Μου τη σπάει

και τι θα κανουμε dr.dexter γιαυτο?ναι αλλα αμα το ακουμπησω με βρωμοχερα το πανεμορφο χειλακι μου γτ βγαζω?

το να παιζω παιχνιδια εγωισμων…πφ…@@ μαντολες.

Καποιοι ψαγμενοι δισκοκριτικοι.

Ναι, οι Bullet for My Valentine ειναι emo.

:expressionless:

Αυτο ειναι το λιγοτερο.Κατι βλαμενοι που εχουν metal εκπομπη στη τηλεοραση να δεις(ονοματα δε λεμε,ο νοων νοειτω)και μας βγαζουν τους Hatebreed αντιγραφη του Σουηδικου ηχου.#-o

…που δεν εχω 2 στομαχια.

…που θα ταξιδεύω συνεχόμενα από τις 12 το μεσημέρι μεχρι τις 8 και μισή το βράδυ.:wacko::frowning:

H κίνηση στο δρόμο! Ιδίως τις Παρασκευές! και ιδίως σήμερα! To κέρατό μου μέσα!

…που με αυτόν τον σκ*τόκαιρο, είμαι άρρωστος από την Δευτέρα, δεν έχω βγει καθόλου έξω και έχουν καθυστερήσει όλες μου οι δουλειές!!! :evil::evil::blow::blow:

Που εχω πυρετο 39-40 3 μερες σερι,εφαγα απαγορευτικο στο πλοιο και εχασα 2μερες σχεδον μεσα στο καραβι+αρρωστος…ευτυχως σημερα επεσε ο πυρετος,αλλα και παλι…κωλοκαιρος και κωλοανεμοι,μας σκισαν στο καραβι…

Δεν κατάλαβα τι εννοείς “τι θα κάνουμε” :-s
Βγάζεις γιατί το βρωμόχερό σου έχει μικρόβια. Ο έρπης είναι ιός. Υπάρχει στον οργανισμό σου ούτως ή άλλως (εάν τον έχεις κολλήσει), παραμένει ανενεργός και για κάποιους λόγους ενεργοποιείται. Πχ όταν έχεις ίωση και έχεις πεσμένο ανοσοποιητικό. Δεν είμαι γιατρός οπότε δεν ξέρω πολλά. Απλά πετάχτηκα γιατί είδα μια ακυρίλα. Δηλ οκ προφανώς αν έχεις επιχείλιο έρπη και κάνεις πίπα, θα κολλήσεις και το πουλάκι του αθώου ανθρώπου. Ή και αντίστροφα. Αλλά δεν παίζει κάποιος να είναι τόσο στόκος. Οκ παίζει, αλλά σπάνιο. Τα δαγκώματα παντελώς άκυρα. Εκτός αν η κοπέλα που σε δαγκώνει, έχει σάπια δόντια

ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΑΟΥΖ ΣΙΓΑ

Εγω νομιζω πως εχει Λουπους!

Εγώ λέω ότι και αυτό το Λουπους από το πολύ σεξ το παθαίνεις!

Πωπωπω το μισο φορουμ νοσει.

Ναι,στο υπολοιπο μισο η ασθενεια εχει προχωρησει και τους εχει φαει το πουλι.

Ποτε περνας το σταδιο οπου τραβας 27 τη μερα?
Το επονομαζομενο και ‘Βεντερ’.

Εγώ είμαι καλα8)

ντε3τερ λες να μην ξερω καθε ποτε βγαζω?σε ολη μου τι ζωη βγαζω!το δαγκωματακι το πα για πλακα.μην αρπαζεσαι ρε

O ερπης υπαρχει κι ενεργοποιειται με το πολυ κρυο ή πολυ ηλιο και παιζουν και ψυχολογικοι λογοι(π.χ. μεγαλη στεναχωρια/αγχος). Εγω ετσι τα κσερω.:slight_smile:

@ WISE: Ρε συ το ότι δε βάζω 10 γλωσσίτσες και σπόιλερ με 8) δε σημαίνει ότι νευρίασα :Ρ

Έχω βγάλει κι εγώ μια φορά έρπη και ξέρω πόσο σίχαμα και σπαστικό είναι.