Μου τη σπάει

Με το κλασσικο υφος του Στρουμφο-Γκρινιαρη… Μου τη δινουν οι γιαγιαδες! :evil:

Η δικια μου εξαιρειται. Τη λατρευω

Οι ποδοσφαιρογνωστες του Μεγκα που μας τα πρηζαν ενα ολοκληρο βραδυ με την αναλυση των φασεων, τις καρτες, τα πεναλτυ και τα τρισδιαστατα διαγραμματα…

που δεν εχω πολλη μπαταρια στο κινητο και δε νομιζω να με φτασει σε ολο το ταξιδι να ακουω μουζικ. :frowning:

που καθυστερουν να βγαλουν τις βασεις. HrgHhhhhhhh

Γι’ αυτό υπάρχουν τα mp3’s:p

που χτες περπατουσε ενας τυφλος στην σταδιου (στην ακρη του δρομου γιατι το πεζοδρομιο ηταν παρκαρισμενο) και ειχε σταθμευσει ενα φορηγακι της ΔΕΛΤΑ. ενω φαινοταν οτι ο ανθρωπος θα κουτουλησει στο πισω μερος, καθοντουσαν και τον κοιτουσαν. το αποτελεσμα…αναμενομενο:(

Παίζει να είμαστε από τους λίγους που ακούμε ακόμα από mp3 και όχι από κινητό ή ipod!:-s

Μου τη σπάει που με πονάει η μέση μου πάλι!

Tι να πούμε κι εμείς που δεν ακούμε ούτε από mp3 ούτε από κινητό ή άη-ποντ.

Ελα ντε τι πραμα κι αυτο. Παντου βλεπω κοσμο να ακουει μουσικη απο κινητα. Νιωθω λιγο μαλακας που ακουω απο mp3. Ποσο αναποδο ειναι αυτο? lol :stuck_out_tongue:

Kαθόλου!παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας!!:smiley:
Ούτε καν ipod λέμε…:stuck_out_tongue:

A οχι εδω διαφωνω. Μου εφεραν το iPod touch απο το Αμερικα και εχω πωρωθει. Μονο απο εκει ακουω τωρα :stuck_out_tongue: Αλλα δεν ειναι κινητο. Οποτε μετραει :stuck_out_tongue:

Είναι αφής δηλαδή?έχω μια δυσκολία με αυτά τα διαόλια και στην τελική με εκνευρίζουν!:-s

Και γω ακομα εμπιθρι εχω!

Γι αυτό σε αγαπάω ρε τζωρτζ!:smiley:

εγώ έχω το δικό μου από το 2005!Σταθερή αξία και δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα!

Now playing: Slipknot - Wait And Bleed
via FoxyTunes

mp3 ρε, τι κινητά και μλκίες. Το κινητό άντε να βάλεις 10-20 τραγούδια, στο mp3 500-600+:D

Εγω που εχω Iphone δε το χρησιμοποιω για μουσικη γιατι τρωει πολυ μπαταρια :-s:-s

2005?8O καλά δεν έχεις πρόβλημα με τη χωρητικότητα?πόση μνήμη έχει?:-k

έτσιιιιιιιιιι!:D:D

Ναι. Στην ουσια ειναι μια μεγαλη οθονη και τα πληκτρα και τα λοιπα ειναι στην οθονη. Αφης οπως το’πες. Το ωραιο ειναι οτι μπορεις και να σερνεις το δαχτυλο σου πανω του και να μετακινεις πραγματα η να τα περιστρεφεις κλπ. Ωραιο πραμα. Αν μπορουσα θα το παντρευομουν :p. Και εχει και μεγαλο αποθηκευτικο χωρο για mp3.

Επισης, υπαρχει και το iPhone που ειναι το ιδιο πραμα μονο που εχει και καμερουλα και ειναι και κινητο μαζι. Καλη φαση. Νομιζω τωρα θα πρεπει να μη πληρωσει η Apple για τη διαφημιση που της εκανα :stuck_out_tongue:

Αυτό το καιρό έχω το τρίτο μου. Το 2006 πήρα ένα, διήρκησε μέχρι πέρυσι, το επόμενο διήρκησε μέχρι πριν ένα μήνα που έκανε μπάνιο μαζί μου στη θάλασσα(:D) και τώρα έχω το τρίτο που ευελπιστώ να κρατήσει καιρό!