@ = αρχίδι
[-X οχι μονο.
…που ο νεροχύτης είναι ξεχειλισμένος μέχρι πάνω…και πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσω να κάνω λάντζα
εχεις σκεφτει να τις δωσεις σε κανα τσιρκο ? θα βγαλιες πολλα χρηματα …
ωωω ναι :thumbup:
δεν εχω ποτηρια και σκυβω για να πιω νερο και τρωω με το ιδιο πιατο εδω και 3 γευματα…
αλλα σκοπευω να τα πλυνω αυριο βραδυ + να κανω και φασινα
(κυριακη = αγκαρια day ):papas:
Μόλις τα τέλειωσα…:D8)
giorgos…πάρτο απόφαση και κάντα…!!!Καλό κουράγιο ρεεεε:metal:
αντε να δουμε…θα το χρειαστω :? :?
Οι εργοδότες…όταν σου προτείνουν να δουλέψεις 9ωρά για 300 ευρώ, τι απο τα παρακάτω είναι αλήεθια?
-εσύ είσαι κακομαθημένο-ψώνιο που πιστεύεις ότι αξίζεις περισσότερα-είναι απαράδεκτο να παίρνεις τόσα?
-αυτός είναι καθίκι που ενώ ξέρει ότι θα τρέχεις και με την σχολή σου το εκμεταλεύεται όσο παίρνει?
-τελικά είσαι μαλάκας που πλήρωνες κάτι χρόνια να μάθεις ένα επάγγελμα και τώρα θεωρούν ότι σου κάνουν και χάρη που σε πληρώνουν? αν τους πείς ‘‘παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω αλλού’’ είσαι θρασύς?
και άλλα πολλά ερωτήματα αυτού του κόσμου.
περιεργο,εγω οταν εκοψα το τσιγαρο κοιμομουν πιο ευκολα.παντως αν σε πιανει που και που να καπνησεις κατεβασε επιτοπου κανα λιτρο νερο και θα σου φυγει:)
Αυτό που γίνεται τώρα. Αυτό. Αυτό.
που δεν εχω μαθει ακομα να κανω crack στα παιχνιδια που κατεβαζω και πρεπει να περιμενω κανεναν σχετικο να ερθει επισκεψη…:blow::evil::thumbdown::x
κατεβαζεις το παιχνιδι,μεσα εχει εναν φακελο που λεγεται crack…απτον φακελο αυτο που τις περισσοτερες φορες περιεχει ενα serial για την εγκατασταση σε μορφη Notebook και ενα ακομα αρχειο σε μορφη exe τις περισσοτερες φορες,παιρνεις αυτο το αρχειο,το exe η οτιδηποτε παρομοιο εχει μεσα και το κανεις αντιγραφη…επιτα αφου εχεις εγγαταστησει το παιχνιδι,πηγαινεις στον τοπικο δισκο c,απο κει στα Programm files,βρισκεις τον φακελο του παιχνιδιου και κανεις επικολληση εκει μεσα…θα σ βγαλει να αντικαταστησεις ενα αρχειο που υπαρχει ηδη…πατας yes και αυτο…
Το γεγονός ότι όταν ζητάς από έναν εθισμένο στα greeklish να γράψει ελληνικά, συνεχίζει να γράφει με μόνο με “ι” και “ε”.
αντε ρε!!!τα καταφερα \:D/!!! θα στειλω μια μπυρα ταχυδρομικως 8)
Ο πονος που εχω στο κεφαλι.
που ξεχασα ενα βιβλιο (Το τελος της μουσικης:p) στο πισω τζαμι του αυτοκινητου και επειδη το βαραγε ο ηλιος ελιωσε η κολλα και διαλυθικαν ολες οι σελιδες…
Μου τη σπαει η διαφημιση που εχει απο πανω και οποτε την αγγιζω μου κλεινει τον ηχο…
+10000000 -.-
που γύρισα…!
Που έφυγε και θα αργήσω να την ξαναδω…