Μου τη σπάει

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Rayban & σαγιοναρες

και σαγιοναρα ντι σι ομως…

…Που εχω να κανω με καθε λογης ασχετο σε αυτο το μαγαζι. Πριν απο λιγο ηρθε ενας τυπος και μου ζητησε να του φτιαξω ενα account στο sportingbet.gr… Οκ λεω, ας τον βοηθησω τον ανθρωπο. Τι το’θελα… ο τυπος ηταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανιδεος ακομη και για τα πιο βασικα πραγματα.

Εγραψα τα παντα εγω γι’αυτον αφου οπως ειπε δεν ηξερε να γραφει σε υπολογιστη (??) και ετσι οπως πηγαινε θα μας ετρωγε ολη μερα, εκπληκτος τον ακουσα να με ρωταει τι να βαλει εκει που λεει “διευθυνση”, παραπονιοταν γιατι το ονομα “κωστας” δεν ηταν διαθεσιμο για email (το οποιο αναγκαστηκα να φτιαξω για εκεινον, αφου το απαιτουσε το site), οταν του ειπα οτι επρεπε να βαλει γραμματα ΚΑΙ αριθμους για password, με ρωτησε αν επρεπε να βαλει τους αριθμους σε μορφη γραμματων, δεν ηξερε τι πιστωτικη καρτα ειχε, η αν ηταν χρεωστικη η προπληρωμενη η ποιος ηταν ο αριθμος της και που ειναι το pin της, και γκρινιαζε που οι πιστωτικες εχουν ημερομηνια ληξης σαν τα γιαουρτια (οπως ειπε). Και ολα αυτα ενω ειχα και αλλους πελατες στο μαγαζι. :x

Το γαματο ειναι οτι αφου τελικα τα βρηκαμε ολα μετα απο περιπου μια ωρα ψαξιματος, μου ζητησε να του κανω ΕΝΑ account για ολα τα site που υπαρχουν. Του ειπα οτι κατι τετοιο δε γινεται και πρεπει να κανει διαφορετικο για καθε site. Φυσικα μου απαντησε “α ωραια ας το κανουμε”. Κρατηθηκα και δε τον εβρισα… Του ειπα οτι δεν ειναι η δουλεια μου αυτη και εφυγε απογοητευμενος.

χαχαχα ελεος!!!τι ηλικια ειχε??

χααχαχχαχαχα…σπαστικο που ειναι οντως δηλ ελεοοοοος…και πληρωνουνε καποιον ο οποιος νομιζει οτι ειναι διαφημιστης και χαιρεται…
τωρα…στο θεμα
να θες να πας για οτιδηποτε,να μιλησεις στο τηλ,να πιεις νερο,να κανεις πιπι κτλ…και μετα να χρειαζεσαι παλι log in εδω…[-X πολυ συντομο το περιθωριο:!:

Πάτα το remember me:wink:

το προβλημα δεν ειναι το πως…ειναι το γιατι!!:lol:

μου τη σπανε οι γιαγιαδες/γεροι που οταν περνας απο διπλα τους(στο τρολευ,λεωφορειο,δρομο πλατεια κλπ) σε κοιτανε λες και βλεπουν πρωτη φορα ανθρωπο!!!γενικα μου τη σπανε οι ανθρωποι που σε κοζαρουν με αυτο το γαμωπεριεργο σπαστικο βλεμμα!!!

Αυτό κι όταν σε μισοκοιτάνε -οι προαναφερθέντες ηλικιωμένοι- λες και θα τους κλέψεις, βιάσεις (γιαχ) ή κάτι παρόμοιο. Dark times, dark times.

…που κάθε τρεις και λίγο κολλάει ο υπολογιστής.Αργκ!!

μου την σπάει που φέτος αλλάξαν τον νόμο και οποίος έχει 130 απουσίες + μένει στην τάξη!!!:(:frowning:
φέτος βρήκαν να τον αλλάξουν που αρρώστησα και είχα να κάνω ένα σωρό απουσίες γαμώ το ξεστάβρι μου γαμώ! :blow:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ
ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΑΤΑΤΕΣΦΤΓ

χαχαχαχχααχχαχαχαχαχα

To’βαλα κι εγω,γαμαει οτι υπαρχει.
Πατατα με μπικινι ρε μαλακα.

ζηλευουμε ζηλευουμε???

Σε βλεπω ψηθηκες να το ΦΑΣ.

μου τη σπαει που απο εχθες το βραδυ αρχισαν να ζεσταινονται και να κοκκινιζουν τα αυτια μου(WTF?) και το πρωσοπο μου και καταλαβα οτι ειχα πυρετο…πεφτω για υπνο το βραδυ… ξυπναω παω μεχρι τη πλατεια να παω βολτα του ροντ βαιλερ του ξαδερφου μου που αυτος καιγεται στη Παρο και μου τον αφησε,και εκτος απο τη ζεστη του ηλιου μου ξαναηρθε και η ζεστη του πυρετου(εκφραση λογου ftw)…ερχομαι σπιτι πριν καμια ωρα περιπου και εχω 38 και τωρα εχω παγωσει!!!#-o

Μου την σπαει να χανω συνεχεια το λεωφορειοοοοοοοοοοο.Επισης μου την σπανε οι κουτσομπολες γιαγιαδες¨, που βλεπουν το μπασσο και το περνανε για καραμπινα :stuck_out_tongue:

κανε πως ανοιγεις τη τσαντα και θα χεστουν!!!αμα ξανακοιταξουν μετα εμενα να με χεσεις!

ασε ρε, μπηκα σπιτι της γιαγιας μου και με κοιταξε με ενα βλεμμα, λες και ημουν καποιο εξωπραγματικο ον που ηρθα απο το υπερπεραν να την απαγαγω :stuck_out_tongue: