να φτανω στο γηπεδο ποδοσφαιρου, και πανω που ειμαι μεσα στην χαρα, εκει που γινονται τα κλασσικα σουτακια μεχρι να ετοιμαστουν ολοι, στο πρωτο μου σουτ να πεφτω κατω σφαδαζοντας γιατι ημουν κρυος…
και τωρα ο μαλακας θα ξαναπαιξω μπαλα μετα το καλοκαιρι…:x
περαστικα ρε, αλλα…
:lol::lol::lol:
συγνωμη αλλα με αυτο που διαβασα δεν μπορω να μην γαμηθω στα γελια
και παλι περαστικα…
χαχαχα! ευχαριστω
και εγω γελαω παρολα που φερθηκα τοσο ανοριμα… πιο πιτσιρικας σκεφτομουν οτι πρωτα πρεπει να ζεσταθω.
τωρα σιγα μην κανω τετοιες μαλακιες.#-o#-o#-o
ελπιζω μοναχα να μην ειναι καμια θλαση γιατι αυτο θα σε ακολουθαει για μια ζωη
:-s
ω φαααακ
ειχα παθει το ιδιο περσι το καλοκαιρι αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα μετα απο κανεναν μηνα…
λες να επεστρεψε το μπουρδελο???
δεν ξερψ, δεν ειμαι γιατρος, αλλα κοιτα το
η θλαση δεν σε κυνηγαει μια ζωη ρε μην λετε παπαριτσες…εχω παθει 2-3 φορες θλαση και γω γιατι επαιξα μπαλα χωρις ζεσταμα,μετα απο 1 μηνα το πολυ ειναι σαν να μην το περασες ποτε.
εννοω οτι μπορει να σου επιστρεψει και μετα να μην μπορεις να περπατησεις για αλλο εναν μηνα, δεν ειναι και λιγο
μου την σπανε οι πατεραδες που για να μαθουν το παιδι τους ποδηλατο χωρις βοηθητικες, του βγαζουν πρωτα την μια βοηθητικη και μετα την αλλη…:evil:
ειδα αποψε ενα αγορακι να τρωει 2 σουπες… αλλο πραμα!
χαχαχα
Moυ τη σπαει που η μανα μου βαζει σε μπολ απο Carte Dor φασολακια και μελιτζανες. :evil:
Tα βαζει ομως μετα στη καταψυξη φορ safekeeping?
Αν οχι, 1-0
Oxι, αλλα οταν τα βλεπω εκτος ψυγειου χαιρομαι οτι παιζει παγωτο και ,πλιτς!!!, πεφτω πανω στα φασολακια.
1-2.
φεηλ για το διγκολο.
Αυτό είναι νόμος του Μέρφυ!
Πάντα όταν βλέπω κουτί από παγωτό, 99% δεν το περιέχει κιόλας![-X[-X
Now playing: Grand Magus - Like The Oar Strikes The Water
via FoxyTunes
o Βαρουχας αλλα ειπε…8)
χτες ο μαλακας γυρνουσα απο βολτα, και βλεπω μια κατσαριδα στον δρομο. επειδη υπηρχε κοπελα στην παρεα και δεν την ειχε παρει χαμπαρι ειπα να την κλωτσισω και να μην την πατισω…
1ον αστοχησα και κλωτσισα αερα
2ον ουρλιαξα απο πονο λογω του τραυματισμου (θλαση ή τραβιγμα)
#-o#-o#-o
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ στη γειτονιά που θυμήθηκε να κάνει σήμερα μετακόμιση, και λύνει τη βιβλιοθήκη του με μπλακεντέκερ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ Ν’ΑΚΟΥΣΩ ΝΕΟ ΠΑΡΑΝΤΑΪΣ ΛΟΣΤ ΡΕ ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ!!!
Που ο μαλακας μεθυσμενος φιλος μου 100 κιλων επεσε χτες βραδυ πανω μου με αποτελεσμα το αριστερο μου χερι να ειναι λες και εχω πεσει απο μηχανακι.
…δε λες πάλι καλά που έπεσε στο χέρι σου…