Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι ο καπιταλισμός είναι ίδιος με τον κομμουνισμό! Απλά τα δεξιά και τα αριστερά κόμματα (στην Ελλάδα και στις περισσότερες προηγμένες χώρες) ακολουθούν την ίδια πολιτική… Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ επειδή λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει καμία σχέση με τον σοσιαλισμό??:lol:
Καμια!!
Αλλα το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι και δεν ητανε ποτε αριστερο κομμα. Σοσιαλδημοκρατικο ηταν… Τωρα πια προσεγγιζει τον μεσαιο χωρο καθαρα… Απλα εχει καποια καταλοιπα σοσιαλδημοκρατων… Αντιστοιχα η ΝΔ ειναι ενα κεντροδεξιο κομμα με καταλοιπα συντηρητικων και ακροδεξιων…
Μεσαίος χώρος σήμερα είναι ένα παραμύθι πιστεύω για να κρύψουμε το γεγονός ότι οι αποφάσεις δεν είναι θέμα του τι πολιτική γραμμή αποφασίζει να έχει ένα κόμμα αλλά θέμα του ποια είναι τα οικονομικά συμφέροντα από πίσω… Και τα 2 κόμματα (δε μιλάω μόνο για Ελλάδα, αλλά γενικότερα) ακολουθούν την ίδια πολιτική είτε το θέλουν είτε όχι. Μόνο τα πρόσωπα που έχουν την εξουσία αλλάζουν. Μερικά μπορεί να είναι πιο άξια απο άλλα και να κάνουν μια μικρή διαφορά. Μεγάλη διαφορά και να θέλουν δεν μπορούν να κάνουν!
Ο επόμενος ας φτιάξει ένα τόπικ να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση… Είναι κρίμα.
Συμφωνω μαζι σου, απλα λεω που υποστηριζουν τα ιδια τα 2 αυτα κομματα οτι απευθυνονται…
Καλα, μαλακας τοτε… Καλυφθηκες;
Αυτο ακριβως… Θυμαστε τι ειχε γινει πριν κανα χρονο με τους ??μεταναστες??, στη Γαλλια, και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι καν μεταναστες αυτοι… Ειναι δυνατον να ψηφιζουν τετοιον ανθρωπο;
Τεσπα, επειδη η κουβεντα ξεφυγε απο τον τιτλο του συγκεκριμενου θεματος, ας ληξει εδω καλυτερα, η ας ανοιξουμε νεο τοπικ…
… ο σκατοθόρυβος που κάνει ο Η/Υ μου… μου 'ρχεται να το σπάσω! :blow:
…η ζεστη. Με κλειστο παραθυρο κανει ζεστη και δεν μπορω να κοιμηθω, με ανοιχτο μπαινουν κουνουπια και δεν μπορω να κοιμηθω.
Τι ωραιο που ειναι το καλοκαιρακι.:evil:
Τι μιζεροι που ειστε ολοι… Κλεισε το παραθυρο, αναψε κλιματισικο και το εκανες το δωματιο κουδουνι… Μια χαρα ειναι το καλοκαιρακι…8)
Τώρα που είπες για κουνούπια, δε μπόρεσα να κοιμηθώ με τα ηλίθια… :evil:
Και το πρωι θα ξυπνησω με ψυξη.
Καλα, με τιποτα δε φχαριστιεσαι???:-k Τι να σε κανω τωρα… Α, εβρηκα, μη κοιμηθεις καθολου!!!
H μονη λυση ειναι η μεταναστευση.
Καλα τοτε… Αφησε πισω πατριδα, οικογενεια, παιδια, φιλους κλπ και τραβα για τα ξενα…
Ρε για σοβαρευτείτε!! Δεν υπάρχει τίποτα πιο γαμάτο από τον καύσωνα!! Είτε είσαι στις παραλίες (το ιδανικότερο) είτε στο κέντρο της Αθήνας (με όλες να φοράνε καυτά σορτσάκια) είναι ΤΕΛΕΙΑ!! Ακόμα και στο σπίτι να είσαι και να σκας στον ιδρώτα πάλι γαμάτα είναι!8)
Αγορι μου εισαι μεσα στο μυαλο μου… Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα… Στους δρομους, στο μετρο, στα λεοφωρεια… ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! Στη σχολη μου σημερα, γινοταν ΧΑΜΟΣ… Α, και κατι αλλο:
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΑΑΚΙΤΙΣΕΣ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ!!!8)
Καλά ήταν μία στους τοπογράφους σήμερα με ένα σορτσάκι, σκέτη κόλαση! Ακόμα τη θυμάμαι!!! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα :thumbup:
Καλα περαν του γνωστου “χλιμιτζουρισματος” για το ντυσιμο των γυναικων δεν μπορω να καταλαβω τι καλο βρισκετε σε αυτην την εποχη. Μονο αν εισαι παραλια αντεχεται που βουτας καθε 3 και λιγο.
Πως φαίνεται ότι δεν μπορείς να καταλάβεις! Αυτό το πέραν που γράφεις δεν υφίσταται!!! :lol:
Agree!Γαμαει το καλοκαιρι!Ειδικα για εμας τους τυχερους που δεν ζεσταινομαστε ευκολα…
Αχ… παμε διακοπες στα νησακια!!!
8)
(Προς το παρον ξεχναμε την εξεταστικη που βρισκεται καθ’οδον![-X )
manos εμεις τα βγαζουμε και βλεπετε… βγαλτε τιποτα και εσεις να ανοιξει το ματακι!!!:lol: