Μου τη σπάει

Ναι δε λεω…ολη η υπολοιπη περιοδος τα σπαει :slight_smile:

Kαλυτερα 2 μηνες εξεταστικη παρα 40 χρονια δουλεια και φυλακη λοιπον ! 8)

Που παλιά μου δασκάλα απόψε μου είπε ότι σπούδασα ζωγράφος…άντε και μπογιατζής κυρία μου :roll:

Η τελευταία βδομάδα…Γενικά όλα είναι ΣΚΑΤΑ!!!Τίποτα δεν πάει σωστά… Και θα γίνουν και χειρότερα…Ευτυχώς που είναι οι AC/DC σύντομα και θα εκτονοθώ…

Moυ την σπανε οι πανκαδες στα πιτ.
πολυ τελειωμενοι τυποι…

Η περίοδος της εξεταστικής…

Που δε μπορώ να βρω πως είναι το κουκουνάρι ( σαν αυτό που βάζουμε στο φαγητό ) στα αγγλικά…

Pine Nuts :slight_smile:

Που το πληκτρολογιο ειναι με στην μπιχλα και βαριεμαι να το καθαρισω

Που πηγα σε καφετερια να ζητησω δουλεια και ο παλιοποντικατζης του κερατα μου λεει ‘‘εχεις μακρια μαλλια και δεν θελω αλλους αναρχικους εδω περα, δεν ειμαστε οτι να ναι’’.ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΣΑΠΙΕ ΟΥΣΤ!!!#-o:lightsabre::lightsabre::blow::blow::evil::thumbdown:

Μαλακα ειναι απιστευτα τραγικο και αστειο ταυτοχρονα ε.
Εχεις μακρια μαλλια ΠΑΛΙΟΑΝΑΡΧΙΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.

Πω το αρχιδι… αφου δεν τον εφτυσες στη μαπα εισαι τερας ψυχραιμιας:p

Ποπο,τραγικο…θα τον διαολοστελνα…αλλα απο την αλλη,ειναι κ λιγακι αστειο:D,σαν απο 80ς καλτ ταινια με μιχαλοπουλο κτλ…Μου τη σπαει που πακεταρω για μετακομιση και συνειδητοποιω ποση απιστευτη σαβουρα εχω μαζεψει τοσα χρονια και ποσες ατελειωτες βολτες πρεπει να κανω προς τα σκουπιδια στον διπλα δρομο…

Ειναι ηλιθιος ο τυπας μωρε.Θελει προφανως μονο γκομενες στο μαγαζι.Ειχε 2 κοπελες οπου και οι 2 ειναι μες τα μαυρα με κοκκινες ανταυγειες και σκουλαρικια παντου (τρελα τζετ:!:slight_smile: και πλακωθηκε με τη μια ε και πηγα να ρωτησω και γω.Μου τη σπαει που ειμαι αφραγκος και δεν βρισκω δουλεια.:evil:

Tοσα γυραδικα και σουβλατζιδικα πανω,δεν σε εψησαν???Εχεις και εκ γενετης πειρα και σχεση με το αντικειμενο;p:D

Και αυτές αναρχικές ήταν μάλλον.

γίνε ζιγκολο8)8)

Που μολις εφαγα το piercing μου :expressionless:

αχαχαχαχαχ
αχαχαχαχχαχαχα
αχχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχ
αχαχαχαχχαχαχα
αχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ
αχαχαχαχχαχαχα
αχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ
αχαχαχαχχαχαχα