Μου τη σπάει

Μου τη σπαει που ΖΩΟ οδηγος λεωφορειου περασε με κοκκινο και χτυπησε μια κοπελα η οποια σωριαστηκε αιμοφυρτη μπροστα στα ματια μας,σε κεντρικο δρομο της πολης.Ειχε αναψει ηδη πρασινο για τους πεζους.Παλι καλα που το ΕΚΑΒ ηρθε μεσα σε 5 λεπτα.ΖΩΑ με 10 μετρα οχηματα…το ξαναλεω για να ξεσπασω…ΖΩΑ!:x

8O 8O 8O 8O :o :o :o :o

[SIZE=“5”]ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!![/SIZE]

#-o #-o #-o #-o

Εγω εχω βρεθει σε περιστατικο, οπου σε φαναρι κοκκινο, ο οδηγος ανοιγει την πορτα, κατεβαινει και πηγαινει στο περιπτερο να παρει τσιγαρα… Ουδεν σχολιο…#-o

Οι περισσοτεροι οδηγοι λεωφορειων ειναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.Σορυ για την εκφραση αλλα ειναι.Ελπιζω η κοπελα να ειναι καλα.Να τον βαλουν φυλακη τον αλητη.

Eιναι κομπλεξικοι και αυτο το κλασικο που φτανεις λιγο αργοτερα στη σταση κ δεν σου ανοιγουν την πορτα η στην κλεινουν στα μουτρα ειναι το πιο εκνευριστικο πραγμα.Σημερα με εκλεισε ενας στο 31 ενω πηγαινα να μπω.Τελικα μου ανοιξε,πηγε να μου την πει ενω εμπαινα,τα πηρα κ εγω και βριστηκαμε λιγο,αλλα μετα εβαλα τα ακουστικα και πηγα πισω.Την ορεξη του εχω…

Βεβαια δεν ειναι ολοι γουρουνια ομως… Μπορει οι περισσοτεροι να ειναι γαμησε τα, αλλα ειναι πολλοι που με εχουν βαλει ενω το λεωφορειο δεν ηταν καν σε σταση…

…που η κωλο-ΝΕΤ δε δείχνει τον Ολυμπιακό! :evil: :x

:lol: :lol:

λες? #-o :lol:

Σήμερα μου τη σπάνε πολλά…

1)τα παλιολεωφορεία που παθαίνουν βλάβη στο άσχετο και δε λειτουργούν για 10 μέρες (και βάζουν ανακοίνωση τελευταία στιγμή…)
2)όλοι οι βλάκες από τις παρατάξεις στη σχολή (συγγωμη αν είναι κανένας απο εδώ μέσα γραμμένος!)που μας ζαλίζουν με τις εκλογές!
3)τα ακουστικά μου που έχουν χαλάσει
4)το ότι με πήρανε τηλ.από το φροντιστήριο για να γράψω τις εντυπώσεις μου και πόσο με βοήθησε (λες και θυμάμαι,έχει περάσει και καιρός!)
5)αυτος ο παλιόκαιρος!δε μου αρέσει η ζέστη λέμε!!έλεος!

αυτά προς το παρόν!:smiley:

…που έχω να κάνω 2 εργασίες και μαλακίζομαι…#-o :?

Τι γκρινιαρης ανθρωπος…[-X [-X :stuck_out_tongue:

1)Φανταζομαι στο 608 αναφερεσαι…
2)Χεχε, μα να μην εχει φοιτητικη παραταξη ο Λεβεντης, ΕΛΕΟΣ!!! Να δω τι θα ψηφισω αυριο…
3)Παρε αλλα…:smiley:
4)Δεν εχω τι να απαντησω εδω…:frowning:
5)Ειπαμε, ο καυσωνας και γενικα η ζεστη τα σπαει… Κοριτσια με καυτα σορτσακια εχει γεμισει η Αθηνα, κι εσυ μας το χαλας… ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Eίμαι ρε!αμάν πια όλοι σας!:frowning:

1)όχι,δε λέω για το 608.Για ένα του δήμου της Πέυκης λέω που με πάει στο ΚΑΤ κάθε πρωί!
2)μην ψηφίσεις ρε!τόσο απλά!εγώ δε θα κάνω καν τον κόπο να κατεβώ!
3)βαριέμαι να πάω να αγοράσω…!:stuck_out_tongue:
5)ε εμένα δε μου αρέσει!!!

που σε ενα μηνα πρεπει να γινουν ολα τα Live!

που υπαρχουν καποιοι τοσο καφροι ωστε να κλεψουν σκυλο.περισσοτερο μου την σπαει που ηταν ο δικος μου

Δεν ειναι καφροι, σουβλατζιδικο εχουν!

#-o #-o Ημαρτον θεέ μου…Τι άλλο θα δούμε…(Αnouk :frowning: )

Κι εμας μας ειχαν κλεψει 2 κουταβακια στο χωριο παλια.:stuck_out_tongue:
Μιας φιλης της ειχαν κλεψει ενα πανεμορφο Χασκυ.:frowning: :frowning: :frowning:

Αν είναι αυτοί κάφροι, τότε αυτοί που είχαν ρίξει στο δικό μου σκυλί φόλα και πέθανε τι είναι; :frowning:

perissotero kafroi,an ta atoma stin dikai mou periptosi einai kamena atoma stin dikia sou einai kati parapano,apanthrakomena:-s

Ε???:-k :-k Με Μπερδεψε!

Μου τη σπάει το καινούριο avatar του stathis21!!!#-o Αν βάλει κανείς avatar ¶ντζελα Δημητρίου θα το σκεφτώ σοβαρά να μην ξαναμπώ στο forum!! Είναι κάποια άτομα που μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όποτε βλέπω τις φάτσες τους!!