σωστα τα λες.
οταν ομως βγαζεις μια φορα μετα εχεις τον ιο ετσι δεν ειναι?αρα καποια στιγμη θα τον εμφανισεις παλι…
βασικα εγω αυτο που βγαζω δεν ειναι ακριβως ο ερπης των διαφημισεων…ειναι κατι αλλο.πολυ ανωτερο…:-s
σωστα τα λες.
οταν ομως βγαζεις μια φορα μετα εχεις τον ιο ετσι δεν ειναι?αρα καποια στιγμη θα τον εμφανισεις παλι…
βασικα εγω αυτο που βγαζω δεν ειναι ακριβως ο ερπης των διαφημισεων…ειναι κατι αλλο.πολυ ανωτερο…:-s
που ο μιλτος πασχαλιδης εδωσε live στα γιαννενα χθες κ δεν ημουν εκει:(
[FONT=“Comic Sans MS”]Το φορμάτ… πάλι!
Βαρέθηκα!
Πάλι καλά που άμα το γυρίσω σε mac os , θα πάρω και το wow από άλλο mac ,copy paste θα το πετάξω μέσα και θα δουλεύει και ούτε να το περνάς πάλι ,ούτε patches ούτε τίποτα :p.
¶ντε να αφήσω βίστα σε κάνα μικρό παρτίσιον για ότι πρόγραμμα θα θέλω που δε θα τρέχει αλλιώς.[/FONT]
Άμα είναι να αφήσεις τα windows βάλε Linux:wink:
Εγω ξέρεις τι λέω, να γυρίσουμε στα DOS!
το πατρινό καρναβάλι.
θέλετε να το πάρετε σε κάποια άλλη πόλη για μερικά χρόνια να μας λείψει;
έχοντας μεγαλώσει στο κέντρο της Πάτρας αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος είναι ότι τα δικαιώματά του πρέπει να σταματάνε εκεί που γίνονται ενοχλητικά για τον άλλο.
και αν δεν το καταλαβαίνει αυτός να του το υποδέιξει μια ευνομούμενη πολιτεία.
αλλά εδώ τα πάντα επιτρέπονται στο βωμό της αισχορκέρδιας.
και είναι απόλυτα φυσιολογικό το ποτό να κάνει και 20 ευρώ αντί για 5-6 γιατί είναι καρναβάλι…τι περίμενες;
και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν όλοι “διασκεδάζουν” και εσύ δεν βρίσκεις κάτι να σε κάνει να συμμετάσχεις σε αυτό.
εδώ ο κόσμος καίγεται, η Πάτρα καρναβαλίζεται.
Η παρούσα φάση.Δε την παλεύω
Ποιάααάάάάάααάάάαάαααααάά ???
αυτή
κξγροξπ5
Εμένα μου την σπάν τα καρναβάλια. Ειδικά αυτα στο Ρίο.
+1
Εμένα όλα. Τζάμπα σκουπίδια κτλ. Μια καθαρά καταναλωτική γιορτή. -πέρα από τις χριστιανικές-
Και μενα μου τη σπαει απιστευτα αυτη η προσποιητη και επιτηδευμενη χαρα των ημερων.Περα απ τα παιδακια και κατι χαρτογιακαδες που βρισκουν ευκαιρια να κανουν την υπερβαση και να να αποποιηθουν την ηλιθια στολη του καρεκλοκενταυρου που φορανε τις υπολοιπες μερες του χρονου,δε βρισκω καμια σκοπιμοτητα για προκατ κεφι ειδικα με αυτην την πανηλιθια ξενοφερτη μορφη της που ουδεμια σχεση εχει με την παραδοσιακη ελληνικη αποκρια και το καθαρα παγανιστικο-Διονυσιακο της χαρακτηρα.
οΜΟλοgώ δε περίμενα τέτοια απάντηση απο σενα.
Τι περιμενες δηλαδη?:-k
Ελληνική παράδοση, παγανιστικο χαρακτήρα,κλπ κλπ.
Κοιτα μ αρεσει η Λαογραφια γενικα,εχω ψιλοασχοληθει λογω σχολης και βρισκω ακρως ενδιαφερουσες τις παραδοσεις της ελληνικης επαρχιας,απο τη μουσικη μεχρι τις δεισιδαιμονιες των ανθρωπων.Ειδικα η περιοδος της Αποκριας σε μερικα μερη ειναι πιστευω ο μοναδικος συνδεσμος με ενα παρελθον που εχει σχεδον εξαφανιστει και ειναι μερος της ιστοριας του καθε τοπου.
Ωραίος !
Προ λιγων σελιδων αναφερθηκε ο γαμω ερπης.
Λοιπον, οσοι βγαζουν συχνα, να ξερουν αυτο:Μαγειρικη σοδα σε σκονη, σε ενα φλυτζανακι με ξυδι, ελαφρυ ανακατεμα, και μετα το βαζουμε πανω απο τον ερπη και ξεραίνετε με τη μια ο γαμημενος:D
Η αντίληψη του “πρέπει να πας Κοζάνη - Ξάνθη το τριήμερο να γουστάρεις”.
Ε ναι μάλλον, όταν έχουν φύγει όλοι, κάθεσαι εδώ και λες, πρέπει να πάω να βρω τα παιδιά, θα αυτοκτονήσω εδώ μόνος.
Παιδιά πως γίνεται να σας τη σπάνε αυτές οι μέρες???Γαρίδες,αστακοί,ταραμάς,χταπόδια αχχχχχχχχχχχχ μου τρέχουν τα σάλια.Εμένα δε μου τη σπάνε καθόλου…