Μου τη σπάει

ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:epic fail!!!

πφ.

.i.

Να ρωτήσω πως ή μπα?

Θα το δεις σε μερικες μερες να κανει ΓΚΛΟΥΠ στην τουαλετα!:stuck_out_tongue:

Μην το ξαναβαλεις ομως μετα…:p:p:lol::lol::lol:

Mωρε δεν φταιω εγω.

Φοραω ενα διαφανες χωρις κουμπωμα γιατι ο μπαμπας ζοχαδιαζεται οταν βλεπει τον ΚΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ε και ετσι οπως κατεβαζα τη παπια πεκινου θα γλιστρησε κι αυτο και τσουπ. παει.

Θα τα τρώει όλα ρε, δεν είναι βιώσιμη λύση.

:expressionless:
Θεούλις.

που μου πε καποια πραματα και παλι,πρεπει να ενδιαφερθω εγω για να μιλησουμε …ε οχι κυρα μ…αν εννοεις αυτα που λες να ενδιαφερθεις και συ λιγο,με βρηκες μαλακα και με εκμεταλευεσαι…αν δεν τα εννοεις πες το γιατι υπαρχει και μια σειρα προτεραιοτητας…αμα πια.

Έτσι. Χαρέμι ο παπαραδέλας.

Που μεχρι το Σαββατο ειμαι αφραγκος.:frowning:

Νταξ του Ιάσωνα δεν υπάρχει…πήγα να πνιγώ από το γέλιο…:lol::lol::lol::lol:

όσο για σένα αναρχικέ, μια είναι η λύση, πούλα κανά συκώτι σου…δεν υπάρχει άλλος τρόπος…

Now playing: Slipknot - Surfacing
via FoxyTunes

Moυ τη σπαει που με παιρνει ο καθηγητης μου την προηγουμενη των γενεθλιων μου και ανακοινωνει μαθημα 20.30-22.00.

Και δεν μπορω να πω και τιποτα, γιατι ηδη πρεπει να του αλλαξω μια ωρα στη βδομαδα.

:x :x :x :x :x :x :x :x :x

Ε ημαρτον!!! Ειναι δυνατον αυτος που αντεγραψε απο μενα στη java να παιρνει 7 και εγω 3 ? Θα τον σφαξω στο γονατο τον μα%$κα τον καθηγητη:lightsabre::lightsabre::blow::blow::lightsabre::x

πραγματικα αηδιαστικο αυτο το πραμα.
σου ερχεται να παρεις ενα μπουκαλι jack daniel’s και να το σπασεις στο κεφαλι του καθηγητη και να τον βαρας μεχρι να σου μεινει στο χερι μονο το στομιο του μπουκαλιου.
καθεσαι διαβαζεις και σε κοβουν.
και οχι δεν ειναι μα%$κας…ειναι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ.

Σπασε ενα μπουκαλι αμστελ ρε,τι τζακ,τι λεει αυτος.

Πιες το πρωτα και μετα σπασε το…(μην παει και τζαμπα το γουισκι)…

Χεχε εχω μια αδεια smirnoff σπιτι… ΜΥΑΧΑΧΑχαχαχαχα…
Τον πουστρακο τον πετυχα χτες εξω με μια γκομεναρα που δεν ηταν και για τα μουτρα του, επρεπε να παω και να την πω “μαυτον το λεκε τη θες κοριτσαρα μου εσυ?”. Απο την καλη μου την καρδια ομως…
Μπα… ξαδερφη του θα τανε δε παιζει…:stuck_out_tongue:

η βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή. Όχι άλλη βροχή.

πρεπει να κολλησε η βελονα…