Όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος διακόπτει τον συνομιλητή του, σε τηλεοπτικό διάλογο.
Όποιος οδηγός αλλάζει λωρίδα χωρίς να βγάλει ? εγκαίρως ? φλας.
Όποιος στέκεται ακίνητος στην αριστερή πλευρά της κινούμενης κυλιόμενης σκάλας.
Όποιος βάζει το γράμμα «μ», μέσα στη λέξη «Οκτώβριος».
Όποιος δεν τηρεί απόσταση τουλάχιστον μισού μέτρου από τον μπροστινό του, σε ουρά.
Μια αποτελεσματική λύση θα ήταν, όλους αυτούς να τους τιμωρούμε παραδειγματικά, με πολύωρο βασανισμό, στη μέση της Πλατείας Συντάγματος. Ας πούμε, να τους δέσουμε σε τοτέμ και να τους βάλουμε στα αυτιά ακουστικά που θα παίζουν όλη μέρα Megadeth, αλλά (πρόσεξε! ? κι εδώ είναι το σατανικό ιδιοφυές εύρημα του σαδιστή από το Γκαναναμό) να πρόκειται για ειδικές μίξεις στις οποίες ακούγεται μόνο η φωνή! Τσαπ!
τριτη… δυστυχως! στην δευτερα μαθαινες απ’εξω την μεταφραση τα σχολια και εγραφες καλα… τωρα πρεπει να μαθεις και την φιλοσοφικη αναλυση και τα σχολια και την μεταφραση, μονο που αυτη την φορα με τα λογια του βιβλιου…
Που σημερα στη δουλεια μου κανανε τα νευρα φιογκο γι’αλλη μια φορα και που το κινητο μου εμεινε απο μπαταρια σε μια φαση που το χρειαζομουν(ετοιμος ημουν να το πεταξω στο δρομο).
Μου τη σπαει που ξαφνικα κατι βανδες,μαντω,βισσες το παιζουν ροκ,ειδα το βιντεο της μαντω με το κομματι “Δεν εισαι εκει” και απορουσα,δλδ τι θελει να μας πει ο ποιητης τωρα? :?[-X
Ασε που η αρχη του βιντεο ειναι αντιγραφη απο το clip των Lacuna Coil-Heaven’s a Lie…