Μου τη σπάει

χαχα… τα άλλα άξιζαν τουλάχιστον?

μου τη σπαει που δεν εχω μια δουλεια να καθαριζω 3000-4000 ευρω το μηνα, και να δινω τα 1000-1500 σε cd…

Listening to: The Twilight Singers - They Ride
via FoxyTunes

…Που με αφησε απο βενζινη το οχημα,μεσα στη μεση της Β.Σοφιας και εψαχνα βενζιναδικο βραδιατικα ποδαρατο,μεσα στα κωλοστενα…

να σου πω για να καταλαβεις… τερμινειτορ, ερωτας αλα ελληνικα & αδερφοι μπλουμ… τα χαπια μου…

μου τη σπαει η ζεστη,η εξεταστικη και που ολο πεφτει ο σερβερ [-X

που πήγα σε θερινό να δω το Gran Torino και μετά το διάλειμμα διακόπηκε η προβολή λόγω ηλεκτρολογικού προβλήματος [-X

χαχαχαχαχααχα! πλακα κανεις ετσι?!?!
πιστευω πηρατε τα λεφτα πισω ε?

τα κακογραμμενα βιβλια…στο διαολο να ουμ…λεει και μαλακιες, και ακαταλαβιστικες μαλακιες.#-o

Μου τη σπαει αυτο το διαφημιστικο της αμιτα που ειναι πανω απο τα θέματα του φορουμ, και ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΩΡΟ… θα κάτσει για πολυ εκει??[-X

θα κάτσει μέχρι να πιείς αμίτα. Σε παρακολουθεί.

εγω γιατι δεν το βλεπω?

και τα εξαιρετικά γραμμένα βιβλία, με τρισάθλιες ελληνικές μεταφράσεις

που το καλοκαίρι αυτό ξεκίνησε με άσχημες προοπτικές(τσακώθηκα με ένα φίλο μου)και ότι το πόσο καλά θα περάσω είναι αβέβαιο.Βέβαια και το περσινό έτσι ξεκίνησε αλλά βγήκε καλό.θα δούμε

:lol::lol: πόσο καμμένο video !!!#-o

Moυ τη σπαει που τον τελευταιο καιρο ειμαι οτι να ναι.

να μη σου τη σπαει…απολαυσε το γιατι οταν θα σου λειψει θα ειναι αργα…:wink:

Το οτι εσπασε ενα απο τα 2 δοντια που κρατανε τον ανεμιστηρα με την βαση του
πανω στον επεξεργαστη και τωρα δεν εχω πισι!Ασε που μεχρι να βρω βαση θα μου παρει
καιρο!

οτι και μετα τις πανελληνιες το διαβασμα συνεχιζεται στις εξεταστικες …και εχουμε ακομα χρονια…γαμω το πολυτεχνειο μου:p

Nαι αλλα οταν δεν εχει εξεταστικες εχει ξενυχτια,σερι μεχρι το πρωι,ταξιδια.
Οταν τελειωσουν οι εξεταστικες εχει δουλεια.