Μου τη σπάει

http://www.mad.tv/section/news/38093/news/Ακύρωση+του+Live+Chat+με+τα+Κόκκινα+Χαλιά

[SIZE=“5”]E ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!ΜΙΑ ΟΙ DEPECHE MODE,ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ!!!ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ???[/SIZE]

8O8O8O

Βασικα πρεπει να αλλαξουν ονομα και να τον κανουν Μαύρα Χάλια

Που το σινεμά κοντά στη γειτονιά μου έγινε σουπερμάρκετ :frowning:

υπαρχει και κατι αλλο σχετικο ε… Να φτανεις στον προορισμο σου ή να χτυπα το τηλεφωνο σου πανω ακριβως στο γαμηστερο σολο που σε τρελαινει, η στο φανταστικο ρεφρεν κ.ο.κ. Γενικα στη κορυφωση του κομματιου.

Δεν το σηκωνω :expressionless:

Mου τη σπάει που κάθομαι και παίζω σκάκι στα βίστα και τον πίνω αυτοκρατορικά! Πριν ρούφηξα Ματ σε 12 κινήσεις! Γαμάω λέμε!

πωπω πρέπει να είμαστε πολλοί τελικά οι αυτοκράτορες…:-s:-s:-s

Now playing: Amon Amarth - Cry of the Black Birds
via FoxyTunes

Μου τη σπαει που απο το μεσημερι, καπου απο τα πανεπιστημια εχουν στησει ηχεια και παιζει reggae πολυ δυνατα, να ακουγεται σε ολη την περιοχη πιο δυνατα απο την τηλεοραση σου μεσα στο σπιτι ξερω γω.
15 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ REGGAE.:x
Γαμω τη μαστουρα τους δηλαδη.
Απαλευτο ειναι.

Ε κοίτα, ήταν και οι Ska-P χθες, όλοι αυτοί που πήγαν στην συναυλία, αμέσως μετά πήγαν και στα πανεπιστήμια.
Εγώ 2-3 φορές να έχω πάει σε τέτοια πάρτυ, αποκλειστικά και μόνο λόγω παρέας.
Δεν αντέχω με τίποτε και την μουσική και την όλη φάση.
Πέρσυ στην μοναδική φορά που είχα πάει το καλοκαίρι, να βρω μια παρέα, έκατσα 4μισυ ώρες:|
Και την Παρασκευή πήγα, άρα τέρμα για φέτος.:stuck_out_tongue:
Γενικά τους καταλαβαίνω αυτούς που πάνε κάθε μέρα και αράζουν εκεί…

Τουλάχιστον το καλοκαίρι έχουν παγωμένες μπύρες.
Τον χειμώνα πο γίνονται indoor, είναι ένα σκέτο σίχαμα.
Ζεστές, με απαράδεκτη γεύση, εμετικές μέχρι αηδίας.:?

Που οι μεγαλες ζεστες πλακωσαν για τα καλα.

Αμα τωρα Μαιο μηνα ειναι ετσι δε θελω να ξερω μετα πως θα ειναι.

Γιατί ωρε? Έμορφος καιρός, καλοκαιρινός, δγιακοπές αχνοφαίνονται στο βάθος.
Όλα είναι ωραία.

που η epson το ΜΠΑΙΡΝΕΙ και εκεί που εγώ τώρα θα είχα εκτυπώσει την εργασία μου ωραία και καλά, τελείωσε το μαύρο με 3 εκτυπώσεις. ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Μονο απαλευτο???Το παλαβο ειναι οτι εχουν στησει και σκηνες και κοιμοταν στα γρασιδια διπλα στα ηχεια,τα οποια πολυ απλα τα ξεχασαν μαλλον ανοιχτα να παιζουν…

Το βραδυ παντως ειχε φαση,δεν ξεχωριζες αν ο καπνος ηταν απ τις ψησταριες η απ τους μπαφους…ομιχλη…:stuck_out_tongue:

Γαμω την τυχη μου,εχω κοιμηθει 5 ωρες και νυσταζω και στηνουν σκαλωσια ακριβως εξω απο το παραθυρο μου.Και εχω και 3ωρο μαθημα σε λιγο.

Κριθηκες διατηρητεος τελικα?

που ξεκιναω εξεταστικη την επομενη εβδομαδα

Μαλακα,τοσο φεηλ κι εσυ?
Με απογοητευεις.

Μμμμμ…:oops::oops::oops:

Ελα μωρε κι εσυ,μεσημερι ειναι και ειμαι επισης αυπνος.

Δικαιολογιες.
Νταξει σε επηρεαζει το κλιμα μαλλον,καταλαβαινω.

Xαχα,εγω 3.