…που κατι πουστικο με τσιμπησε στη θαλασσα[-X
που με χώρισε γιατι δεν είχα σμαρτ.
Είχα ένα μπρίκι λέει που 'μοιαζε με καρτ
Tουλαχιστον να λες ευχαριστω που δε σε χωρισε επειδη δεν εχεις την SLR
Καλυτερα πατινι παρα σμαρτ
Τhis is ART
THIS IS
Sm-
k-
f-
ART
αχχαχαχαχα :lol::lol: λολ’ζ
Όχι αλλά θέλω να το κάνω εγώ. Περιμένω καμιά ευκαιρία που θα ναι κανείς τους ΠΧΙΩΜΕΝΟΣ να τραβήξω καμια μυστήρια φωτογραφία γιατί τις παλιές δεν τις βρίσκω γαμώτο…
Oι δικοι μου εχουνε ανεβασει φωτογραφια μου οπου ειμαι κοτζαμ μαντραχαλος μεσα σε ενα απο αυτα τα παιδικα τρενακια στα περιπτερα που παιρνουνε κερματα και βιντεο οπου τσακωνομαι με μια πινακιδα μετα απο ενα τρελο μεθυσι…
On topic τωρα… μου τη σπαει που με το που αναρρωσα απο τη διαολεμενη γριπη (οχι των χοιρων… την κοινη…), επαθα ψυξη απο το air condition και προχωραω σα τον robocop.
Μια πνευμονια μου λειπει μετα και συμπληρωνεται το πακετο “γαματες διακοπες 2009” :thumbdown:
Aυτή η καταραμένη διαφήμιση εδώ από πάνω που λέει άγγιξε τον ήχο της δικής σου μουσικής γιατί ακούω τραγούδια από το youtube και όταν περνάει το ποντίκι καταλάθως έστω και λίγο από πάνω της ο ήχος του youtube σταματάει.Βγάλτε την την καταραμένη επιτέλους παίζει με τα νεύρα μου:x
καλα αμα δεν θες δεν τους μιλας… δεν εχει σημασια… παντως η ωρα περνα ευκολα μ’ αυτο οταν δεν εχεις τι να κανεις!
αλλα οντως εχεις βαση σε αυτο που λες:wink:
ον τοπικ:
που δεν εβαλα αντηλιακη και τωρα ειμαι ας τα να πανε… και ποναω:blow:
δεν με βλεπω να κοιμαμαι ουτε αποψε :x
- 1 edooooooo:blow:
μου τη σπαει το κρυο
μου τη σπαει η ζεστη… το βραδυ. αν δν εχεις αρκουδισιον τη μαμησες:?
που μου ξέφυγε μια κατσαρίδα…
μου τη σπανε οι βρωμοπαππουδες στον φουρνο που πιανουν ενα-ενα τα ψωμια και τα ζουλανε για να δουνε αν ειναι τραγανα!!!πιανουν 20 παιρνουν το 1!!!#-o …μετα εμεις τρωμε οτι εχει πιασει ο παππους να 'ουμ…
Αυτη η μαμημενη διαφημιση της Coca cola με τον καθε ηλιθιο που τραγουδαει το σπασαρχιδικο τραγουδακι τυπου “αν θες να τον καλεσεις σπιτι σου για να του διξεις τη συλλογη με τα γραμματοσημα whatever…”
Δηλαδη για το ονομα του θεου… Ας τους κανει καποιος μια μηνυση!! :lightsabre:
…που τον τελευταίο καιρό σχεδόν κάθε μέρα θα πέσει ή μπύρα ή ουίσκι ή κρασί ή οτιδήποτε αλκοολούχο στα παπούτσια μου. wtf
η σταματα να βγαινεις η σταματα να πινεις!
Ή σταμάτα να φοράς παπούτσια. Αλλά και με σαγιονάρες το ίδιο συνέβη μια μέρα.