Μου τη σπάει

Ρε συ, χθες πάλευα κανά 5λεπτο να θυμηθώ πως είναι το “σήμερα” στα γερμανικά κι αν δε μου έλεγαν πως ξεκινάει από “Η” θα είχε φτάσει το “αύριο” και θα πάλευα τώρα να θυμηθώ αυτό…

να διαβάζω νόμους. πως γίνεται ρε γμτ, κοινή λογική δεν έχουν αυτοί οι φωστήρες που τους έχουνε συντάξει? :?

"Tο μόνο πρόβλημα με την “κοινή λογική”, είναι πως δεν είναι “κοινή”, Όσκαρ Γουάιλντ :stuck_out_tongue:

τώρα που το λες, μάλλον για κενή μου κάμει.

Μου τη σπανε τα ηλιθια τοπικ, ειδικα οταν φυτρωνουν το ενα μετα το αλλο

Νταξ, το 90% της χαζομάρας όμως εξακολουθεί να το κατέχει το “βαριέμαι” το “μου αρέσει” και το “μου τη σπάει” :Ρ

Ναι ρε συ.Αλλα αυτα ειναι ολ ταιμ κλασικ.Αν ανοιξω τωρα κανα τοπικ που να λεει ‘κοιτατε τι σκατα βγαλατε πριν τραβηξετε καζανακι’ θα φταιω?

γι αυτό και τα αγαπάμε! :D:p

πάντως Μακ, δες πόσα replies παίρνουν αυτά τα “ηλίθια τόπικ”.

Μετά μπες εδώ
http://www.rocking.gr/modules/forum/forumdisplay.php?f=44

και κάνε τη σύγκριση… :expressionless:
(εννοείται πως την ουρά μου δε τη βγάζω έξω. αυτοκριτική του σπαμμερ μόουντ οφφ)

+10000000

Κοιτα, το ζητουμενο δεν ειναι τοσο το σπαμ, οσο το ηλιθιο σπαμ.Δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω.Αλλο να λες μια μαλακια αλλα να ναι αστειο, και αλλο να λες μια μαλακια με την οποια σκεφτεσαι ‘τελικα δεν ειμαι ο πιο ηλιθιος στο συμπαν’

Εκζάκτλυ.

@Μακιντος: Η ένσταση μου είναι ότι καθημερινώς στα 3 θρεντς που είπα γίνεται τόσο χαζό μέχρι επιπέδους ύψιστης βλακείας σπαμ που το να ανοίγουν που και που χαζά θρεντς με 2-3 σελίδες απαντήσεις είναι σταγόνα στον ωκεανό. Φυσικά δε μιλάω για όλους που ποστάρουν εδώ. Από την άλλη το χιούμορ είναι υποκειμενικό, αυτά που βλέπω εγώ χαζομάρες άλλος τα βλέπει έξυπνα και τουμπαλιν.

Ναι Μανο, ομως στην προκειμενη περιπτωση η βλακεια ειναι συγκεντρωμενη σε 3 θρεντ.Δεν ειναι αναγκη να εξαπλωνεται παντου

μαζί σου 1000%

αλλά αμφιβάλλεις ότι άμα ανοίξεις ένα ηλίθιο/αδιάφορο θρεντ τύπου “ποιός ροκ-σταρ την έχει μεγαλύτερη” ή “ποιά είναι η πιο απολαυστική κλανιά”, θα φτάσουν χαλαρά στις 4-5 σελίδες replies σε μισή μέρα (μέχρι να κλειδωθούν), ενώ αν ανοίξεις για την υπερ-γαμάτη μπάντα που μόλις ανακάλυψες, με το ζόρι θα απαντήσουν 2-3 άτομα?

Υ.Γ. μου σπάει τα νεύρα ο σερβερ ε?

Μου τη σπαει που ενω εχετε thread για οποιαδηποτε συζητηση θελουμε παραπονιεστε συνεχως για ανουσια τοπικς…

Την περιπτωση να μην τα διαβαζεις και να μην ποσταρεις εκει αφου δεν γουσταρεις την εχεις σκεφτει;

+10000000000 αντε και μια σωστη κουβεντα πανω στο θεμα!

Anyway, εγώ όποιο θρεντ δε μ’ αρέσει απλά το προσπερνάω. Προφανώς κι εσείς και όλοι το κάνουμε αυτό, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Απλά τα θρεντς δε γίνεται να κλειδώνονται λόγω χαζομάρας. Πόσο μάλλον όταν έχουν ρηπλάηζ που σημαίνει ότι “αρέσουν” στον κόσμο. Γι’ αυτόν το λόγο αποφεύγετε τα ποστς τύπου πρόλαβα, τα οποία δε βοηθάνε την κατάσταση. Όσο για τα χαζά θρεντς, let them be, δεν έχουμε το δικαίωμα να εμποδίσουμε κανέναν να χαζοχαίρεται εκτός αν εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του φόρουμ.

ΟνΤοπικ: Μου τη σπάει το διάβασμα και πιο συγκεκριμένα τα συστήματα και βοηθητικά μηχανήματα πλοίου

Ναι ρε Βλιδιν σωστο αυτο που λες, αλλα το οτι εχουν απήχηση αυτα τα τοπικ δεν σημαινει οτι πρεπει να ανοιγουμε συνεχεια.

Σορρυ γαι το νταμπλ ποστ.

Την εχω σκεφτει, την εχω εφαρμοσει, αλλα οταν σε καθε σεξιον του φορουμ υπαρχει απο ενα μανιταρι ε κατανταει κουραστικο