Μου τη σπάει

ωχ…σελιδα νο 1349…δεν ειναι και μπλακ μεταλ συγκροτημα αυτο;;;

μου τη σπαει που καποιοι εχουνε γνωμη για τα παααααααααντα και καταληγουνε μαιντανοι
μπραβο ειστε σπουδαιοι…

Ω ναι ! Και απο τα καλα κιολας :stuck_out_tongue:
Ειναι η ημερομηνια που η πανουκλα χτυπησε την Νορβηγια.

α καλα θυμομουνα…καπου το ειχα δει και μου εκανε εντυπωση το ονομα…ξερω γω μπλακμεταλς και δεν εχουν σατανοονομα και λογκο μπερδεγουεη…:stuck_out_tongue:

Να βλέπω αγόρια με ξυρισμένες γάμπες… Έλεος ρε παιδιά! :thumbdown:

και που να δεις πιο πάνω…

Κι εμένα…και οι αποτυχημένες προσπάθειες να τα σκοτώσω :!:
και επίσης μου τη σπάει η έλλειψη συνενόησης!

Που είναι πιο εύκολο να είσαι μαλάκας και καθικι,ενω για να είσαι εντάξι με τους άλλους πρέπει να σου βγει η πίστη…Αδικία…

εγω που ειμαι κολυμβητης μεττραω ?

γιατί ρε συ να 3υρίσεις τα πόδια σου? φέρνουν αντίσταση στο νερό?:stuck_out_tongue:

Ναι

123

Το ξυρισμα προκαλλει “εκρηξη” τεστοστερονης στους αντρες… γι’αυτο ξυριζονται παντου οι κολυμβητες

φερνουν αντισταση… για’ αυτο στο 100 ελευθερο δεν πεφτει ο χρονος μου κατω απο 58 δευτερολεπτα… ενα χρονο τωρα, 58.3 , 58.12 @!#@!#@$#$#@$!$!#@!# ενω αν ξυριστω… :slight_smile:

A δεν το’ξερα αυτό…Οπότε ζητώ συγνώμη απ’όλους τους κολυμβητές…

νταξει δεν πειραζει εχω ακουσει και χειροτερα σχετικα με το ξυρισμα…

Το ζυγιζουμε το λουκουμακι και ετσι? :stuck_out_tongue:

Το σφυρίζει το penalty? Την μελώνει την τηγανίτα? Το κανελώνει το ριζόγαλο? Το σαλιώνει το πασαλάκι? Τον ξεσκονίζει τον κουραμπιε?
Καλά, πόσο λολ είναι αυτές οι εκφράσεις… δεν υπάρχουν!!!:lol3: υποκλείνομαι απλα :bow::bow:

Στις εκφράσεις? Ή σ’αυτούς που το σηκώνουν το σακάκι? :p:p:p:p:p:p

Ο Μπλιντιν αναποδογυριζει το μπουκαλι

όξω ρε φιόγκο.

Moυ την σπαει που τις τελευταιες 10 μερες εχω παει 3 φορες σινεμα για να δω την Coraline αλλα παντα κατι συνεβει και ειδα κατι αλλο…#-o