ωχ…σελιδα νο 1349…δεν ειναι και μπλακ μεταλ συγκροτημα αυτο;;;
μου τη σπαει που καποιοι εχουνε γνωμη για τα παααααααααντα και καταληγουνε μαιντανοι
μπραβο ειστε σπουδαιοι…
ωχ…σελιδα νο 1349…δεν ειναι και μπλακ μεταλ συγκροτημα αυτο;;;
μου τη σπαει που καποιοι εχουνε γνωμη για τα παααααααααντα και καταληγουνε μαιντανοι
μπραβο ειστε σπουδαιοι…
Ω ναι ! Και απο τα καλα κιολας
Ειναι η ημερομηνια που η πανουκλα χτυπησε την Νορβηγια.
α καλα θυμομουνα…καπου το ειχα δει και μου εκανε εντυπωση το ονομα…ξερω γω μπλακμεταλς και δεν εχουν σατανοονομα και λογκο μπερδεγουεη…
Να βλέπω αγόρια με ξυρισμένες γάμπες… Έλεος ρε παιδιά! :thumbdown:
και που να δεις πιο πάνω…
Κι εμένα…και οι αποτυχημένες προσπάθειες να τα σκοτώσω :!:
και επίσης μου τη σπάει η έλλειψη συνενόησης!
Που είναι πιο εύκολο να είσαι μαλάκας και καθικι,ενω για να είσαι εντάξι με τους άλλους πρέπει να σου βγει η πίστη…Αδικία…
εγω που ειμαι κολυμβητης μεττραω ?
γιατί ρε συ να 3υρίσεις τα πόδια σου? φέρνουν αντίσταση στο νερό?
Ναι
123
Το ξυρισμα προκαλλει “εκρηξη” τεστοστερονης στους αντρες… γι’αυτο ξυριζονται παντου οι κολυμβητες
φερνουν αντισταση… για’ αυτο στο 100 ελευθερο δεν πεφτει ο χρονος μου κατω απο 58 δευτερολεπτα… ενα χρονο τωρα, 58.3 , 58.12 @!#@!#@$#$#@$!$!#@!# ενω αν ξυριστω…
A δεν το’ξερα αυτό…Οπότε ζητώ συγνώμη απ’όλους τους κολυμβητές…
νταξει δεν πειραζει εχω ακουσει και χειροτερα σχετικα με το ξυρισμα…
Το ζυγιζουμε το λουκουμακι και ετσι?
Το σφυρίζει το penalty? Την μελώνει την τηγανίτα? Το κανελώνει το ριζόγαλο? Το σαλιώνει το πασαλάκι? Τον ξεσκονίζει τον κουραμπιε?
Καλά, πόσο λολ είναι αυτές οι εκφράσεις… δεν υπάρχουν!!!:lol3: υποκλείνομαι απλα
Στις εκφράσεις? Ή σ’αυτούς που το σηκώνουν το σακάκι? :p:p:p:p:p:p
Ο Μπλιντιν αναποδογυριζει το μπουκαλι
όξω ρε φιόγκο.
Moυ την σπαει που τις τελευταιες 10 μερες εχω παει 3 φορες σινεμα για να δω την Coraline αλλα παντα κατι συνεβει και ειδα κατι αλλο…#-o