Μου τη σπάει

Τς τς, τι ανήθικες που είστε όλες!!!:stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Εγώ συμφωνώ με sofi!η μόνη λύση κάθε καλοκαίρι είναι η μετανάστευση σε βόρειες χώρες-πχ.Φινλανδία!!:respect:
έλεος με αυτόν τον καιρό!!θέλω πίσω τα φουτεράκια μουυυυυ!:frowning:

Θα παρουμε την witch και οποιον αλλον γουσταρει παγωνια και θα φυγουμε!:smiley:

Περυσι στο μετρο στις αποβαθρες ητανε μια καστανοξανθη, τιραντακι απο πανω, το γνωστο καυτο σορτσακι και πεδιλακι… Η κοπελα ηταν ΚΟΛΑΣΗ!!! Την εβλεπες και σου ερχοταν να της πεις να πατε για μπανιο μαζι!! Βεβαια, εγω καθησα διπλα και τη χαζευα…:smiley: 8)

wanker:p

έτσιιιιιιι!!!πάμε όλες μαζί!!!:smiley:

Eγω θα παω στον Αρη που και κρυο εχει και θα εχω τη δυνατοτητα να ερευνησω τις ελληνικες πολεις που εχει ανακαλυψει ο Λιακοπουλος

Σόρρυ. Μετά από εμπειρίες σε χιονοθύελες και σε θερμοκρασίες που χρειαζόσουν στολή εσκιμώου για να κυκλοφορήσεις… δε νομίζω ότι θα σας ακολουθήσω! :stuck_out_tongue:

που βρίσκω σε κάθε τσέπη μου εισιτήρια του μετρό…
και που τα νεύρα μου είναι κάπως ευαίσθητα αυτό τον καιρό

Κουράγιο ρε, σε λίγο καιρό θα είσαι και πάλι άνετος! :wink: 8)

Το καλοκαιρι ειναι μακραν η καλυτερη εποχη!!!
Ξυπνας μουσκεμα στον ιδρωτα και μπαινεις στα καπακια για κρυο ντους!!!
Η αισθηση μετα ειναι απιστευτη!!!

Και μετά από 1 ώρα ξαναιδρώνεις!!! #-o :lol:

Δεν πειραζει και λιγα λεπτα που κραταει ειναι τρελα!!!

αυτοι που εχουν κινητο κ δεν τους βρισκεις ποτε σε αυτο!
αυτοι που νομιζουν οτι πιστευω τα ψεματα τους κ οτι μπορουν να με κοροιδευουν!
οι κιθαρες με floyd rose!(ειναι απιστευτα σπαστικο το service…

γενικα σημερα μου την εχουν σπασει ολα!:blow:
για αυτο προσοχη! :evil:

Το καλοκαιρι ειναι πολυ ωραιο, ειδικα οταν μενεις σε νησι… Καμια περιοχη της Χαλκιδας δεν ειναι ιδιαιτερα μακρια απο την θαλασσα…:smiley:

Gillan, Gillan, Gillan, Gillan, Gillan, Gillan, Gillan, Gillan, Gillan, Gillan :lol:

TO KALOKAIRI TA SPAEI. To meshmeraki, an exei dasos dipla apo thn polh soy, pas 3aplarwneis se ena pagaki me ena kalo vivlio, akoystika st`aftia, sto plai merikes mpyres, exontas kalyftei me antiliako kai pernas zwh kai kota
TO KALOKAIRI EINAI GTP. Otan prepei na doyle4eis mesa sth zesth…

Ειμαι σιγουρος οτι σου τη σπανε απλα και μονο επειδη περιεχουν τη λεξη floyd… :lol: :stuck_out_tongue:

Κοίτα το καλοκαίρι είναι ωραίο γενικά.Όταν δουλεύεις μες στην ζέστη,ιδρώνεις μεν πολύ και κουράζεσαι αλλά τπτ δν συγκρίνεται με λίγες μπύρες η λίγα ουίσκια στο διάλλειμμα της δουλειάς,με καλή παρέα…

Κατι ξερει η μεταναστρια μας…:stuck_out_tongue:

Γι’ αυτο, καθηστε στην Ελλαδιτσα μας οπου το καλοκαιρι γινεται η καλυτερη χωρα του κοσμου, και αυτο οφειλεται στις ορδες τουριστριων που καταφθανουν απ’ ολα τα μερη του κοσμου…:smiley: 8)

Σιγα σιγα θα ξεκινησω και τις βολτες σε Ακροπολη και Πλακα, οπως καθε χρονο τετοια εποχη!!!8)