Μου τη σπάει

Μια ψηλομυτα στο τρολευ απευθυνομενη σε μια διπλα της:
-Κανε λιγο πιο κει μην ακουμπας πανω μου!(το τρολευ ηταν τιγκα)
-Που να παω καλε;
-Πιο κει, επανω μου πρεπει να πεφτεις;(με υφακι )
-Τι μας λες, να παρεις ταξι αν θες να εχεις την απλα σου!
:lol: :lol: :lol:
Αν ειναι αδειο κι ερχονται πανω σου ειναι ανησυχητικο ε…:stuck_out_tongue:

Μπορει να σου τριβονται επιτηδες, ή μπορει να τους ασκεις μια ανεξηγητη ελξη!:stuck_out_tongue:

Που ολο ξεχναω να παραδωσω την εργασια για τα ηφαιστεια…:frowning: :frowning:

εμεις παλι μικροι με τον ξαδερφο μου μαζευαμε εντομα σκουλικια κ οτι κυκλοφορουσε στο χωριο απο ζουζουνι τα βαζαμε σε κοτακια κ τα διναμε δωρο στα κοριτσια…
φανταστητε το σοκ κ τις τσιριδες οταν ανοιγαν το κουτι!:twisted: :naughty:

Μου τη σπάει που είδα Ευαγγελάτο και πάλι έλεγε πως όλες οι βαφές μαλλιών έχουν καρκινογόνες/απαγορευμένες ουσίες. :frowning: …:-s Και ιδίως οι μαύρες! :cry: Έχω φρικάρει τελείως! :x :x

Καλα, αν περναμε ολοι στα σοβαρα τον Ευαγγελατο, δεν θα βγαιναμε απο το σπιτι μας…:stuck_out_tongue: #-o

Μου αρέσει που τα πιστεύεις κιόλας…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

(Ξέχασα να τον βάλω στο poll των Κάγκουρων ο μαλάκας…#-o :lol: )

είναι κι αυτό…:stuck_out_tongue:

Ε, νταξει οι βαφες μαλλιων δεν ειναι κι οτι καλυτερο παντως. Ειδικα απο μικρη ηλικια.:wink:
Και ειδικα στα κομμωτηρια δεν ξερουμε ουτε τι “υλικα” βαζουν μεσα στο μπολακι με την βαφη ουτε τιποτα.[-X
Αλλα ο Ευαγγελατος ειναι οντως βλακας. Δημοσιογραφος γαρ.

:o :o :o

Ααα, θα τον βαρέσω! Δεν κατάλαβα! Γιατί να μην το πιστέψω το συγκεκριμένο; [-X Η Ευρωπαική Ένωση έκανε τη συγκεκριμένη έρευνα, όχι η ομάδα του Ευαγγελάτου. Είπε και τις χημικές αυτές ουσίες… δε μπορεί να λέει ψέματα.
Θα κάνω μόνο φυτικές από 'δω και πέρα! :frowning: :stuck_out_tongue:

:har: :har:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nομιζεις…:stuck_out_tongue:

By the way, τι το ηθελες το μαυρο χρωμα? Μια χαρα ηταν και το καστανοξανθο…:stuck_out_tongue:

Καλά. Αν βρεις εσύ ότι λέει ψέματα, κάνε τη δική σου εκπομπή “Αντ-αποδείξεις” :stuck_out_tongue:

Η συντριπτική πλειοψηφία με προτιμάει με το μαύρο. Αλλά με τις καρκινογόνες ουσίες με βλέπω να γυρνάω στο φυσικό. :?

Ον τόπικ: Μου τη σπάει ο Davidian που προσπαθεί να με δουλέψει και νομίζει ότι ψαρώνω! :lol:

:lol: :stuck_out_tongue: Aσε μας ρε ψαράκι που δεν ψαρώνεις κιόλας…:lol: :stuck_out_tongue:

Αχαχαχ το Αλοε ειναι ξανθια.

Μαλλον ειναι αμπαλοι…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Το καστανοξανθο μου αρεσει πανω σε μια γυναικα…

Καστανόξανθη είμαι/ήμουν και δεν είχε καμία επίδραση στο IQ μου, εντάξει; :stuck_out_tongue:

εμενα παλι σε κι8αρα…#-o :lol:

Μήπως επειδή άρχισες τις βαφές από μικρή? :stuck_out_tongue: :lol: :lol: