Μου τη σπάει

Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι που αξιζουν ομως?

Μου τη σπαει ο σκατα λαιμος σαν να εχω καταπιει τσουκνιδες, η βουλωμενη μυτη και το τρεμουλιασμα. Επισης μου τη σπαει αυτη η απαισια καραμελα με ευκαλυπτο, τι σκατα γευση ειναι αυτη. Κανει δουλεια τουλαχιστον.

Χμ, υποθέτω όσοι ενδιαφέρονται για 1-2 πράγματα που συμβαίνουν γύρω τους αντί να τα γράφουν όλα στα @@ τους. Δε μιλάω για τη πάρτυ μου σε καμία περίπτωση, απλά απο κουβέντα που είχα μου βγήκε για άλλο άνθρωπο αυτό το συμπέρασμα.

Και δεύτερο ον τόπικ, μου τη σπάει που δε πρόλαβα ποτέ να ακούσω την εισαγωγή του Shaft live.

Παπαριές κάνει αυτή η καραμέλα. Μόνο σκατά γεύση έχει.

που δεν μπορω να ποσταρω φωτογραφιες…[-X[-X
κοροιδεψτε με τωρα…#-o

τι να κανω αφου δαγκωνει…:p:p#-o

μου τη σπαει που αυριο εχω συναντηση και ακομα δεν εχει φυγει.
επισης μου τη σπαει το σαιτ της σχολης που κολλαει και δεν μπορω να δω τι εχω γραψει και πρεπει να καταβαινω σχολη για να δω αποτελεσματα.:frowning:

ρε γαμημενο αητιουνζ!

Οι Μογκουαη δεν ειναι ανοουν αρτιστ! Σκασμο βγαλε!

ο κωλόκαιρος!!! :frowning:

Ο έρπης ρε δεν έχει σχέση με προσοχή και δαγκώματα, είναι καθαρά θέμα ανοσοποιητικού/συγκυρίας/προδιάθεσης.

αχ αθηνα οταν μιλας επιστημονικα πολυ μ αρεσει!

επισης μου τη σπαει που με τσιμπησε κουνουπι τετοια εποχη. και ειναι η δευτερη φορα.

8O8O8O
κουνούπι χειμωνιάτικα???

Λες να ναι τετοιο ωρε??8O8O8O

Aedes Albopictus

Ο επονομαζόμενος «τίγρης της Ασίας» είναι το κουνούπι που εξαπλώνεται ταχύτερα στον πλανήτη και μπορεί να προσαρμόζεται εξαιρετικά καλά στο ανθρώπινο περιβάλλον. Είναι φορέας του ιού του δάγκειου πυρετού, τροπικής ασθένειας που μπορεί να αποβεί θανατηφόρα και για την οποία ως σήμερα δεν υπάρχει φάρμακο ή εμβόλιο. Μεταδίδει επίσης τους ιούς του Δυτικού Νείλου, του πυρετού Chikungunya και διαφόρων εγκεφαλίτιδων.

Ζει: ξεκινώντας από τις ζούγκλες της Νοτιοανατολικής Ασίας έχει σήμερα εξαπλωθεί σε όλες τις ηπείρους, ταξιδεύοντας μέσα σε παλιά ελαστικά αυτοκινήτων. Συναντάται σε αγροτικές και αστικές περιοχές που βρίσκονται κοντά σε χώρους πρασίνου σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα έχει εντοπιστεί στην Κέρκυρα και στη Θεσπρωτία, δεν υπάρχουν όμως ακόμη συγκεντρωτικές μελέτες για την παρουσία του.

Αναπαράγεται: σε μικρές συγκεντρώσεις νερού - σε βαρέλια ή δοχεία, στα σκουπίδια και σε παλιά ελαστικά - σε αστικές αλλά και αγροτικές περιοχές. Ζει περίπου δέκα εβδομάδες, ενώ τα αβγά του επιζούν και τον χειμώνα.

Τσιμπάει: ανθρώπους, κατοικίδια και άγρια ζώα και πτηνά. Είναι ιδιαίτερα επιθετικό, ειδικά το ξημέρωμα και το σούρουπο.

Ειναι λεει ιδιαιτερα επιθετικο.

ειμαι τσαντισμενη τρελλα εδω κ 20 λεπτα γιατι μολις ανακαλυψα οτι ειχε εκθεση ο
ΠΑΝΓΑΜΗΣΤΕΡ HR GIGER στην φρανκφουρτη το διαστημα που ημουν κ εγω εκει!Το ακομα μεγαλυτερο γμτ ειναι οτι ο εκθεσιακος χωρος ηταν πολυ κοντα στο ξενοδοχειο που εμενα. ΓΜΤΤΤ! φου-φου αναπνοουλες…

8O8O8O8O

Πες μου οτι δεν το λες σοβαρά!!!

O Tζιγκερ?

:cold:

χοχο…καλη προσπαθεια… 'νταξει, το πιο τραγικο ειναι οτι σκασαμε με τον συναδελφο μου που ειμασταν εκει, καπου 300ευρω σ ενα event που και καλα, θα μαγειρευε ο Jamie Oliver - διασημος αγγλος σεφ-
ο οποιος οχι μονο δεν ηταν εκει, αλλα για πρωτο πιατο ειχε:
ωμο ψαρι +ροδι+ καρυδα+ ανθος λεμονιας +μαρμελαδα φραουλα.κ ολα αυτα στο ΙΔΙΟ πιατο!
Ημαρτον δηλαδη.

που εχω πολυ διαβασμα:(

Λογω ιωσης δεν εχω παει ακομα στο πανεπιστημιο και πρεπει να δηλωσουμε ενα επιλογης πηγαινοντας στο γραφειο του παπαρα καθηγητη-νεοεκλεχθεντος προεδρου της σχολης(ο οποιος δεν κανει κανενα του μαθημα,τα δινει σε αλλους και τωρα μας το παιζει προεδρος) και δεν απανταει και στα mail μου και μου την εχει σπασει ο μαλακας ε.Και τα υπολοιπα επιλογης,αν δεν το παρω,ειναι μαλακιουλες και οι δηλωσεις ειναι μεχρι αυριο.Και σιγα μην ειναι στο γραφειο του αυριο το πρωι που θα παω να τον βρω.Και α γαμησου στην τελικη.

…αυτό το 6(66) με βασανίζει, δεν λέω να το ξεχάσω.

ο βαθμός μου σε ένα μάθημα.ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.

και πάλι ο Πρετεντέρης! Δεν τον γουστάρω ρε παιδί μου!