Μου τη σπάει

να φροντισεις κιολας να εχεις και μια φιλη σου διπλα να τραβαει βιντεο γυμνη… :p:ok:
επισης,να φορατε ολες σας ζαρτιερες και τα σχετικα… :naughty::naughty:

Καλα η κατάσταση επιδεινώνεται όταν βρέχει… Πόσες φορές εχω κοντέψει να χάσω το μάτι μου απο ομπρέλα…#-o

Ευτυχώς έχουμε καλοκαιράκι και περιορίζονται στις πατημασιές και τις σπρωξιές…:roll:

συμφωνω!!!εμεις οι ψιλοι εχουμε τετοια προβληματα…αλλα και τωρα το καλοκαιρι σε ορισμενα μαγαζια…που βγαζουν μια ολοκληρη τεντα μες τη μεση του πεζοδρομιου για να μην τους χτυπαει ο ηλιος!!! :blow:
μονο κατι κοριτσακια 1.50 την γλυτωνουν

μου τη σπαει αυτη εκει πανω με το μαγιω που βαριεται και το βιντεακι που το χω βα-ρε-θει να το βλεπωωω.Ελεος.Σα τα βιντεακια απο τις ειδησεις του σταρ κατηντησε…πλυση εγκεφαλου.Βαλτε και καμια αλλη τουλαχιστον.

Βάλτε καμια μελαχροινη ρε !!

επισης μου την σπαει οτι ενας μηνας εχει 30 μερες,ο επομενος 31,30,31,28,31,30,31 και δεν μπορω με τπτ να μετρησω μερες επειδη δεν ξερω ποσες εχει ο καθε κωλομηνας…ποιο το νοημα να γινεται αυτο? :thumbdown:

η πόρνη η ζέστη και γενικά η πόρνη η Αθήνα. Κωλόπολη…

σαλονικα μωρε.

Καλά ούτε αυτή πάει πίσω:p

Mετα απ’αυτο που τραβηξα μεσημεριατικα δεν εχω παρα να συμφωνησω.

Σιγα ρε κοπελια μοντελο εισαι και σε ζηλευουν ετσι παραφορα ?

Για μια ακομη φορα εχω τη λυση!!!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2615&page=786

Σιγουρη επιτυχια!!!

Μου τη σπάει που στο δρόμο ΕΑΝ είναι να βρω λεφτά θα είναι ΚΟΚΚΙΝο κέρμα (συνήθως δίλεπτο… )

Εσύ το λες ζήλεια… εγώ το λέω κόμπλεξ…:roll:

που πρεπει να παω παλι Ασπροβαλτα αυριο χωρις να το θελω…το πιο σεξυ πραμα που υπαρχει εκει ειναι απλυτοι παππουδες.γαμω.

Δεν σε πιστευουμε!!!

Μπορεις ομως ευκολα να μας διαφωτισεις με ενα κλικ (και τα ακολουθα εννομα παρελκομενα) στο παραπανω λινκ!!!

Σιγουρη επιτυχια!!!

μου τη σπαει που οι γατες καθε νυχτα (οπως και αυτη#-o) νιαριζουν τοοοσο δυνατα και παθιασμενα - χαλωντας μου την ηρεμια και την ησυχια μου[SIZE=“3”]…[SIZE=“3”]λυσσασμένες[/SIZE][/SIZE] -.- -.- shhhh

ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΡΕ!!!:oops:
οι γατουλες γαμανε…εξερουντε αυτες οι πορνες που ακουγονται καθε βραδυ και θελουν φι κι- φι κι και μας πριζουν τα συκωτια…να σας δειξω 2 ψιψινια που εχω εγω να ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!μεχρι και κωλοτουμπες κανουνε!!!:stuck_out_tongue:

σεξ κάνουνε;

+1000000000000000000000000

αυτες που λεω εγω, σεξ θελουν. :@