Η εκφραση παω διακοπες να γεμισω τις μπαταριες μου
βαλτις μπαταριες στο π*το σου:roll:
Που τελευταία συμβαίνουν πολλά περιέργα…Ακούς πολλά και δεν ξέρεις τι και ποιον να πιστέψεις…Βαρετή διαδικασία!
που ο καιρος ειναι καπως αποπνικτικός. και ολοι ειναι κάπως ετσι :arrow::? ή μαλλον εγω τους βλεπω ετσι… χεχ
θα συμφωνησω και με τον/ην απο πανωω
Tην…!
Λες να φταίνε οι ζέστες τελικά που την έχουν ψιλοακούσει όλοι?
μαλλον ρε παιδι μου… δεν γινεται αλλιως! -.-
αντε καιρος να βρεξει λιγο μπας και αλλαξει η κατασταση
Για να βρέξει θα περάσει κανας μήνας.1 μήνας είναι πολύς καιρός!
Που η αδερφη μου εχει κλειστο το εμεσεν!
ωχ. #-o(μονο αυτο εχω να πω)
:lol:
Είμαι οφλαιν για να αποφεύγω ενοχλητικούς σαν εσένα
που μου κλέψαν το κινητό, πρώτη φορά στα διάλα κωλομέρα
Που πρεπει να παω να πληρωσω λογαριασμους για νερο,ιντερνετ/τηλεφωνο και σε 3 τραπεζες!Που δεν εχω μια μπυρα να πιω και που τελειωνουν τα τσιγαρα.
οι καλοκαιρινες φωτο που ανεβαινουν με τα τσουβαλια στο φεησμπουκ και πσιχοπλακωνομαι…
Ωραία, μόλις χάλασε το κινητό μου. Γαμώ την Ερικσον! Που σε ρε σαμσουνάκι αθάνατο.
που μου τα εχουν πριξει κανονικα να φτιαξω facebook…ρε δε θελω λεμεεεεεεεεε…
αααα και που σε ολα σχεδον τα χειμωνιατικα lives θα παω μονος…:(:(
μα γιατι???8O
δε μ’αρεσει ο τροπος που χρησιμοποιειται, οι περισσοτεροι το εχουν για επιδειξη… κ η δικαιολογια οτι “βρηκα το φιλο μου απο τη 2α δημοτικου” δε με πειθει,αν ησασταν πολυ δεμενοι δε θα χανοσασταν…τελος, δεν θελω να μιλαω με ατομα που αν θα τα εβρισκα στο δρομο μπορει να μην τους ελεγα ουτε καλημερα ( γιατι ειμαι κ ευγενικο παιδι κ δεν μ’αρεσει να γραφω τον αλλο)…αλλα κακα τα ψεματα λιγο θελουν να με πεισουν!!!
“βρηκα το φιλο μου απο τη 2α δημοτικου” δηλαδη “εχει τρελα πιπινακια μεσα”
H αλλιώς, ανεβάζω και κάνω ταγκ τον κολλητό μου σε μια φωτογραφία 4ης δημοτικού που φοράει σιδεράκια και τα αυτιά του πιάνουν νόβα, την ώρα που από το χέρι τον κρατάει η δασκάλα για να αλλάξει πάνα, γιατί ΧΕΣΤΗΚΕ πάνω του, και έτσι του γαμάω την κοινωνική/ερωτική ζωή ή αλλιώς τον κάνω ρόμπα ακόμα και στη φιλλιπινέζα φίλη του που δεν ξέρει ούτε αγγλικά.
Ηταν τοσο περιγραφικο που ακουγεται σα να μιλας εκ πειρας. Πες μου οτι στο κανανε αυτο… :lol: