Μου τη σπάει

αλλα δεν στηνουν σκαλοσια σε σενα!

Μου τη σπανε οι υποτιτλοι που δεν συγχρονιζουν με την γαμω ταινια

μου τη σπαει που κοιμηθηκα τα ξημερωματα και σημερα το πρωι στις 10 αρχισε να φωναζει η μανα μου για να ξυπνησω.2η σερι μερα που το κανει.ισα που κρατηθηκα να μην αρχισω τις παναγιες

Ποια ταινια?:stuck_out_tongue:

Ναι ρε γαμωτο… Απιστευτα εκνευριστικο… Ρε φιλε καθεσαι που καθεσαι τοση ωρα να γραψεις τους υποτιτλους. Βαλτους βρε βλακα τουλαχιστον και σωστα… αι σιχτιρ

Moυ την σπανε οι wannabe ψυχολογοι!
Ναι αυτοι που σου λενε “Κουνας το δεξι αυτι οταν μιλας αρα εισαι ετσι και ετσι…”
Σαλτα και συνουσιασου ρε ! Δεν σου ζητησα κατι τετοιο,κουβεντα κανουμε!

Αυτη τη μαλακια μου τη κανει και στο Prison Break που κατεβασα.

Τζιφος μ’αλλα λογια.:frowning:

Mου τη σπανε οι γειτονες, που εχουν βαλει στο full χατζηγιαννη! :x:x
Αναμενεται εκδικηση ομως! Με… SLAYER !:metal:

μου τη σπάει να με αγκίζιουν στο πρόσωπο!! μου την σπάνε οι σταφίδες…

μου την σπαει η εξεταστικη και οι ηλιθιοι συγκατοικοι που δεν με αφηνουν να διαβασω…

Moυ τη σπαει το τσουρμο μαναδων που περιμενουν εξω απο την πορτα του σχολειου και μολις βγω ορμανε πανω μου να μαθουν τα θεματα των παιδιων τους…ειλικρινα σκεφτομαι απο δευτερα να παω σχολειο με μπαζουκας!:-k

που με χρησιμοποιει μια χαζογκομενα λες και ειμαι ενα ανοητο ανθρωπακι

Σε εμας ευτυχως δεν εχουμε τετοιοα φαινομενα :smiley:

Σε νιωθω απολυτα.
‘‘Οταν μιλας τρεμοπαιζει λιγο το αριστερο σου ματι, αρα εισαι ευαισθητη ψυχη’’.
'‘Οταν περπατας σηκωνεται λιγο πιο ψηλα το δεξι σου κωλομερι αρα νιωθεις ανασφαλειες’.

Μια κουβεντα θελω να κανουμε ρε ανθρωπε, οχι να μου βγαλεις τον καρκινο.

να γυρνάω 9 και σπίτι μου, και μέχρι να κάνω μπάνιο και να φάω να συνειδητοποιώ ότι είμαι ψόφιος για να βγώ μια βόλτα έστω…σε συνδυασμό να μου κανονίζει φίλος και μετά να μη σηκώνει τηλέφωνο.

Που για να φτασω στη σχολη κανω 2 ωρες τις συγκοινωνιες μου μεσα.

Κλασσικά το Σάββατο-πρωί-δουλειά. Αλλα σήμερα ήθελα να το πω(!)

έχω να σιδερώσω πολύ!!! και μου τη σπάει!

Με ζέστη είναι απαράδεκτο. :-s

το απαράδεκτο είναι ότι έχω πλυντήριο 8 κιλών και έχω 3 τέτοια για σίδερο… Φαντάσου πόσα είναι αν λάβεις υπόψη σου ότι είναι μωρουδιακά