Μου τη σπάει

Που βαριεμαι απιστευτα και που δουλευω!:lightsabre::lightsabre:

που ο νεκρο βαριεται απιστευτα και που δουλευει γτ δεν ερχεται για μασαζακι…:frowning:

Που ο γουαηζ δεν εχει γκομενακια για μοιρασμα…:frowning:

Που θα δουλεύω όλο το βράδυ και το πρωΐ σίγουρα θα με ξυπνήσουν για να φάω αυγά μπακαλιάρου, κεφαλόπουλου ή κυπρίνου αλειμμένα σε ψωμί χωρίς προζύμη.

Που θα δουλεύω όλο το βράδυ και το πρωΐ σίγουρα θα με ξυπνήσουν για να φάω αυγά μπακαλιάρου, κεφαλόπουλου ή κυπρίνου αλειμμένα σε ψωμί χωρίς προζύμη.

:lol::lol:

Που τετοιες μερες σε παρτυ κλπ που γινονται σε μαγαζια, βλεπεις τυπους νευριασμενους επειδη ειναι στριμωγμενα, τους σκουντηξαν, η μουσικη ειναι δυνατα, αργει να ρθει το ποτο και συναφη. Δηλαδη νταξει, ξερεις οτι θα γινεται της καριολαρας, αν δε γουσταρεις μην κατεβαινεις και μας χαλας τη διαθεση με τα μουτρα σου. [-X

…το τελευταίο διήμερο.
Γαμημένες μέρες, όλοι έχουν φύγει, I felt like the biggest asshole που λένε και οι System.
Οι διακοπές αποσυντονίζουν τελείως τελικά, εμένα τουλάχιστον.

Να στέλνω σε κάποιον χρόνια Πολλά μέσω facebook και αυτός αντί να απαντήσει να βάζει σχόλιο στο facebook “Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας”. Μπράβο ρε φίλε. Θα σου πέσει η μούρη μία μέρα το χρόνο να πεις και ευχαριστώ σε έναν έναν ξεχωριστά που σε θυμήθηκαν. Δηλαδή ποιο είναι το επόμενο βήμα; Αυτόματος τηλεφωνητής στο κινητό που θα λέει “αν πήρες για να μου ευχηθείς, σε ευχαριστώ πολύ, αν όχι άντε και γαμήσου”?

Ή ακόμα περισσότερο όταν κάποιος “is not in a relationship anymore” και του γράφεις “Ωπ τι έγινε ρε? Πως και έτσι?” όπως και τόσα άτομα ακόμα, και αυτός αντί να εξηγήσει τι έγινε, αν την έπιασε στο κρεβάτι με άλλον, αν τη βαρέθηκε, αν τσακώθηκαν ξέρωγω, δεν απαντάει τίποτα, ή λέει κάτι γενικότητες. Ε δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι ρε αδερφέ!

Εντάξει, σε αυτά τα θέματα, το κουτσομπολιό μέσω τηλεφώνου παραμένει το καλύτερο… εεεε κοινωνικός σχολιασμός ήθελα να πω :oops:

Άλλο σπαστικό. Σε κάνουν αντ. Έχετε να μιλήσετε από το δημοτικό που μια μέρα του/της είχες πει την εξής φράση “να πάρω ένα δρακουλίνι?”. Σκέφτεσαι, ας κάνω την αποδοχή και στέλνεις ένα ευγενικό μήνυμα όπου ρωτάς ευγενικά τι κάνει. Και δεν απαντάει ποτέ. Ε φάε το ντιλίτ και μη μας παιδεύεις μωρέ…

εγώ που έστειλα μήνυμα στο κινητό για γενέθλια και δεν πήρα απάντηση, παρα μόνο το γενικό αυτό στο fb?
αμάν πια!
και τις προάλλες στο fb έστειλα και δεν είχε ούτε καν το γενικό ‘ευχαριστώ’;
εγώ φταίω που θυμάμαι και όλα τα γενέθλια του κάθε βλαμμένου [-X

Γραφετε και σεις στο γενικο “Χρονια πολλα σε οποιον γιορταζει σημερα”.

όχι ρε… δε θέλω να το λέω σε όλους, συν το ότι μετά δε θα μπορώ να έχω σαν δικαιολογία το πως συνήθως ξεχνάω γενέθλια και γιορτές :stuck_out_tongue:

χαχαχα καρβου καλά το απόλυτο ξενέρωμα… βασικά στο φέις τα λες τα χρόνια πολλά αν δε μπορείς με άλλο τρόπο αλλά νταξ… και η φάση του “κοίτα-πόσους-φίλους-έχω-ακοινώνητε” μου τη σπάει επίσης. έλεος κ όλας. Το φέις περιμένανε να τους κάνει ανθρώπους… χμφ…

Μου τη σπάει τα πάντα όλα. Που και φέτος θα το πάρει ο Ολυμπιακός -κι η γη γυρίζει…
Που απο σήμερα νηστεία, το καλοκαίρι όμως είναι πιο κοντά!
Που τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικό μέχρι στιγμής με τον Ελπιδοφόρο, αλλά είναι νωρίς ακόμη θα μου πείτε…

Μου τη σπαει που καποιοι ανθρωποι ειναι σε μια Α ηλικια και ξεκατινιαζονται δημιουργωντας κλικες και πηγαδακια λες και ειναι 15χρονα.Παρατεταμενη εφηβεια θα μου πεις.

που αυριο γραφω λογοτεχνια:?

Που δν θελω να ξοδευω λεφτα σε σκουλαρικια…θυμισου μωρη θα σου κλεισουν οι τρυπες

καλα που μου το θυμησες…
μηνες εχω να βαλω κ εχω ενα σωρο σκουλαρικια8)
η αδυναμια μου:)

Που ότι και να κάνω νιώθω σαν να μην καταφέρνω τίποτα.

Βαριά κουβέντα, σηκώνει μεγάλη συζήτηση με ειδικούς

Ειδικοί my ass :stuck_out_tongue:

Και για να συνεχίσω τη γκρίνια, που το What’s going on του marvin Gaye, σε ειδική έκδοση στο Metropolis στοιχίζει 25 ευρώ. Δηλαδή όσο και να το θέλω το δίσκο απλά δε πάω να το αγοράσω τόσο ακριβά.