σου ξαναλέω πως συμφωνώ μαζί σου.
Απλά μια γενική διαπίστωση έκανα…
σου ξαναλέω πως συμφωνώ μαζί σου.
Απλά μια γενική διαπίστωση έκανα…
Μόνο εγώ κάνω αξιόλογο spam
Και ρε παιδιά, το ότι πιστεύετε πως κάποιο τόπικ πρέπει να κλειδωθεί, δε συνεπάγεται και πως θα κλειδωθεί. Αν δε σας αρέσει το τόπικ (το βρίσκετε ηλίθιο, προσβλητικό, να υπάρχει ήδη, κλπ), αντί να ποστάρετε μέσα σε αυτό το τόπικ κάτι που είναι οφ τόπικ (όπως “κλειδώστε το”), κάντε ένα απλό ρηπόρτ. Ίδιο χρόνο σας παίρνει, μας ενημερώνετε πως κάπου στο φόρουμ υπάρχει ένα τόπικ που πρέπει να κοιτάξουμε, τα πάντα γίνονται πιο γρήγορα και δεν “χαλάτε” ένα τόπικ, που στο κάτω κάτω της γραφής μπορεί να μείνει και ανοικτό γιατί όντως ξεκινήσει κάποια συζήτηση εκεί μέσα…
Danke Schoen…
Μου τη σπάει, που δε θυμάμαι ούτε την A,B,C στα γερμανικά!!! :lol: Προβλέπω να προλαβαίνω το ματς του Ολυμπιακού, λόγω λευκής κόλλας!!! :lol:
Μου τη σπάει ο Καουνος όταν χάνει ευκαιρίες-γκολ
μου τη σπαει…που γραφω αυριο γερμανικα
Έβαλε γκολ τελικά!
O Eστογιανόφ θα έπρεπε να είχε καρφώσει τουλάχιστον 2 μέχρι τώρα αν δεν ήταν γκαντέμηδες
Πολυ παιχτουρα ρε πουστη μου ο Εστογιανοφ,ηδη ξεκινησα τις μετανοιες να ερθει σε μας το καλοκαιρι
Και ο Αστέρας θα έπρεπε να βρίσκετε 3 θέσεις τουλάχιστον πιο πάνω αν δεν ήταν γκαντέμης.
Δε φτάνει που σας χαρίσαμε ένα βαθμό στο Χαριλάου, μιλάτε κι από πάνω! :lol:
Όχι στο χαλαρό τον πήραμε. Εσεις πρέπει να χαίρεστε που σας δώσαμε βαθμό!
Μου τη σπαει το παιχνιδι με τις αναπαντητες. Μου κανει ενας συμμαθητης αναπαντητη, του κανω, μου κανει, του κανω, μου κανει ωσπου του λεω ‘‘πες το.’’
Και η απαντηση ''Τπτ βρε!!!@^&!268162 Ηθελα να δω τι κανεις!!!".
Με βλεπεις 7 ωρες τη μερα. Παρατα με.
Χτυποκαρδια στο Χωρα Χιλζ
Χαχαχαχα, ωραίες εποχές
και νομιζα πως τωρα πια τα εχουν κοψει αυτα οι κατω των 18 και μιλανε μονο msn ή κατευθειαν τηλεφωνο…οντως,ωραιες εποχες σχολειου κ τηλε-καψουρεματος:D:D:D…
Μου τη σπαει που ειμαι αρρωστος:?
και εμένα…μέσα σε ένα μήνα 2 φορές:(:(
Now playing: KC & The Sunshine Band - Get Down Tonight
via FoxyTunes
Μου τη σπάει να μου τη σπάνε…
Κι εγώ την έχω αρπάξει γαμώτη μου… Το καταραμένο κρύο του Σαββάτου…
Περαστικά μας.
Listening to: Slipknot - Snuff
via FoxyTunes
Χοαχοαχοαχοαχοα ανηλικο.