Δεν είμαι 29, είμαι παραπάνω. Και να σου πω δεν είχα σκοπο να τον βγάλω, απλά έσπασε στην άκρη, μια χαρουλα ηταν ο καημένος. Εκεί αγέρωγος και χωρίς ποφμολυγες έσκιζε τα μπριζολίδια. Ασε είμαι πολυ στεναχωρημένος, είμαι στα αντιβιοτικά - χωρίς αλκοόλη - και στα παυσίπονα, άσε άσε δράμα η κατάσταση.
δεν εισαι 29???8O ψευτικα στοιχεια ρε αλητη???
φανταζομαι μαγουλακι που εχεις κανει… για τσιμπιμα!!!
Καλά ρε, αντι να με πείς περάστιαακ με λές αλήτη. Ρε θα μας τρελλάνει αυτη η νεολαία.
Μαγουλάκι παίζει να εχω κάνει ναι, αλλά είμαι σίγουρος οτι έχει πέσει ‘‘κάλυψη/αποκριψη’’ απο τα μούσια.
μην πιανεις στο στομα σου την τωρινη νεολαια ρε. ειναι τοσο τρου οσο δεν παει αλλο!
αντε περαστικα, και οταν ξαναφας μπριζολιτσα φωναξε και μας!:D:D
…η γκινια που ειχα αποψε!
(δεν θελω να το αναλυσω παραπανω)
Οχι μη μας το κανεις αυτο,σε παρακαλουμε αναλυσε το,μας ενδιαφερει.
Εριστικέ.
Μου τη σπάνε 2 γάτες που εδώ και 2 μέρες νιαουρίζουν όλη μέρα και όλη νύχτα κάτω από το παραθυρο μου.Μου έχουν πάρει τα αυτιά τα βλαμμένα.:evil::x
φολα
πας κοντρα?να εχεις ξεμοναχιασει μια γκομενα σε παρκακι και να ακους γατες να γαμιονται!
εεεε…να…δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος…:-s
Αυτό μπορείς να το αποφύγεις κάποια στιγμή όμως,ενώ εγώ δεν μπορώ να αλλάξω σπίτι…:-s
μπορεις ομως να γαμισεις τις γατες #-o #-o
εμενα επισης μου την σπαει οταν καποιες ασχημες χοντρες στο δρομο κοιτανε τις βιτρινες οχι να δουν τι υπαρχει,αλλα για να δουν το ειδωλο τους και να φτιαχτουν στη μεση του δρομου…
προσεχε μωρη μην σου ξεχυλισει το πατσο x:x
ρατσιστη :evil:
θιχτηκες τωρα…
Πηγαινε οπως στηνονται και κοιτιουνται και ΚΛΩΤΣΑ ΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
ευχαριστως…
αλλα δεν το ειπα αυτο επειδη ειναι χοντρες…,παω στην δουλεια μου σημερα και δεν μπορουσα να περασω απο το πεζοδρομιο επειδη κοιτιοταν αυτη και μετα απο 5 δευτερολεπτα,με βλεπει και λεει:“α,περνα”.
την γαμας τωρα ή οχι? :!:
επισης,σπαστικοι ειναι κατι ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ στο λεωφοριο… :-k
που ενω χθες μαγειρεφσα, σημερα μυριζουν ΚΡΟΜΜΥΔΙΑ τα χερια μου
Που στο μετρο και στον ηλεκτρικο, ανοιγουν οι πορτες για να βγεις, και καθονται ολοι εξω απο την πορτα χωρις να κουνηθουν για να βγουν αυτοι που ειναι μεσα πρωτα. Εδικα κατι γιαγιαδες που σε σπρωχνουνε για να μπουνε μεσα πρωτες και στη λενε κιολας… Με πιανουν τα διαολια μου με κατι τετοια:x
Απίστευτα σπαστικό αυτό!
Αλλά το ακόμα πιο σπαστικό είναι όταν θες να βγεις από το τρένο/μετρό και οι μπροστινοί σου δεν κάνουν λιιιιιιιιγο στην άκρη να περάσεις και θα πρέπει να τους πεις 10000 φορές “συγνώμη,να περάσω” για να σε αφήσουν.#-o
Και αμα χουφτωσεις και καμια κατα λαθος, παιζει να φας και ξυλο