Γαμιεται το υπουργειο παιδειας.
που έπιασε φωτιά στο δρέπανο και δεν θα πάω για μπάνιο. η τύχη μου σήμερα![-X
Που δεν ξέρω πόσα μαθήματα έχω πέρασει απ’ το 2 εξάμηνο (γιατί για κάποιον ηλίθιο λόγο δεν έχουν ανακοινωθεί στο ιντερνετ) και που πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα για την εξεταστική…κατα τ΄άλλα καλά…
Κάθε πρωινό μου πλέον
…που εφαγα Χ απο μια (το εχω γραψει τστο φορουμ:p) και χθες που ειχα επαφη με κατι φιλες της…
η μια μου ειπε γιατι τσακωθηκαμε (ε?)
και η αλλη χωρις να πω κουβεντα, μετα απο τα ‘‘γεια’’, ‘‘τι κανεις’’ κτλ, αρχισε να μου λεει στο ασχετο πως ‘‘δεν πειραζει’’, ‘‘υπαρχουν και αλλες’’, ‘‘μην σε περνει απο κατω’’.και μεσα σε κοσμο για να με κανει και ρεζιλι
φαντασου τι ιστοριες εβγαλε απο το μυαλο της η ηλιθια…
στην αρχη λες ‘‘ε?ποιος ηρθε?’’
μετα ‘’ θα τη σκισω’’
και τελος ''δε γαμιεται…:
συν το οτι η αλλη το εχει δει μουρη και ουτε καν με χαιρεταει:rollingeyes:
δεν παει καλα ο κοσμος
12 χρονων το πολυ ε
14:p:p
Νομιζα οτι ησουν μικροτερος βασικα
μαν δεν πρέπει να την παλεύεις!Έχεις κοιμηθεί καθόλου???:?
Now playing: Týr - Into the Storm
via FoxyTunes
Μπα.Εχω τσακωθει τελευταια με το κρεβατι
To καλοκαιρι… Ωραια, περασες ξουτ τωρα!
Ναιιιιιιιι. Θελω να κανει κρυοοοοο, να βαλω μπουφανακι και γαντακια και να βγω να κανω βολτες στο κρυοοοοοοο . Οχι αλλη ζεστηηηηηηηηηη
Ναιιιιιι… Αααααααα!!! Θελω και εγω κρυο και μπουφαν!!! Χουχουλιασμα ftwwwww!!!
Ναι ρεεεεεεει. Ξυπνας και αραζεις κατω απο το παπλωμα κανα 2ωρες και ειναι ωραια και ζεστα Ενω τωρα, ξυπνας λιωμα απο την ζεστη και σκας ολη μερααααααααα :’(
+1και οσα μηδενικα χωραει!!!χειμωνας ρεεεεε
Εμ, ναι και ουτε να βγεις εξω να περπατησεις δεν μπορεις αν δεν πεσει ο ηλιος… Λουζεσαι στον ιδρωτα… Ενω στον χειμωνακο που απολαμβανεις τις ηλιαχτιδες που λουζουν το προσωπο σου ειναι far better!!!
Ναι ναι, πας σε καμια ζεστη μικρη καφετερια, αραζεις,εχει ζεστουλα, κοιτας τους λλουσ που κανουν βολτες και το εχουν δαγκωσει απο το κρυο, γενικα εχει πιο πολυ πλακα ο χειμωνας. και ριχνει και χιονιιιιιιιιιιιι
να εχεις μολις ξυπνησει και να κλανεις κατω απο τις κουβερτες και να ζεστενσαι.ο χειμωνας τα σπαει
+1 δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση!!!