που ξεκιναω σε λιγες μερες δουλεια μεσω λαπτοπ, απο το σπιτι μου, ενω δεν εχω το excel!!!
ελπιζω να μην εχουν προβλημα που εχω οπεν οφις…:?
Η σιωπή μερικών ανθρώπων.
Γαμημενο χανγκοβερ.
Κάνε ξάδελφο να δεις καλό!
Ελπίζω να γλιτώσω το αυριανό, γιατί σήμερα προβλέπεται τρελός τζερτζελες! :stereo:
Πράγματι!
Μου τη σπαει που οταν προχωραω σε εναν δρομο με πολυ κοσμο, ενω εγω γυρναω το σωμα μου στο πλαι ενω προχωραω για να μη σκουντησω κανεναν, οι αλλοι προχωρανε ανετοι και κορδωτοι με αποτελεσμα στο τσακ να γλυτωνουμε το τσουγκρισμα και αυτο μονο επειδη εγω γυρισα το σωμα μου.
Με κατι τετοια μου ερχεται να τρεξω πισω, να μπω παλι μπροστα σε αυτον που δε γυρισε, και να προχωρησω full throttle πανω του χωρις να κουνηθω καθολου. Να δουμε ποιανου η μαζα θα επικρατησει συμφωνα με τη φυσικη
μπδδδδ
Aκριβως ρε γαμωτη.Μια φορα ειπα σημερα δν θα γυρισω καθολου,αλλα οταν ηρθα φατσα μπατσα με εναν αλλο φοβηθηκα μη γινει καραμπολα στο πεζοδρομιο,και εδωσα μια μικρη κλιση ξυνοντας του την μλουζα.Αυτος εντωμεταξυ ευθεια…#-o
μου την σπανε τ μικρα αδερφια μ!!!π μ καθε ευκερια μ εκβιαζουνε!!!ρεε!!!μ ζητανε λεφταααα!!!
Κι εσυ γιατι δε τα εκβιαζεις?
Γινε και λιγο Ηρωδης ρε. Πεταξε τα απο τον πρωτο οροφο και αμα σε ξανα εκβιασουν (αν επιζησουν), προχωραμε σε πιο δραστικα μετρα
Ώρες ώρες μεγάλα τσογλάνια οι Ελβετοί…
Ο Ελβετός που πρέπει να παρουσιάσει τη Δευτέρα μπροστά στο αφεντικό ξύνεται εδώ και 4 μήνες και δεν είχε τίποτα και ο άλλος Ελβετός που ορίζει ποιος παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και είναι κολλητός του πρώτου είπε πως ο επόμενος είναι ένας Γερμανός που είναι σε άδεια, άρα πάμε στον επόμενο που είναι ένας Ινδός που έσπασε το πόδι του, άρα πάμε στον επόμενο που είμαι εγώ! Δε μας χέζεις ρε φίλε; Ψάρακας είμαι στο εργαστήριο, όχι μαλάκας!
Μου τη σπάνε οι Ελβετοί! Από εδώ και πέρα θα είμαι ρατσιστής με την πάρτη τους! Κωλόβλαχοι!
Στα Ηνωμενα Εθνη δουλευεις ρε συ? :?
δε…δεν επιασε η πρωτη προσπαθεια!ειναι εφταψυχα τ καταραμενα…:twisted: τα δραστικα μετρα???:-k:-k:-k:-k
ο συναγερμος ενος αμαξιου στη γειτονια που χτυπαει καθε 20 λεπτο… ετσι μου ερχεται να παρω το ροπαλο του μπειςμπολ να βρω ποιο αμαξι ειναι και να το σπασω…
Που δεν μπορώ να βρώ πουθενά τη διαφήμιση με τον Σκρατ που λέει να κλείσουμε το κινητό τηλέφωνο στο σινεμά και του πέφτουν όλα τα βελανίδια.
…που καποιες φορανε κιλοτα με κολητη φορμα.
μου ερχεται να φωναξω ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΜΩΡΗΗΗΗ!
γιαυτο το λογο εφευρεθηκαν οι στριγκοι
επισης μου τη σπανε αυτες που το παιζουν πουτανακια και μολις δουν αντρικο μοριο τρομαζουν και εχουν το βλεμα: ‘‘τωρα αυτο πρεπει να το βαλω μεσα μου’’?γιατι μωρη εμενα μαρεσει να σε γλυφω?και στο κατω κατω χαρη σου κανω που στον βαζω
Που ενώ ξέρω πως είναι το τελευταίο μου τελείως καθαρό παντελονι, το φοράω και μέσα σε 2 ώρες καταφέρνω να το λερώσω!!! Άμαν πια! Όλο πλυντήριο βάζω τελευταία
ΥΓ. Δεν είναι εκνευριστικό, όταν έχει στενέψει το φρεσκοπλυμμένο τζιν;
πως και δεν ειπες οτι φταινε οι Ελβετοι που λερωσες το παντελονι σου? :Ρ
Κι όμως φταίνε! Αν δεν ήταν τόσο ρεμάλι ο Ελβετός, όπου για να μη φάει αυτός την πούτσα τη φόρτωσε στον ψάρακα, τον μικρό του εργαστηρίου και που είναι ξένος και δεν έφταιγε σε τίποτα και θα είχα κοιμηθεί κάτι περισσότερο από τη μία ώρα και δε θα μου είχε πέσει ο καφές από τα χέρια!
Να βράσω τις Άλπεις σας ρε!
χαχα ειπα κι εγω! Αφου σε ολα τα ποστς σου φταινε για κατι οι Ελβετοι! Τωρα ειμαστε οκ.