Μου τη σπάει

Που δεν γινοταν να ερθω στο παρτυ.:frowning:

και εγώ είχα ταμπελάκι και έγραφε nephelie…:lol::lol:

Tουλαχιστον ειχες! Κατι ειναι κ αυτο…

Που εξαντλήθηκαν τα τζιν μπουφάν Black Label Society με 60-70 ευρώ και που άμα θέλω ν πάρω πάει η ταρίφα από Αμερική 140-150#-o#-o

Να σου πουλησω το δικο μου που ειναι εξοπλισμενο και με καρφια,κονκαρδες,ραφτα κλπ?:stuck_out_tongue:

Μου τη σπάει να βάζω να ακούσω έναν δίσκο που δεν έχω ξανακούσει και μετα απο 5 κομμάτια να συνειδητοποιώ ότι το winamp έπαιζε με shuffle και το μόνο που θυμάμαι σίγουρα είναι το πρώτο κομμάτι…[-X

Οτι μαδαω πολυ (ευτυχως λογω εποχης):?

Που μολις τωρα μου χαλασε αλλο ενα ζευγαρι ακουστικα.:(:frowning:

μπα.θέω σε αυτό που να πάρω να το φτιάξω όπως θέλω.Θα το γεμίσω στάμπες σκέφτομαι:-k

βαφ’το με μαρκαδόρο. ΜΕΤΑΛ!

χαχα, τίποτα απ’τα δύο :stuck_out_tongue:

Γεια σου ράνια. Μένω σε πόλη, είναι άσχημα αυτή την εποχή, ειδικά όταν οι (καλές) παραλίες είναι μακριά :stuck_out_tongue:

Mπορει σαν νονα να απετυχε ασχημα αλλα σαν μαμα πιστευω και γω πως θα διαπρεψει!:smiley:

Κουνήσου απ’τη θέση σου. :expressionless:
Είμαι καλή νονά και δε δέχομαι αντιρρηση ε. Πάντα συνεπής στις υποχρεωσεις μου. Αντε μπράβο.

να το δικο μου…ακομα ειναι στο πρωτο σταδιο ξεσκισματος…πρεπει να προμηθευτω ραφτα…

μου την σπάει που δεν υπάρχει μπύρα στο ψυγείο και πρέπει να κατέβω στο περίπτερο. πάω.

Αλκοολ??? Δεν ντρεπεσαι???

μπυρίτσα του καλού θεούλη!

μου την σπάει που δεν ήταν όσο παγωμένη έπρεπε.

A oκ τοτε… Αφου ειναι του καλου θεουλη παω πασο…:stuck_out_tongue:

Ον τοπικ: Μου την σπαει η μανα μ γιατι δεν ξερει να χρησιμοποιει το κομπιουτερ και με φωναζει καθε μισο λεπτο:wacko:

Που δεν προλαβα να γραψω εεεενα ρημαδιασμενο ποστ σ ενα επικο τοπικ- το τοπικ του damnation…
Κ εχασα κ γιατι εφαγε ban, επειδη διαβαζα ολο το υπολοιπο. A στο διαλο

Το κακό είναι ότι το τόπικ άλλο σκοπό είχε, και αλλού πήγε…