Μου τη σπάει

Moυ τη σπαει που απο πανω κανει μιση σελιδα κουοτ για να γραψει μιση προταση. :x

:stuck_out_tongue:

copy-paste τα ιδια κατηραμενα 3τελευταια μαθηματα για σεπτεμβρη…to hellllllllllllllll…δεν εκτιμαει κανεις την εμπνευση του να λυσεις ασκησεις με δικο σου μαγικο τροπο!!!:lightsabre:[-X…i want out!!!

Που ο κάρβου γκρινιάζει για τη βροχή. Πέρνα από το κέντρο μεσημέρι και περίμενε και λεωφορείο μισή ώρα να δεις μετά πως θα κάνεις για βροχή…

Κάθε διαφήμιση του “Λουμίδης Παπαγάλος” Φτάνει πια… :thumbdown:

το μέλλον μου:

Ελεος.Δεν υπαρχει αυτος ο μηνας ε.

Που θελω να φτιαξω μια φραπα να στανιαρω,και διαπιστωνω πως δεν εχω παγακια και νερο παγωμενο στο ψυγειο…πο γμτ,ποσο γιδι ειμαι…

εχω εγω…θελεις?:stuck_out_tongue:

ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!!

στειλε ενα “οχι” ρε γιδι!!Ενα “ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ”…κατι!!
Δεν θα σου πεσει ο κωλος!!

Οχι ακριβως το ιδιο αλλα και μενα μου την σπαει κατι αναλογο στις αιτησεις για μεταπτυχιακο…πες μου ρε κουμπαρε,ενα ναι ή ου,μονο μου τα ζαλιζεις 1 μηνα τωρα με προυποθεσεις,στειλε και αυτο κ θα δουμε,στειλε και εκεινο,μιλαμε,τα λεμε,α,πουσαι,κανε και αυτο και μιλαμε,κτλ κτλ…ζωα…οσο για το φραπε,με βλεπω με ελληνικο να τη βγαζω-ιχ,καλοκαιριατικα…:(-…

Μία απο τα ίδια για γραφιστική :slight_smile: η μόνη διαφορά είναι ότι εδώ παίρνεις και ούτε καν σου κάνουν το κόπο να απαντήσουν, ακόμη και σε μικρά γραφεία, και ας έχεις κάνει μελέτη του τι είδους γραφείο είναι αυτό και ας γουστάρεις τη δουλειά τους, και ας έχει κάνει προεργασία να τους στείλεις τη δουλειά σου (πορτφόλιο) όμορφα και σωστά. Δεν είναι όλοι έτσι βέβαια αλλά και πάλι…2 βδομάδες χυλόπιτα και είμαστε μόνο στην αρχή :frowning:

Μου τη σπάνε οι απο πάνω που σέρνουν έπιπλα και σπάνε ποτήρια/πιάτα/δε ξερω. Ή τσακώνονται ή κάμουν σεκτς ή μετακομίζουν(!! :D) ή προσπαθούν να με εκνευρίσουν.

Ό,τι και να ισχύει, εγώ θέλω την ησυχία μου. :frowning:

Που οι αποπανω της Φενιας κανουν φασαρια.Που βαριεμαι να παω να φαω.(Θα παω ομως)

που πρεπει να μαγειρεψω για τον μπαμπα

Μου τη σπάει που δεν πήρα χαμπάρι την ημερομηνία…ξεχάστηκα…και δεν πήγα στο blink να ακούσω τραγουδάρες…Journey…Foreigner…Toto…από NC και φρίδομ…ειδικά αφού αυτή είναι επί της ουσίας η μουσική που με φτιάχνει και λατρεύω…:(:(:frowning:

Ρε παιδιά…κάντε ένα repeat της βραδιάς πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζ…

Ααααα…και αν γίνει repeat…στείλτε και ένα μήνυμα για να μην ξεχαστώ πάλι…:pγιατί το καλοκαίρι μας έχει πάρει τα μυαλά…

Μου τη σπαει οταν παω να μπω σε τουαλετα μαγαζιου και μεσα ειναι κοριτσακια και μιλανε ακατασχετα και φτιαχνουν τα μαλλια τους και βαφονται και δεν ξερω τι κανουν.
ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ ρε ανθρωποι.

Πανε κατουρα στις αντρικες. Ειναι παντα πιο αδειες, μη σου πω και πιο καθαρες.

Μου την σπαει οταν δανειζεις κατι αγαπημενο(πχ σιντι) σε φιλο/φιλη και στο επιστρεφει μετα απο πολυ καιρο χαλασμενο(πχ σπασμενη θηκη γαμω) και σου λεει ελα μωρε δεν εγινε και τπτ λιγο χαλασε σιγα.

Επισης μου τη σπαει που μου βγαινουν συνεχεια πεμπτες και ογδοες παραλληλες.

Αυτό ακριβώς. Και με τα βιβλία ισχύει το ίδιο. Σου τα επιστρέφουν γραμμένα, λερωμένα ή σκισμένα… Δεν είναι δικά σου, πρόσεξέ τα λίγο, έλεος.

Edw prokeitai gia aney8yna atoma. gia ayto allh fora na prosexeis pou ta dineis :wink:

oso gia tis parallhles 5es kai 8es, de xreiazetai na skas, apla tropos:wink:
ama 8es na sou pw pws to 3eperasa egw ayto to problhma steile mou pm 8)

GRAFW me greeklish giati edw pou eimai twra den exei ellhnika :stuck_out_tongue:

Εδώ πρόκειται για ανεύθυνα άτομα. για αυτό αλλη φορά να προσέχεις που τα δίνεις…:wink:

όσο για τις παράλληλες 5ες και 8ες, δε χρειάζεται να σκας, απλα τρόπος να τις αντιμετωπίζεις…
αμα έχεις κάποια απορία στην αρμονία, στείλε μου P.M.:roll: