Αν θυμαμαι καλα, το εχω ξαναγραψει αλλα με την ζεστη τις τελευταιες μερες, μου την ΣΠΑΝΕ τα κλιματιστικα, και κυριως μου την ΣΠΑΝΕ τα νερα που τρεχουν απο τα κλιματιστικα στα πεζοδρομια… Εκτος απο το γεγονος οτι γινεσαι λουτσα, ειναι και επικινδυνο να σπασεις κανα ποδι, χερι, κεφαλι
Ελπίζω να έχει την Triple Karmeliet μη πάω τσάμπα εώς εκεί!μακάρι…
και Lupin(όταν έρθεις) τι στο καλό μπήκε στο μάτι???:-k
Now playing: Avantasia - Malleus Maleficarum
via FoxyTunes
Έχει και τηλέφωνο στο λινκ
ωπ σωστός δεν το είδα μέχρι κάτω.Ωραία θα πάρω να ρωτήσω γιατί πραγματικά είχα φάει τον κόσμο και δεν ήξερα ότι έχουμε τέτοιο κατάστημα…ευχαριστώ!
Now playing: Before the Dawn - Exile
via FoxyTunes
Άμστελ και χάινεκεν είναι φθηνές και γι’ αυτό τις προτιμάμε. Ειδικά τη δεύτερη 8)
Σαφώς μαν αφού το έχουμε πει κιόλας, όταν είσαι έξω με παρέα χάινεκεν για να πιείς πολλές, αλλά στο τόσο και μια πιο καλή δεν βλάπτει…8)
Now playing: Grand Magus - The Shadow Knows
via FoxyTunes
Αντικαταβολη στελνει ? :lol:
επειδη βλεπω ποικιλια στις προτιμισεις για μπυρες, αρχιστε απο τωρα να συνηθιζετε τις αμστελ…
μας περιμενει η οικοδομη!
Υπαρχει πολ αραγε για μπυρες στο φορουμ?? Ας με διαφωτησει οποιος ξερει δε παιζει να το βρω με search.
πΟΥ με πηρε ο υπνος στην αποβαθρα του μετρο 2 φορες και εχασα 2 τρενα και με περασαν και για πρεζακι(δεν ηθελα και πολυ…)…
Αχαχαχαχαχαχχ τι παπαρας.Επρεπε να φας και καμια σαβουρα πριν να ειχες ολοκληρωσει το πακετο
Επικ Φολ!
Ρε θα κάμω κινητοποίηση για επίδομα ΜΠΕΡ, ώστε να πίνετε όλες τις ΜΠΕΡ στην ίδια τιμή και να μαθαίνετε να πίνετε. Πείτε όχι στα κριθαρόζουμα.
παρα το γεγονος οτι κυκλοφορουν φανταστικες μπυρες εκει οκσω…(πλην βαϊς…)
η “πρασινη” ειναι ακομη το γιατρικο για το στομαχι!!!
ΕΝΤ ΜΠΕΡΣ ΦΟΡ ΟΛ!
οτι το thread για τα σκουπιδια τους Goin’ Through εχει 235 απαντησεις και αλλα thread στο G & A δεν φτανουν ουτε
τις 5 !
που μέθυσα, αλά δεν μμμμμπορώ να ποστάρω στις παράωρες…
Τραβα μια μαλακια να στανιαρεις!
το κανα ήδη.
Καλυτερα τωρα ε?
να πινω κατι με τεραστια ευχαριστηση,με καλαμακι και ξαφνικα να με πιανει ενας βηχας,να βηχω μεστο καλαμακι και να γινεται ο τοπος σκατα