Αυτα που λες ειναι μονο η Καθαρα Δευτερα. Εκτος αν νηστευεις.
Και ναι, κι εμενα μου τη σπανε οι αποκριες, ποτε δεν τις γουσταρα, ουτε ως παιδι.
Ολο κατι μαλακιες με ντυνανε, κατι γκεη λουλουδια και πριγκιπισσες.
Αυτα που λες ειναι μονο η Καθαρα Δευτερα. Εκτος αν νηστευεις.
Και ναι, κι εμενα μου τη σπανε οι αποκριες, ποτε δεν τις γουσταρα, ουτε ως παιδι.
Ολο κατι μαλακιες με ντυνανε, κατι γκεη λουλουδια και πριγκιπισσες.
Ε κοιτα,καθαρα υποκειμενικα φυσικα,οταν 1,5 μηνα το χρονο τον περνας διπλα στη θαλασσα τρωγοντας και πινοντας και κανοντας τα ακατανομαστα,ε δε μου λεει και τιποτα προσωπικα να φαω το κατεψυγμενο καλαμαρακι μεσα στο Φλεβαρη.
χαχα είσαι λιγάκι μίζερος όμως
Άλλα έχεις δίκιο =Ρ
:lol:
Γιατι ρε?Οχι και μιζερος.Ψευτο-ημο απλα.
Tαραμάς+Λαγάνα+Καλαμαράκια+Λαγάνα+Μαρουλοσαλάτα+Κόκκινο κρασί
Αχχχ, αγαπάμε Καθαρά Δευτέρα.
Και είναι όντως διαφορετικός συνδυασμός γιατί τις άλλες μέρες είναι Σουβλάκι+Ρακόμελα+Τσίπουρα+Ουίσκια+Βρώμικο
ρε! ΡΕ! ΡΕΕΕΕΕ!
Τι λέτε ρεεεεε; Αποκριές για πάντα! Εγώ δε τις ζω φέτος και μου έχει κακοφανεί απίστευτα. Πάτε καλά; Και τι έγινε αν κάποιοι άλλοι τη γιορτάζουν διαφορετικά και εσείς δε τους γουστάρετε; Στα @@ σας. Ντυθείτε (κάτι έξυπνο και όχι κάτι προκάτ) βγείτε με φίλους και καλή παρέα και περάστε όμορφα. Το να λες πως δε σου αρέσουν οι αποκριές, επειδή υπάρχουν κάτι βλάκες που προσποιούνται πως περνάνε καλά, είναι σαν να λες πως δε σου αρέσουν το καλοκαίρι και η παραλία, γιατί τότε σκάνε μύτη οι κάγκουρες.
Άντε τώρα μη τα πάρω και αρχίσω να βρίζω. Δεν ξέρετε τι είναι να είσαι σε προτεσταντική πόλη και κανείς να μη γιορτάζει τις αποκριές (καλά, ειδικά εδώ κανείς δε γιορτάζει ποτέ τέλος :p)
@ Μάκιντος
Αν αυτό το μίγμα που είπες, το βάλεις μετά για 20 λεπτά στους 200, θα φουσκώσει;
Συμφωνώ.:thumbup:
Μου τη σπάει που θέλω να ντυθώ ελικόπτερο και δε μπορώ, γιατί θα καταλήξω σε κάνα τμήμα
:cold:
+93248934750540968
Ρε. Τι γράφετε εδώ. Δε μας λυπάστε εμάς εκεί έξω? ):
που γυρισα το κωλοποδι μου στην προπονηση και τωρα το σκ θα αραξω μεσα βαζοντας παγο.:blow::blow::blow:
Εμ. τα λέω εγώ. Πάτε τρέχετε κτλ και κούραση και ιδρώτας. Βάλε κανα σιντάκιον να παίζει, και άραξε με μία κούπα καφέ. Λιγότερη κούραση, λιγότερο άγχος. Και έξοδο το σκ :Ρ
Μπα.Ωραια ειναι η προπονησουλα ρε.Ειμαστε και FIT!
Η πλακα ειναι πως μετα την προπονηση ειπαμε να κατσουμε για κανα μονακι κι εκει εγινε η ζημια.Το μονακι μας μαρανε δηλαδη.Δεν μας εφτανε που τρεχαμε ηδη μιαμιση ωρα…
Εγώ πάντα σηκωνόμουν και έφευγα όταν παίζανε μονάκι ;p
που τωρα ξεμπερδεψα απ τα βιβλια…
Πεστα ρε ανθρωπε !
Συν του οτι εχεις και να προστατεψεις τις κοπελες της παρεας απο τον καθε μ@λακα που επειδη
ειναι καρναβαλι νομιζει οτι επιτρεπεται να την πεφτει μεχρι και τις γατες…
Γενικα απαλευτη ειναι η Πατρα αυτες τις μερες.
Το καλο ειναι οτι εχει πεσει η προσελευση του κοσμου και αυτο δεν μου την σπαει
Πόσο χαίρομαι όταν τα ακούω απο Πατρινούς αυτά. Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος “ξενέρωτος”.
Επισης μου την σπαει οταν εξηγει τους λογους που δεν σ’αρεσει σε καποιον,
και σου απανταει “Ξεκολλα ρε,καρναβαλι ειναι !”
Ξεκολλάτε ρε μαλάκες καρναβάλι είναι. Κι εγώ αν δεν είχα εξεταστική θα πήγαινα και φέτος
Μάνο, είσαι κάποια χρόνια μικρότερος και όχι Πατρινός.
Βγήκα πριν μια βόλτα. Μακάρι να είχα τη διάθεσή τους να τρέχω σαν παλαβός μέσα στους δρόμους…
Sorry που έρχομαι από μια κουραστική εβδομάδα που τέλειωσε χτες το βράδυ και έχω ανάγκη ύπνο, αλλά συμβαίνει να μην θεωρείσαι cool αν δουλεύεις σε κάποιες δουλειές (και μη μιλάω γιατί εχω φίλους που δουλεύουν και σήμερα όλη μέρα).
Επίσης, σε πολύ χαλαρό στυλ με ένα φίλο κάναμε μια έρευνα να πάμε να πιούμε κανά ποτό. Στα μαγαζιά που πηγαίνουμε συνήθως, πέραν του ότι παίζουν τη μουσική σε ένταση που κάνει υπερήφανο τον Joey DeMaio, πέραν του ότι παίζουν τα ίδια (συνήθως εκνευριστηκά) τραγούδια, πέραν του ότι σου δίνουν τον απαραίτητο χώρο για να αναπνέεις, έχουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 25 ευρώ είσοδο. Χμ…Στα μαγαζιά που συνήθως πίνω ποτό με 5 ευρώ. Το 20ευρω πάει στην ταλαιπωρία;
Οκ, αν ήμουν φοιτητής και δεν είχα καμια υποχρέωση τρελή ούτε την εβδομάδα που πέρασε, ούτε την εβδομάδα που έρχεται (η εξεταστική είναι υποχρέωση, αλλά όχι τρελή) και είχαν κατέβει μια ντουζίνα φίλοι που είχα καιρό να δω πιθανότατα να είχα πιεί ήδη τα κέρατά μου και να ήμουν κάπου χαμένος, όπως και έκανα για κάποια χρόνια. Και πάλι εκνευριζόμουν όμως με την ασυδοσία κάποιων και την αισχροκέρδια.
Επίσης, όποιος είναι νοήμων άνθρωπος και λίγο σκεπτόμενος, μπορεί να αντιληθφεί τι κακό έχει κάνει το Καρναβάλι στην Πάτρα έχοντας μπολιάσει σε ένα μεγάλο μέρος των ντόπιων το κυνήγι του εύκολου και γρήγορου χρήματος και δίνοντας αξία σε αργόσχολους.
που ειναι Σαββατο κ γυρισα απ τις 11 παρα κ τωρα πριζω τν Λασονα χωρις την θεληση τ.συγνωμη Λασονα οπου κ αν εισαι…αν με ακους…