θες, κάθεσαι στο 404 και περιμένεις να σε πάει…
κατεβαίνω Δουκ.Πλακεντίας κι από εκεί με τουτού μέχρι το φροντ…
αφού υπάρχει τουτού, τότε δε ξανά μιλώ!!! 8) 8)
ναι,υπάρχει τουτου,αλλά:
ξεκινάω από το σπίτι εδώ,βγαίνω Κύπρου,πάιρνω ταξί,πάω Αγ.Δημήτριο-Σύνταγμα-Δουκ.Πλακεντίας.όλο το χρόνο.
κάτι αντίστοιχο και πέρσι,μόνο που είχα και σχολείο το πρωί στο Παλαιό Ψυχικό.
ωραία πράγματα ε?
no pain no gain,το pain το έχουμε νιώσει από παντού,το gain περιμένουμε…
Άντε μωρέ! Πέρσι τα έβαψα!
Τώρα τι μου το θυμίσατε αυτό!
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ Η ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Εγώ για να πάω εκεί χρειάζομαι ή μισή ώρα περπάτημα, ή λεωφορείο, και άντε περίμενε το λεωφορείο(406) που περνάει κάθε μισή ώρα… Και ο σταθμός “Αγία Παρασκευή” που θα φτιαχτεί, δεν θα είναι σε βολικό σημείο! Η Αγ.Παρ. κάτω από τη Μεσογείων είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου! Την υπόλοιπη πού την πάτε;; :x :x :x Τς τς τς… Λες και του Χαλανδρίου είναι Χαλάνδρι. Δίπλα στην Πλακεντίας είναι. Αίσχος. Μόνο το Σύνταγμα και η Ομόνοια είναι στα σωστά σημεία!
Kai toy aigalew pou einai akrivws 10metra apo to spiti mou!!18)
Oi tarifes pou pane panta dexia enw ehoun mesa idi 1 kai 2 pelates kai theloun na vroun ki allon!!ELEOS RE!!!
Που ο Ζαφειρης και η Νεφελη συνομοτουνε εναντιον μου…
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!:-s :-s
ιστορία μου αμαρτία μου είναι αυτοί
πράγματι οι ταρίφες είναι gtp!! Από αντίδραση και μόνο ποτέ δεν τους αφήνω να περνάνε στον δρόμο και πάντα προσπαθώ να τους κλείνω :evil: !!! ¶σε που δεν ανάβουν ποτέ ένα γ@@νο flash!!! Ρε ουστ!!
Μου τη σπαει αυτο το ακρως εκνευριστικο τραγουδακι στη καινουρια διαφημιση της Vodafone,που λεει Caramela,caramela ή κατι τετοιο τεσπα…:thumbdown: :x
πω ρε φίλε τι λες τώρα??είναι σίγουρο ό,τι πιο σπαστικό υπάρχει από διαφήμιση ever…είναι τραγικά γελοίο
Υπάρχουν και τα Βλα@##$@να της Τιμ…
μιλάμε θέλω να σπάσω την tv με αυτό το καραμέλα τι στο διάολο λέει
Παντως γενικα οι εταιριες κινητών δεν το εχουν με τις διαφημήσεις…Είναι όλες ανούσιες
Εγω θελω να σκοτωσω με ασχημο τροπο και τους πρωταγωνιστες των διαφημισεων κιητων τηλεφωνων/εταιρειων κινητης τηλεφωνιας.
Γινε λιγο πιο σαφης… Τι εννοεις ασχημο τροπο?
με κουταλι!:lol:
Που τα κουνούπια ξεκίνησαν τις νυχτερινές επιδρομές τους και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ…:?