Τι λετε να του κανουμε δικο του θρεντ στο οφφ τοπικ οπως του Παπαρδελα???:lol::lol:
Πάντως έκανε Ηρωική Έξοδο ε!
Σαν την Άσπα Τσίνα ένα πράμα…
Κάτι μου λέει ότι θα ξανάρθει με φίλους του…
Που στο δωρεάν περιοδικό του Public έχουν στήλες για άντρα/γυναίκα/παιδί και μόνο στην ανδρική βρίσκω αυτά που με ενδιαφέρουν. Δηλαδή οι γυναίκες είμαστε μόνο για ρομαντικές χαζοκωμωδίες και σιντιά του Πλούταρχου? Ξύλο[-X
ΥΓ: Στην ανδρική είχε τα καινούρια Mastodon και Isis8)
Με μαχαιρια και πτυσομενα???
Παντως μου την εσπασε οτι εφαγε μπαν ο δαμνεισον… Και νευριασμενος θα ειναι οταν επιστρεψει8O και τωρα το Podium εχασε την αξια του…
Τουλαχιστον θα ξεκουραστει ο σερβερ αφου μετα απο καθε ποστ του εκει πεφταν με το κιλο οι απαντησεις…:lol:
Κοινωνικός Ρατσισμός…Άστα να πάνε…και καλά γυναίκα=χαζοβιολίδου αναγκαστικά
Στο public είχα πάει το Δεκέμμβριο να πάρω το diablo των monster magnet και το ζητάω από ένα μακρυμάλλη που δούλευε εκεί…κ μόνο που δε με αγκάλιασε το παιδί…:lol:και μου λέει αχ τι καλά…έρχονται οι πάντες και μου ζητάνε το καινούριο κάποιου Κιάμου και έχω τρελλαθεί:lol:
@ Ντεστροϊερ
ναι…
μαλλον γιάυτο παιζει τελικα να το εφαγε…
αλλα και παλι…θα προτιμουσα να του τα σβηνουν παρα να εχει την χαρα να λεει οτι ηταν “ενας εναντιον ολων” και εφαγε μπαν γιατι εκανε το φορουμ Μπ@@@ελο.
μου ειχε κανει εντυπωση αυτο το δισκαδικο!
εχει αρκετα πραγματα που δεν παιζουν στα υπολοιπα (πχ μουσικα DVD)
και κοντεψα να παθω ζημεια με καποια απο αυτα που ειχα βρει εκει!
Καλη φαση!
:lol::lol:
Μπά, καλύτερα να υπάρχει το βαλσαμωμένο τόπικ στο πόντιουμ σαν μνημείο της ηρωικότητας του…
Γαμω τους φρονιμιτες μου
αχαχαχα πάρ’τα ημο βλάκα γιάσονα! Κι εγώ έχω τραβήξει τα πάνδεινα από δαύτους
Σε συμπονώ καταβάθος.
εδιτ: και ειναι φρονιμιτης :Ρ
Πφφ και κατι δεν μου καθοταν καλα.
Ημο βλακα γιασονα.
Που με πηρε τηλεφωνο ενας σουπερ-υπεργκαντεμης φιλος να μου ευχηθει καλη επιτυχια για αυριο.
Απ’ τα προηγουμενα μαθηματα, πριν τα μαθηματικα με πηρε επισης και εγραψα χαλια!
αυτο…
…που δίνω μια πρόοδο την Παρασκευή σε ένα συμπαθές μάθημα, αλλά με μια καθηγήτρια που το χει χάσει πλέον, δεν το κατέχει το άθλημα.
Το μάθημα είναι που κάνει στην τάξη δεν είναι και το καλύτερο δυνατόι, οι σημειώσεις πάνε για κωλόχαρτο γιατί τα γράφει στον πίνακα όπως να ναι και το βιβλίο είναι λιγάκι gtmp.
Κυρίως μου την δίνει, που στην 1η είχα γράψει πολύ καλά (γιατί τα είχα κάνει τα πιο πολλά της ύλης με κανονικό νοήμων καθηγητή και όχι με κάποιον που δεν κατέχει το άθλημα) και αν γράψω μέτρια ίσως αναγκαστώ να το ξαναδώσω τον Ιούνιο (είναι και τελευταίο μάθημα).
Οι πάντες και τα πάντα
Μου την σπαει μια ηλιθια διαφημιση στο site του λαστ φμ που οταν καταλαθος πας τον cursor πανω της βγαζει κατι ηλιθιες κραυγες.Θελω να το κτυπησω .
Aυτή που μοιάζει με το Nightmare Before Christmas λες? Ρε φίλε κατέβαζα μια παρτιτούρα από το Ultimate Guitar φορώντας ακουστικά και μου σπασε τα @@ μέχρι να καταλάβω από που έρχεται.:evil:
Χαχαχα ναι αυτη…ειναι οτι πιο σπαστικο πραγμα υπαρχει.Βρισκετε κατω απο τα tabs του μοζιλα με αποτελεσμα να κανω κατι κυκλους το ποντικη για να την αποφυγω…χαχα
Οι μεταδοσεις του Κωστα Βερνικου [-X