Μου τη σπάει

Μου τη σπάνε τα κουνούπια.Όλο το καλοκαίρι δεν με τσίμπησε ούτε ένα και το προχτεσινό βράδυ με ξεζούμισαν.Ηλίθια έντομα.Κάνουν και αυτό το ζβιιιιιιιν ζβιιιιιιιιιν και δεν σε αφήνουν σε ησυχία.:evil::blow:

Μου τη σπάει που όλο το μήνα στο χωριό μαμήθηκε στις βροχές, και τώρα που γύρισα κι είπα θα ησυχάσω, άρχισε να βρέχει κι εδώ!:evil:

Μου την σπάει όλη αυτή η μάζα από γιαγιάδες/παππούδες/κυράτσες/άλλα δίποδα, που μόλις βλέπουν το λεωφορείο ή το άλλο με τις κεραίες, το τρόλεϊ, να σταματάει μπροστά στη στάση, αμέσως κολλάνε πάνω στη πόρτα, πριν καν αυτή ανοίξει. :!:

Ένας φίλος μου, σε τέτοιες περιπτώσεις κοκαλώνει και με συγκαταβατικό ύφος τους λέει "πρώτα κατεβαίνουμε, μετά ανεβαίνουμε…¨.8)

Εγώ, όμως, νιώθω σαν να με σκηνοθετεί ο Romero σε ένα ακόμα zombie flick, και με πιάνει μια απίστευτη επιθυμία για σπάσιμο κεφαλιών. :x

Που γερναω στη δουλεια μετα απο τις διακοπουλες.
Και παει στο διαολο η δουλεια… οσο σκεφτομαι οτι θα πρεπει να κανω και πτυχιακη με πιανουν τα διαολια μου…

Μου τη σπανε αυτα τα ηλιθια μικρα κολωνακια που φτανουνε μεχρι το γονατο και δεν τα βλεπεις οταν περπατας (ή ειμαι μονο εγω).Μαζεψα ενα μπροστα και μου χει πρηστει ολο το ποδι.Στα διαλα.

Που ξέχασα να πάρω κρουασάν και θυμήθηκα να πάρω κρασί:?

η κακωση ωμου… και οτι συνεπαγεται αυτης!!! θα κανω να δω πισινα για κανα μηνα χαλαρα :cry:

Η υγρασια. το μαλλι μου γινεται ημιμπουκλακια :stuck_out_tongue:

δεν χρησιμοποιεις πιστολακι??

Τα στεγνωω μετα το μπανιο αλλα σημερα που εβρεξε, μολις βγηκα ψηλοκατσαρωσαν. εχω αυτο το σπαστο που σπαει νευρα :stuck_out_tongue:

γαμάει το σπαστό μαλλί.
(και ο σπαστός φραπές)

και τα σπαστά ελληνικά από Τσέχες;

εσύ χτυπάς ευαίσθητες χορδές…

:oops::oops::oops::oops::oops:

“γκιάσ μουρό μου. πάμε γκια χουρό?”

Πρώτα σου λένε να τις κεράσεις ένα ποτό. Μην παραποιείς την αλήθεια:!:

Εγώ θα χτυπήσω πιο ευαίσθητες. Πόσες φορές την ακούς τη φράση αυτή με 400 έουρο πάνω σου και πόσους δίσκους χάνεις “γκια κάθε χουρό”?:lol::stuck_out_tongue:

Το γαματο που το ειδες για να το δω και γω? :stuck_out_tongue:

όχι τις ώρες που πηγαίνω ΕΓΩ στο μαγαζί… 8)

στην ανάγκη, τους δίσκους τους κατεβάζεις.
Τις Τσέχες όχι. 8)

Στο κεφάλι μου. 8)

Εμενα παντος οταν εχει υγρασια, μου σπανε τα νευρα :stuck_out_tongue:

Νολντορ πραγματικα δε χρειαζεται ΚΑΘΕ ποστ σου να καταληγει σε -:p-. Μου σπαει τα νευρα. Ειμαι και ον τοπικ.

noldor…Japanese?:p(muHahAhhAhahahaha!)