Μπα.Λευκο.
κ ο Τσιπρακος τα ιδια κ χειροτερα θα κανει
Λευκό ξελευκό με 45% στον Γιωργάκη, πάλι για καμμένα δάση, σκάνδαλα και μίζες θα μιλάμε σε 2 χρόνια…
Και, όχι, ο Τσίπρας δεν είναι λύση.
ΑΛΑΒΑΝΟΣ!
ψηφιστε κρισπ να παμε μπροστα!
Δεν κατεβαινω, χάσατε.
Dark, προσεγγίζεις με ταχύτητα φωτός τα όρια της διανοητικής καθυστέρησης.
ββζζζζζννν
…που για πολυ λιγα πραγματα απο αυτα που μου την σπανε μπορω να κανω κατι για να τα αλλαξω!! :(
+1.000.000
Να περννε λαϊκό δικαστήριο…και να αποφασίζεται να κρεμαστούν δημοσίως και κάποιος να τους καίει ζωντανούς βασικά…Πολύ επιεικής είσαι με τα καταναγκαστικά έργα…
ΖΩΑ
…που σήμερα γυρίζω Αθήνα…
%@#εξεταστική!
θα αναφερθω στις πυρκαγιες το καλοκαιρι πριν 2 χρονια…
αν πηγαινει το καθε μουνι να ξεκιναει αμεσα ή εμμεσα πυρκαγιες για να εχει δυνατοτητα να αγορασει τις καμμενες και αγονες εκτασεις υστερα και να χτισει,πρεπει να φαει πολυ ξυλο 8O
Κι εσύ της Παράταξης;
Με βάση τις πυρκαγιές, μου την σπάει που δινεται μεγαλύτερη βάση σε όλα τα άλλα σε σχέση με τα δέντρα που καιγονται. Που αντιμετωπίζονται σαν αψυχα αντικειμενα που απλα “συμβάλουν” στην ομορφιά των τοπίων.
που πρωι πρωι εδινα αιμα:evil:
O ifrit γιατί χθες δεν, ενώ έπρεπε. Στο κρατάω πουστη.
παντα με προφυλαξεις παιδια
Με τον ίφριτ γνωριζόμαστε από το δημοτικό, δε χρειαζόμαστε τέτοια μεις.
που βλέπω σε όλο το νετ remake του “notebook”. Δηλαδή, οκ ρε σεις, το χουμε καταλάβει, δώστε τέλος στον πενταχρονισμό σας.
η διπλη αυτρα (?) πουβγαλα.
χαχα τελικα κανεις, μα κανεις δεν ξερει πως λεγεται αυτη η πληγη που σκαει μια στο τοσο στα ουλα απο μεσα. Αυτρα, αυθη, αυθα, ολα τα εχω ακουσει. :-k
(ηθελα να γραψω “αυτο το ασπρο πραμα μεσα στο στομα” αλλα λεω ακουγεται αρκετα προστυχο και μετα το αλλαξα σε “αυτη η μαλακια μεσα στο στομα” αλλα και παλι ηταν σα να λεω στον τολκκι “απαντα”, οποτε το “πως λεγεται αυτη η πληγη στο στομα” ειναι κομπλε :p)
http://en.wiktionary.org/wiki/άφτρα
Κι εγώ άφτρες τις ξέρω πάντως. Και δυστυχώς τις έχω αρκετά συχνά, μιας και είμαι αλλεργικός σε μια βλακεία σπρέι που ψεκάζουν τις ντομάτες στα θερμοκήπια για να γίνουν πιο γρήγορα κόκκινες. Κοινώς, όποτε τρώω κάποιο βρώμικο που έχει ντομάτα (ειδικά σε σουβλατζίδικα που παίρνεις χωρίς ντομάτα και σου φέρνουν χωρίς κρεμμύδι) βγάζω άφτρα μετά
ΥΓ. Φένια, σταμάτα να έχεις το μυαλό σου στο πονηρό