Μου τη σπάει

1. Όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος διακόπτει τον συνομιλητή του, σε τηλεοπτικό διάλογο.
  2. Όποιος οδηγός αλλάζει λωρίδα χωρίς να βγάλει ? εγκαίρως ? φλας.
  3. Όποιος στέκεται ακίνητος στην αριστερή πλευρά της κινούμενης κυλιόμενης σκάλας.
  4. Όποιος βάζει το γράμμα «μ», μέσα στη λέξη «Οκτώβριος».
  5. Όποιος δεν τηρεί απόσταση τουλάχιστον μισού μέτρου από τον μπροστινό του, σε ουρά.

Μια αποτελεσματική λύση θα ήταν, όλους αυτούς να τους τιμωρούμε παραδειγματικά, με πολύωρο βασανισμό, στη μέση της Πλατείας Συντάγματος. Ας πούμε, να τους δέσουμε σε τοτέμ και να τους βάλουμε στα αυτιά ακουστικά που θα παίζουν όλη μέρα Megadeth, αλλά (πρόσεξε! ? κι εδώ είναι το σατανικό ιδιοφυές εύρημα του σαδιστή από το Γκαναναμό) να πρόκειται για ειδικές μίξεις στις οποίες ακούγεται μόνο η φωνή! Τσαπ!

:lol::lol::bow:

:bow2::bow2::bow::bow:

Now playing: Streetlight Manifesto - Day in, Day Out
via FoxyTunes

… που απο το πρωι πρεπει να εχουν παρει στο σταθερο καμια 15αρια φορες και μου εχει σπασει τα νευρα.Το σηκωσα μια φορα, δεν το ξανασηκωνω.Τελος.#-o

δωσε μου το σταθερο σου να σε πάρω κι εγώ:p

το φιλοσοφικο κειμενο της κατευθυνσης στα αρχαια ελληνικα…:(. τι θελει να πει ο φιλοσοφος??? :-k

τρίτη λυκείου η δευτέρα πας?

τριτη… δυστυχως! στην δευτερα μαθαινες απ’εξω την μεταφραση τα σχολια και εγραφες καλα… τωρα πρεπει να μαθεις και την φιλοσοφικη αναλυση και τα σχολια και την μεταφραση, μονο που αυτη την φορα με τα λογια του βιβλιου… :frowning:

χα! Αρχισες να ξαναγράφεις;!!!

Η μιζέρια. Η ισοπέδωση. Ο μηδενισμός!

(*Εξαιρούνται οι μηδενιστές στον Λεμποφσκι!)

Που σημερα στη δουλεια μου κανανε τα νευρα φιογκο γι’αλλη μια φορα και που το κινητο μου εμεινε απο μπαταρια σε μια φαση που το χρειαζομουν(ετοιμος ημουν να το πεταξω στο δρομο).

Που δεν πρόλαβα να γράψω στο thread του Mackintosh το εξής

Εγώ χέζω μόνο στις τουαλέτες του ένδοξου chocolat στο θησείο.

Πραγματικά, χέζεις σε άλλη διασταση…!

Ισχύει…

Ό,τι λέω ισχύει.

Που ο καιρος θυμιζει καλοκαιρι στο φουλ. Και το γεγονος οτι εχω να περασω πανελληνιες το κανει βασανιστικο. αααααααα

Μου τη σπαει που ξαφνικα κατι βανδες,μαντω,βισσες το παιζουν ροκ,ειδα το βιντεο της μαντω με το κομματι “Δεν εισαι εκει” και απορουσα,δλδ τι θελει να μας πει ο ποιητης τωρα? :?[-X

Ασε που η αρχη του βιντεο ειναι αντιγραφη απο το clip των Lacuna Coil-Heaven’s a Lie…

Τα παλικαρια απο πισω που παιζουν μουσικη ειναι μελη σε ελληνικες black metal μπαντες.:!:

Η βροχη που επιασε πριν λιγο…

γάμησέ τα. Μουσκίδι γύρισα σπίτι και γτ δν είχα πάρει ούτε ομπρέλα ούτε μπουφαν:blow:

Ναι το ξερω αυτο,αλλα οκ,η μαντω σε στυλ gothic να παιζει ροκ?:-s