Μου τη σπάει

Το χειροτερο ειναι να πιανονται τα ακουστικα σου σε κανα τσαντακι αλλου και να μαζευεις καλωδια μετα

Για να το λες…:stuck_out_tongue:
Συνήθως όμως κάτι ηλικιωμένοι το κάνουν για να μην χάσουν τη θέση τους…:p:roll:

γιαυτο εγω τα βαζω μεσα απο την μπλουζα:)

Εκεί τους κράζεις, τους σκουντας με δύναμη όταν περνάς και τελειώνει το θέμα.

Εννοειται. Αλλα και παλι ολος αυτος ο σταρχιδισμος και η νοοτροπια του ελληναρα “Εγω θα μπω” μου τη δινουν

οντως μπορει να καταντησει πολυ σπαστικο με τις γιαγιαδες.ειναι ικανες να σηκωσουν τον οδηγο για να κατσουν.εμενα αν μου λεν με θρασος να σηκωθω τις αφηνω να στεκονται.

Οι διαφοροι χαραμοφαηδες που σερνουν τις βαλιτσες τους με τα ροδακια στις σκαλες.

Παρτη στο χερι ρε ανθρωπε,θα σκοτωσεις κανεναν.

:lol::lol::lol:
έλα ντε! είχες και στο χωριό σου ταγάρια με ρόδες!

εγω ειχα ταγαρια με ροδες και προκαλω να σηκωσετε τη βαλιτσα μου σε σκαλια…να δω μετα αν θα την σερνετε η οχι…8)

…να βγάλεις και εσύ τα κεφάλια κατσικότυριου που έχεις μέσα να ελαφρύνει…

μονο τα απολυτος απαραιτητα(βλ.σουβλακια)αλλα κ παλι…

ο κολλητος μου…ειμαστε που λετε εξω βολτιτσα.και ειναι και μια κοπελα που μ αρεσει μαζι μας…και μου λεει αυτη να την παω μεχρι ενα σημειο και να περιμενουμε μαζι να ερθουν να την παρουν.και πεταγεται εκεινο το δευτερολεπτο ο κολλητος μ και λεει α καλα θα ρθω και γω μαζι σας…ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ!

…ακόμα τον δέρνεις?

Moυ τη σπαει που σε καθε πολλ που υπαρχει κατι απο μεταλικα, αυτο βγαινει πρωτο σε ψηφους. Ελεος.

σου τη σπαει που δεν βγαινουν παντα οι σκορπιονς ε?

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Οχι ρεεεε, πες μου που εχω δειξει οτι ειμαι τοσο “βαμμενη” οπαδος :stuck_out_tongue:

να πω την αληθεια ειναι τοσοι πολλοι οι καμμενοι οπαδοι τους σκορπιος που τους μπερδευω…

…που σήμερα,ενώ έχω πολλά πράγματα να κάνω,δεν έχω όρεξη για τίποτα…

…η ζεστη. Ιδρωνω σαν αλογο. Γκοντ μπλες αποσμητικα! :stuck_out_tongue: