Μου τη σπάει

θεικο! :stuck_out_tongue:

Πιο γαματο θα ηταν να την πηδουσε κιολας.

κ να ερχοταν μια μελισσα κ να του τσιμπουσε το πουλι!:lol:

καμενε…:lol:

πανε εδω -------------------> http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3735

…που κάνει συνέχεια θόρυβο ο Η/Υ μου…:blow: :evil:

Και εμενα τησ πουτανας 8ορβο κανει και θα το σπασω καμια μερα!!!ι

Που δε μπορω α γραψω το 2ο και το 13ο γραμμα του αλφαητου

Δεν μας ψαρώνεις Rosie…Aστο…

:lol: :stuck_out_tongue:

Απλα δε ηξερα πως αλλιως α το γραψω…:stuck_out_tongue:

Εμεις οταν ειμασταν μικρα στο χωριο με τον αδερφο μου, τραυματιζαμε κατσαριδες κι ακριδες και τις ριχναμε στα μυρμυγκια μισοπεθαμενες και τις ακρωτηριαζαν για να τις μεταφερουν στην φωλια τους. Γαματα ηταν.:stuck_out_tongue:

Χαχαχα! :lol: :lol:
Εγώ είδα σήμερα γάτα να τρώει…(ζωντανό) σπουργίτι!! :twisted:
Πήρε εκδίκηση για την ακρίδα… :stuck_out_tongue: :lol:

Τύφλα να έχουν οι Cannibal Corpse δηλαδή…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Εντελώς brutal! :twisted:

:stuck_out_tongue: :lol: :lol:

ενας φιλος μου οταν μαζευομασταν στον κηπο του μαζευε εντομα (κυριως σαλιγκαρια), τα ακρωτηριαζε χωρις ομως να τα σκοτωνει και μετα τα εψηνε στο μπαρμπεκιου του κηπου του. μου 'χει μεινει τραυμα και πλεον αν πατησω ακομα και ενα μυρμηγκι πενθω για τουλαχιστον 5 λεπτα! #-o

Ο φιλος σου ηταν ψυχακιας.:stuck_out_tongue: Εμεις απλα ταιζαμε τα μυρμηγκακια ρε.:frowning:
Απλα επειδη ενα μυρμηγκι δεν μπορουσε να κουβαλησει ολη την ακριδα, επαιρνε ενα φτερο το ενα μυρμηγκι, ενα ποδι το αλλο κ.ο.κ.:-s

Τι καφριλάααααα!!! Θα ξεράσω! Μου θυμίζεις μια φίλη μου που έπιανε τα μεγάλα τα κουνούπια (σκνήπες;) από τα πόδια και τα πόδια ήταν τόσο λεπτά που ξεκολλούσαν! Γιακ!

Καλά Maiden1979, κι εμένα η γάτα μου παλιά μου έφερνε ποντίκια στο στόμα της, αλλά με τις ακρίδες δεν έχω και ιδιαίτερα καλή σχέση! Όταν ήμουν μικρή:

1. Καθόμουν κάτω από κάτι κληματαριές και πετάχτηκε μία ακρίδα πάνω μου και έκατσε στον ώμο μου! 8O
  2. Είχα ένα βιβλίο για τα έντομα και είχε κάτι φωτογραφίες σε τρελή μεγέθυνση…

Ε, από τότε έχω τραυματιστεί ψυχολογικά!

:o :o :o

Στην κατασκηνωση μικρος επιανα τα τζιτζικια και τα πουλουσα στα πιτσιρικια 100 δραχμες το ενα…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλουσιος ειχα γινει…:smiley: 8)

1. :lol3: Γεια σου ρε Billy!!!
  2. Πιάνεις τζιτζίκια;;; Ααααααααααααααα!!! Μακριάαααααα! :stuck_out_tongue:

Σιγα καλε, τζιτζικια ειναι, οχι σαρκοφαγα και αιμοβορα τερατα…#-o #-o #-o :stuck_out_tongue:

να με ακουμπάνε στο μετρό:lightsabre: :lightsabre: δε θέλω να τρίβονται πάνω μου ενώ έχουν λιγάκι χώρο παραδίπλα ασταδιάλα