και όμως είναι 5gb!muahahahaha8)8)8)
600+ τραγούδια oh yes…
Now playing: Slipknot - Disasterpiece
via FoxyTunes
και όμως είναι 5gb!muahahahaha8)8)8)
600+ τραγούδια oh yes…
Now playing: Slipknot - Disasterpiece
via FoxyTunes
χμ…ενδιαφέρον αυτό που λες. Το σκέφτομαι κι εγώ κάποια στιγμή και λόγω αποθηκευτικού χώρου γιατί το τωρινό μου mp3 έχει μόνο ένα γίγα…
Έχεις την γκαντεμιά που είχα εγώ με τα cd-player…το τρίτο όμως ήταν το τυχερό μου!
Καμία γκαντεμιά. Σκατά σε αυτόν που λάνσαρε μαγιώ με τσέπες.
Δεν σε χαλαει ομως οταν βρισκεις κανα 20ρικο να επιπλεει διπλα σου…
(μη πω για 50ρικο :P)
ρε φαντάζομαι φάση να έχεις τα ακουστικά και να πηγαίνεις προς την θάλασσα ενώ ακούς Savatage…σε κάποια φάση ενώ θεωρείς πως όλα είναι μια χαρά, ξαφνικά σταματάν τα πάντα…Απορείς, χτυπάς το κεφάλι σου, και λες…“ο πόσο βλάκας είμαι???”
Λιώνω και μόνο στην σκέψη!
Now playing: Slipknot - Everything Ends
via FoxyTunes
Αμα γινόταν έτσι θα ήμουνα για σφαλιάρες. :lol:
Απλά βγαίνοντας το ένα μπατζάκι ήταν κάπως πιο βαρύ. Το ειρωνικό είναι οτι τη προηγούμενη μέρα το πήρα χαμπάρι όταν το νερό ήταν στα γόνατα.
Mp3 και παλι mp3 :p. εγω εχω ενα με 4 γιγα, μια χαρα με βολεψε. κραταει και μπαταρια καμια εβδομαδα, και παιζει και συνεχεια ^^
Oι ΤΡΟΥ δεν πλησιάζουν αυτά τα μηχανήματα του Σατανά.
Είναι πιστοί στο αγνό ατσάλι:
Πες μου οτι έχεις τέτοιο πράμα ακόμη:|
omg, αυτο και οι βιντεοκασετες με τον Βruce Lee που εχω ακομα σε ενα συρταρι καπου
ότι έχω, έχω σίγουρα. Δεν ξέρω πού το’χω κι αν λειτουργεί όμως.
Και δίπλα στο κρεβάτι μου έχω ακόμα ένα τέτοιο:
και εγω εχω τετοιο. αλλα εχει λαλισει λιιιιιιγο
Πες μου οτι έχεις και τέτοιο και σε παραδέχομαι!
και γω εχω τετοιο, θες να τα φορεσουμε και να παμε για τζοκινγκ με τις Asics Tiger φορμες μας!:lol::lol:
Εσείς τα νεούδια δεν έχετε γνωρίσει πόσο ΤΡΟΥ ήταν να ζητάς από ένα φίλο σου στο σχολείο να σου γράψει σε κασέτα το follow the blind των guardian και αυτός να αφήνει ανοιχτή τη θύρα εξωτερικής εγγραφής, και με το που σκάει το banish from sanctuary να ακούγεται στο βάθος ένα “Στράτοοοο! Έλα θα κρυώσουν τα γιουβαρλάκιαααα!!!”
Δεν έχετε ζήσει το ΜΕΤΑΛ!
Με αυτό τον τρόπο έχω κάπου το “Κραυγή” της Βίσση, παρόμοιες καταστάσεις:D
Δοξασμενα χρονια. Τιμημενες εποχες. :’(
εγω ειμαι το νεουδι??? πλακα εχεις ωρε οπλαρχηγε :lol::lol: ευχαριστω για το κομπλιμεντο αφου πια τα κρυβουμε τα χρονια μας…
δεν το πα για σένα, ο φρίδομ είναι νέοπας.
Εμείς είμεθα απλά αγέραστοι σαν το καλό κρασί. 8)8)8)8)
Ωραια λογια και σοφα!! μα εγω πλησιαζω τα δευτερα… αντα και νιωθω πιο πολυ σαν ξυδι παρα σαν κρασι:lol::lol::(
που θα παει θα περασει και αυτο