Μου τη σπάει

¶ντε πάλι να τα αναλύουμε!!!
Είμαστε ότι είστε εσείς συν κάτι παραπάνω!! Οπότε μάλλον υπερμηχανολόγος:p :lol: :lol:

Τι λες ρε? Ναυπηγοί = αδέλφια !!!:stuck_out_tongue: Σκέψου μόνο τι ακούν από το Ρακόπουλο οι καημένοι και λυπήσου τους!!!

Εισαι ναυαγος στο επαγγελμα?

Και εγώ σε στήριξα!!![-X [-X

Μέχρι και στο κτίριο, από κάτω μας είστε!!!:lol: :lol: Όχι διαφωνίες με τους moderators!!!:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:
To κακό είναι ότι δεν είχα Ρακόπουλο μέχρι τώρα και ανησυχώ… Με ταλαιπωρούν Λεοντιάδης-Ζήσης προς το παρών…

Ave συναδελφε!:wink:

Ας αφησουμε τους τεχνοκρατες να φαγωθουν μεταξυ τους,απο τη θεωρητικη κατευθυνση βγαινουν οι δικηγοροι,οπου σαν τις κατσαριδες θα επιζησουν και μετα απο πυρηνικο ολοκαυτωμα και θα αποδειξουν οτι ενοχη για ολα ειναι η επιστημη…:lol:

Μα το πυρηνικό ολοκαύτωμα θα το προκαλέσουμε εμείς, οπότε θα ξέρουμε πότε θα γίνει για να πάμε στα ειδικά διαμορφωμένα καταφύγια!!

Οπότε you are doomed:evil:

Xωρις τα προγραμματα μας αγαπητε ναυαγε το ολοκαυτωμα ειναι αδυνατο.
Αρα γουι ρουλ.
ΓΙΕΑ.

:-k Αν σας βρούμε ένα καινούριο τύπο πυρηνικού όπλου, θα μας πείτε την ημερομήνια του ολοκαυτώματος?? Deal??
Και ας αφήσουμε τους θεωρητικούς στη μοίρα τους!

Ολα αυτα θα ειναι ομως…ιστορικα γεγονοτα!
:roll:

Άσε που φιλοσοφικά θα αναλύσουμε τα κίνητρα… :roll:

Και στο καπακι θα κανουμε σωστικες ανασκαφες για να ερμηνευσουμε μεσω των ευρηματων τις κοινωνικες συνιστωσες που οδηγησαν με…μαθηματικη ακριβεια στην καταστροφη!:lol:

Nτιλ μαι φρεντ.
Θα ειδοποιησουμε και ολους τους Αριανους φυσικα.
Μη Αριανοι θεωρητικοι λυπομεθα πολυ…
Ο ναυαγος και το θεριο(τα μεγαλα μυαλα δηλαδη) αποφασισαν.

Μόνο που στο πλανήτη θα ζουν πια πίθηκοι με τον δικό τους πολιτισμό (βλέπε planet of the apes):stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κανείς από θεολογικό να μας πει την δικιά του οπτική γωνία??:-k

Βασικά λέω να σώσουμε όλη τη Super 3!!!:smiley:

Χμ…ισως οτι οι πιθηκοι δεν θα εξελιχθουν ποτε να κανουν πολιτισμο,αλλα ειναι δυνατον να συνεχιστει το ανθρωπινο γενος παρολο που στο κοσμο θα ζουν 2 αντρες μονο και ο ενας θα δολοφονησει τον αλλον.#-o

που πρέπει να πάω για μάθημα τώρα…βαριέμαι

Τα τελευταια ποστ ειναι ολα τα λεφτα…

ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!:lightsabre: :stuck_out_tongue:

1. Αυτοί δε θα συμφωνούν με τίποτα! Η θρησκεία πάνω απ’όλα! :stuck_out_tongue: :twisted:

2. Αυτό που μου τη σπάει την άνοιξη είναι τα ζουζούνια! Σήμερα είδα φρικιαστική σκηνή. Σπουργίτι έτρωγε…(ζωντανή) ακρίδα!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Μου την σπάει που ή πτυχιακή μου δεν έχει τελειωμό…:?